reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
bo Tobie to się może mleka chciało, a nie kawusi !!!!!!!! :-)właśnie usiadłam z kawusią i po pierwszym łyku stwierdziłam,że coś jest nie tak...popatrzyłam do kubka-samo mlekoco ja zrobiłam z kawą???
Pracodawca ma obowiązek przesłać zwolnienie lekarskie pracownika do ZUS !!!Dzień dobry
Waga moja idzie do góry z 67 juz 70 kg po tygodniu różnica .............na szczeście ubrania większe wiec obaw niema aby doszywać kawałkami brakujące cm-etry.
Wczoraj mój pracodawca powiedział że swoje zwolnienie powinnam zanieś sama do Zusu bo on nigdy niesłyszał aby to musiał robić .......ciekawe z ze złamaną nogą też by Mnie wysłał.?
Jeszcze tylko dwa dni do wylotu i już w poniedziałek o 22-20 usiądę dupką na lotnisku...:-)
Powodzenia na wizytach i gratuluje poznania płci...
"Pracownik ma obowiązek dostarczyć pracodawcy zwolnienie lekarskie nie później niż w ciągu 7 dni od daty jego otrzymania od lekarza. W przypadku nieobecności, która jest z góry wiadoma lub możliwa do przewidzenia, pracownik powinien uprzedzić pracodawcę o terminie i przewidywanym okresie tej nieobecności w pracy. Natomiast w przypadku innych przyczyn uniemożliwiających stawienie się do pracy, pracownik ma obowiązek niezwłocznie, nie później jednak niż w 2. dniu nieobecności w pracy zawiadomić pracodawcę o przyczynie tej nieobecności i przewidywanym okresie jej trwania. Otrzymane od pracownika zwolnienie lekarskie pracodawca (płatnik składek) przekazuje do ZUS niezwłocznie. "
Ja biorę femibion z takimi kwasamiDzin dybry
Moj L. zaspal dzisiaj do pracy, cale szczescie, ze malutki mnie obudzil kopniakiem na siusiu, bo pewnie jeszcze bysmy spali
To z cwiartka mozgu, to sama prawda. Cierpie na te sama przypadlosc
Metek na razie nie wycinam. Mam duzo ciuszkow w roznych rozmiarach i pozniej sie nie polapie co jest co. Ahhh to niedoswiadczenie.
Buziak ja juz wiem, kto Ci moze pomoc w wyleczeniu chlopcow ;-)
Polaa nie przejmuj sie gadaniem. Ludziom nie dogodzisz. Najwazniejsze, ze Ty jestes szczesliwa.
Mam pytanie odnosnie witamin. Czy bierzecie jakies suplementy DHA czy omega 3? Co czytam jakis artykul, to jest napisane, ze bierze to udzial w rozwoju mozgu i wzroku. Znajduje sie glownie w tlustych rybkach, a u mnie z rybkami na bakier. Srednio sie lubimy
buziak ja też bym chciała na śniadanko zjeść truskawki, wcale się Twojemu synkowi nie dziwię tej opcji śniadaniowej
zaza26
Fanka BB :)
Witam mamusie
Dzisiaj jadę zrobić zdjęcia do dyplomu, więc mam dzisiaj w domu salon piękności i robię się na bóstwo ;-)
polaa nie przejmuj się gadaniem ludzi, bo im zawsze coś nie będzie pasować, jakby była córeczka, to pewnie by mówili, że lepiej 2 chłopców
PaulinaMaria u nas w pracy dziewczyny do samego końca ciąży noszą zwolnienie do pracodawcy
Odnośnie DHA, to ja jeszcze nie biorę, ponoć w 3 trymestrze są najważniejsze i wtedy zacznę brać
Piszecie o tej ćwiartce mózgu - mam to, ale na domiar złego cierpię dalej na straszną huśtawkę emocjonalną... wczoraj się popłakałam, bo jak mąż spróbował (wg mnie już gotowego) gulaszu, to powiedział, że chyba się jeszcze musi pogotować
Dzisiaj jadę zrobić zdjęcia do dyplomu, więc mam dzisiaj w domu salon piękności i robię się na bóstwo ;-)
polaa nie przejmuj się gadaniem ludzi, bo im zawsze coś nie będzie pasować, jakby była córeczka, to pewnie by mówili, że lepiej 2 chłopców
PaulinaMaria u nas w pracy dziewczyny do samego końca ciąży noszą zwolnienie do pracodawcy
Odnośnie DHA, to ja jeszcze nie biorę, ponoć w 3 trymestrze są najważniejsze i wtedy zacznę brać
Piszecie o tej ćwiartce mózgu - mam to, ale na domiar złego cierpię dalej na straszną huśtawkę emocjonalną... wczoraj się popłakałam, bo jak mąż spróbował (wg mnie już gotowego) gulaszu, to powiedział, że chyba się jeszcze musi pogotować
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Dzień dobry! :-)
Zaraz lecę do gina...
