reklama
Aylin...przecież tu jest wiele Dziewczyn, ktore napisały,ze w ciągu paru tygodniu utyły nawet 6 kilo, naprawdę uważasz,że utyły dlatego,ze jedzą po 9000 kalorii dziennie? Naprawde ciezko jest zjeśc jedego dnia taką mase kalorii- chybą,ż enie wiem codzinnie słok masła orzechowego się je. Każdy m inna przemiane materii, ale jednak wiekszośc kobiet jakby jadła już koło 3000 kalorii dziennie to by tyła, bo dzienne zapotrzebownie to tylko 2000-2500 na kobietę. Naprawde nie wiem skad wziełaś 9000 kaloriii na jeden kilogram.......Aspalam penwie mneij niz przyjmuje zwąlszcza w ciaży...co do puchnięcia to powiem Ci w takim razie, ze wszytskie kilogramy kóre przytyłam musiałby być ze spuchnięcia wlasnie, bo każdy z nich przybywał nagle z dnia na dzień. Ja od gwiazki w zasadzie zaczełam tyć dopiero, wczesneij chudłam.....a jem cały cza style samo....teraz nawet mneij niż jak chudłam.
AVO ale pisałaś ze 1 kg w ciagu dnia. I do tego się odniosłam. 1 kg masy ciała na plusie to ok 7 tys kcl. + dzienne normalne zapotrzebowanie dalo razem 9 tys.
A jakby jadły 9 tys dziennie to nie przytyły by 6 kg w ciagu kilku tygodni tylko w ciagu tygodnia.
Zalecany tycie w 2 trymestrze wynosi ok 2 kg na miesiąc. I normalne ze kazda z nas przytyje - jedne więcej inne mniej.
I nie pisalam nigdzie ze tycie nasz wynika z obżarstwa. Raczej z zachcianek
To na boso będziesz? Ja tam zawsze w skarpetkach
Na allegro widziałam fajne dla dzidzów My kładziemy białą i wyraźne prążki. Mamy bardzo nierówną sciąnę i zamiast szpachlować pokryjemy to tapetą. A z czasem ją pomalujemy
Hehe to jak my. Tylko ze mysmy ja próbowali wyszpachlowac i wydawała sie idealna... aż przyszła godzina 18.. jesienny zachód słońca i okazao sie ze niezależnie ile bysmy nie szpachlowali i gładzili to bedzie się krzywa wydawała. Więc jest tapeta o taka
W sumie racja... Nie napisałaś, że od nóg...Maćku, nawet na rękach nosisz skarpetki? ;-);-);-)
buziak
Fanka BB :)
buziak wcale się nie przechwalam,a poza tym zostały tylko 4;-)
zawsze mówiłam,że facet to tylko nieudany prototyp:-)
Tylko opowiadasz co dobrego masz w domu tak?
Miałam kiedys taką koleżankę co chowała sie na chwile za blok po czym wracała "pachnąca" czekoladą
Prototyp, plusa łapią tylko kiedy sie "pobudzą" :-):-)
nie czytam - piszę,a raczej próbuję pisać pracę magisterską
współczuje z całego serca!!! kiedy obrona????
o czym piszesz???
W sumie racja... Nie napisałaś, że od nóg...
w sumie, ze u rąk tez nie pisała nie?;-)
Tak czy inaczej nigdy na samolot nie siadałam w skarpetach;-)
....a moze to nie głupie by było, nie musiałabym malowac pazurów
D
delwer
Gość
jejku dopiero troszke was nadrobilam,ale mam taki metlik w glowie ze zupelnie nie wiem co mialam pisac....
Witam nowe czerwcowki
gratuluje udanych wizyt
ktos pytal o toxo czy robi sie ja dwa razy...teraz chyba takie sa odgorne wymogi bo przy corce mialam robionw tylko raz a teraz dwa razy chociaz mam przeciwciala....sensu nie widze,ale jak trzeba to trzeba
mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam
Witam nowe czerwcowki
gratuluje udanych wizyt
ktos pytal o toxo czy robi sie ja dwa razy...teraz chyba takie sa odgorne wymogi bo przy corce mialam robionw tylko raz a teraz dwa razy chociaz mam przeciwciala....sensu nie widze,ale jak trzeba to trzeba
mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja to chyba tylko latem wskakiwałam na samolot bez skarpetków a tak to nie będę marzła
alijenka
Mamcia Nataszki :))
najczęściej jakieś leginsy i do tego dłuższą tunikę
reklama
Chyba miałam atak hakerów! Język zmieniał mi się na angielski i zjadło większość posta!!!
Ja też bym zmarzła, bo muszę się kawałek przespacerować, żeby dotrzeć na samolot.
Też ubieram jakaś dłuższą bluzkę
Ja też bym zmarzła, bo muszę się kawałek przespacerować, żeby dotrzeć na samolot.
Też ubieram jakaś dłuższą bluzkę
Ostatnia edycja: