alijenka
Mamcia Nataszki :))
karamija gratuluję synka !!!!! :-) dosłownie skarb !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nioo wróciłam z usg, opis w odpowiednim wątku
cieszę się bo był przy tym badaniu też lekarz mi obcy aż z Krakowa, który szkolił mojego gina jak obsługiwać usg 4d.
teraz mogę robić zakupki dziewczynka potwierdzona na 100%
Aylin, ale j sie z Toba nei zgodzę, bo tak jak Ci piszę nie jem więcej niż 3000 tyz kalorii dziennie, czesto mniej i tyję. Z dnia na dzien potrafi mi dojśc kilogram, choc poprzedniego dnia nie przkroczyłam 2000 kalorii, mlo tego, w zasadzie nie jem nic po godzinie 18.
mójewczorajsze menu dziennie wyglada tak:
śnidanie 2-3 kanapki z chlebem razowym jakims serkiem i warzywami, jabłko, muffinka, obiadek- ziemniaki , brokół i surowka, 3 łyzki nutelli...... Dzisiaj kilo wiecej......
Właśnie takie tempo sprzątania miałam, ze ledwo zmywarke załadowałam no ale co tam w ciąży jestem koleżanka właśnie poszła więc miło dzień spędzony.taka motywacja jest najlepsza!!! Normalnie całe mieszkanie sprzątasz cały dzien nie? A po takim telefonie, ze ktos zaraz bedzie w 15minut błyszczy
To ja nie wiedzialam ze herbatka szkodzi???? ja wypijam dziennie ze 3, no i rano kubek obowiazkowej kawusi bez niej nie funkcjonowalabym w ogole. Na poczatku ciazy jak meza nie bylo w domku i nie pil kawy w domu to robilam sobie tylko zeby ja wachac!!! Bo jakos taki byl dla mnie boski zapach jak zaden inny, wtedy bym nie mogla wypic bo zaraz bym biegla do kibelka ale teraz nie przeszkadza mi juz w ogole, wiec delektuje sie ta rozkosza:-)
Ja walczę z tapetą...chyba wszystkie się szykują na jakieś imprezy czy cuśśśśśś bo cisza tu jak nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super! Masz się czym chwalić to się chwalMój syneczek był dziś u lekarza na bilansie 3 latka. Nie chcę się przechwalać ale pękam z dumy i skaczę z radości. Mój mały Polaczek u niemieckiego lekarza został wychwalony pod niebiosa. Lekarz powiedział, że jest tak inteligentny i tak dobrze rozwinięty, że takich dzieci ze świeczką szukać. Stwierdził, że chyba wciąż czytamy mu książki i że mamy nie zmarnować tego co osiągnął do tej pory. Jeju jaka to radość wielka dla mnie! Dobra, dość przechwałek, tak się cieszę, że musiałam wam napisać.