powodzonka!
Na szczęście młody mi samochód przyprowadził, bo na dworze -16 A ja myślałam, że już cieplej będzie...
I teraz sobie pomyślałam, że będę musiała zanieść zwolnienie do oświaty, a koło niej jest ten fajny lumpeks... I jak tu się opanować?
I teraz sobie pomyślałam, że będę musiała zanieść zwolnienie do oświaty, a koło niej jest ten fajny lumpeks... I jak tu się opanować?
buziak
Fanka BB :)
Rozbawiłas mnie tym gulaszem:-)
macku - powodzonka!!!
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
hej dziewczynki, witam się z rana
paulinamaria
zazdroszczę ci tego co cię teraz czeka, jesteś pewnie baaaaardzo podekscytowana, co?? a jaka tam teraz pogoda?
a ja znowu zdycham po tym cholernym żelazie
około 20 C -25 OKRES DESZCZOWY:-)
stokrotka:)
Mama Madzi!
Czesc Dziewczyny
Ja tez mam termin na czerwiec 2012 dokladnie na 19. Miala byc dziewczynka a na wtorkowym usg polowkowym okazalo sie ze chlopulek bedzie... niespodzianka.
Ja tez mam termin na czerwiec 2012 dokladnie na 19. Miala byc dziewczynka a na wtorkowym usg polowkowym okazalo sie ze chlopulek bedzie... niespodzianka.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
maćku powodzonka na wizycie :-)
ciekawe czy mi się dziś uda pójść na to usg :-(
ciekawe czy mi się dziś uda pójść na to usg :-(
reklama
Dzień dobry
Waga moja idzie do góry z 67 juz 70 kg po tygodniu różnica .............na szczeście ubrania większe wiec obaw niema aby doszywać kawałkami brakujące cm-etry.
Wczoraj mój pracodawca powiedział że swoje zwolnienie powinnam zanieś sama do Zusu bo on nigdy niesłyszał aby to musiał robić .......ciekawe z ze złamaną nogą też by Mnie wysłał.?
Jeszcze tylko dwa dni do wylotu i już w poniedziałek o 22-20 usiądę dupką na lotnisku...:-)
Powodzenia na wizytach i gratuluje poznania płci...
Witajcie Kochane,
Paulina, a gdzie Ty pracujesz jesli można wiedzieć. Ten Twój pracodawca to jakiś............ On am obowiazek dostarczyć zwolnienie do ZUS, a Ty do niego.
A ile masz wzrostu kochana i ile masz w sumei kg od początku.
Karamija, objawem cukrzycy moze być szybkie przybywnie na wadze, nie do końca adekwatne do tego co jesz.
Mnie chyba głownie tyują uda....nie moge na nie patzreć dosłownie- dolna częśc uda i kolano- masakra
Ja odliczam dni do przysżłego czwartku, bo zamierzam isć na zwolnienie.....