maćku
powodzenia!
paulinamaria
co tam deszcz jak tak ciepło!!!!!!!!!
stokrotka
ja też mam termin na 19 czerwca i też syneczek w drodze
avo
no ja chyba proporcjonalnie tyję ale najbardziej mnie denerwuje twarz i szyja i ramiona chyba, normalnie to by mnie brzuch wkurzał ale w istniejących okolicznościach niee.
zaza
hahaha, śmieszne to ale i tak cię rozumiem bo też mam takie fazy. Zamówiliśmy meble na korytarz i mąż po nie pojechał, ja sprzątałam ten korytarz 2 godziny i widziałam oczami wyobraźni jak w końcu mam gdzie wsadzić te buty, szaliki, kurtki itp. Mąż przyjechał i powiedział, że będą dopiero za tydzień. Dziewczyny ja nie mogłam się uspokoić, ogarnął mnie taki żal i rozczarowanie jakbym 3 latka miała. Już 10 miesięcy mieszkamy bez tych mebli to tydzień nas nie zbawi ale ja nie mogłam powstrzymać łez.
..................
a te kwasy omega jak ktoś nie chce suplementów albo ryb to jeszcze w siemieniu lnianym, można sobie zmielić i do czegoś dosypać albo na łyżeczkę i czymś popić, średnie w smaku ale da się.
A z tą płcią dzieciaczków to wychodzi na to, że rzeczywiście przed 20 tyg to nie ma się co sugerować i mądrzy są ci lekarze, którzy wcześniej nie chcą "zgadywać". Część trafia ale przy 2 opcjach albo się trafi albo nie..