reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
nioo odrazu lepiej, i to mi się podoba :-D :-)
zawsze jak pytają mnie o nazwisko i odpowiadam to słyszę za chwilę jak??????? .......... to wtedy mówię tak jak świnia z lasu :-p

a tez mam usg co wizyte ale robi sie jeszcze kolo 30 tyg jakies dokladniejsze....czy to juz wedle zyczenia a koniecznosci?

jejku dopiero troszke was nadrobilam,ale mam taki metlik w glowie ze zupelnie nie wiem co mialam pisac....
Witam nowe czerwcowki
gratuluje udanych wizyt
ktos pytal o toxo czy robi sie ja dwa razy...teraz chyba takie sa odgorne wymogi bo przy corce mialam robionw tylko raz a teraz dwa razy chociaz mam przeciwciala....sensu nie widze,ale jak trzeba to trzeba

mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam
ja mam w 30 tyg

serio w skarpetkach wchodzicie???
A generalnie co wkładacie na siebie jak idziecie go gina ?

serio buziak bo tam strasznie pizga od płytek
a poza tym to jakieś gatki dłużsżą koszulke i tyle;)

no niby płytki ale jeszcze sobie stóp nie odmroziłam, a w skarpetach to tak mało elegancko mi sie wydaje;-):tak: nie wazne ze doopa goła nie?;-):-)

Produkcja na całego, nie ma jak nadrobić nawet:-D
Moje dziecię już smacznie śpi wiec mozna tu posiedzieć;-)

Ja do gina (na szczescie) teraz nie chodze, u poloznej sie nie rozbieram ale skarpetki mam zawsze:-D
A jak chodzilam w Pl do gina to skarpetki obowiązkowo:tak:

Kurde myslalam, ze mojemu przeszlo a jakies dzwonki zgrywa na nowy telefon:sorry2: i sie mnie pyta, ktory ladny:szok:

edit. ja przyszlam to Wy idziecie :(

reklama
no niby płytki ale jeszcze sobie stóp nie odmroziłam, a w skarpetach to tak mało elegancko mi sie wydaje;-):tak: nie wazne ze doopa goła nie?;-):-)

ale jak mam długa bluzkę albo koszulkę albo coś co mi zakryje doope to skarpetki są ok.
zawsze tak jakos w skarptkach wskakiwałam i zawsze sie tak ubieralam,tak mi dobrz i juz!

Do góry