reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja zawsze na fotel wskakuje w skarpetach, nawet latem specjalnie je biorę- kiedyś czytałam jakąś wypowiedź gina, ze tak im przyjemniej.

reklama
Sprostowanie: pomalowałam na różowo paznokcie u rąk :-D a żeby była jasność w temacie to na fotel wskakuję w skarpetach :-D

sukienke, bądz tunike, w sumie cos takiego dłuższego tak aby gołym tyłkiem nie świecić na trasie fotel przebieralnia. Ale teraz to też zawsze w skarpetkach jestem.

mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam
Ja mam usg co wizytę, więc nie pomogę :no:

Ja zawsze na fotel wskakuje w skarpetach, nawet latem specjalnie je biorę- kiedyś czytałam jakąś wypowiedź gina, ze tak im przyjemniej.
Pod warunkiem, że skarpety świeże ;-):-D
Ja też tak zawsze kombinuję, żeby mieć na sobie skarpety. Dziś np zamiast rajstop założyłam dwie pary getrów. :tak:
maćku a to co ???????

No właśnie? Atak hakerów?!
Ale zmieniałam już tamtego posta...

a czemu przyjemniej????;-)

to tylko ja nie biore skarpet?????? :szok:

a z tymi tunikami to mi ulzyło bo juz sie bałam, ze znowu tylko ja jakas dzika jestem;-)

reklama
Choćby nawet latem jak idę w klapkach czy sandałach to potem mam z takimi stopami mu przed nosem świecić? hmm dlatego wolę sobie skarpety do torebki wsadzić :) Ja też w spodniach i zawsze jakaś trochę dłuższa bluzeczka.

Do góry