asiia_
Fanka BB :)
Dzin dybry
Moj L. zaspal dzisiaj do pracy, cale szczescie, ze malutki mnie obudzil kopniakiem na siusiu, bo pewnie jeszcze bysmy spali
To z cwiartka mozgu, to sama prawda. Cierpie na te sama przypadlosc
Metek na razie nie wycinam. Mam duzo ciuszkow w roznych rozmiarach i pozniej sie nie polapie co jest co. Ahhh to niedoswiadczenie.
Buziak ja juz wiem, kto Ci moze pomoc w wyleczeniu chlopcow ;-)
Polaa nie przejmuj sie gadaniem. Ludziom nie dogodzisz. Najwazniejsze, ze Ty jestes szczesliwa.
Mam pytanie odnosnie witamin. Czy bierzecie jakies suplementy DHA czy omega 3? Co czytam jakis artykul, to jest napisane, ze bierze to udzial w rozwoju mozgu i wzroku. Znajduje sie glownie w tlustych rybkach, a u mnie z rybkami na bakier. Srednio sie lubimy
Ja biore od samego poczatku zestaw witamin z kwasem omega3 i dha
dokladnie cos takiego
Vitabiotics Pregnacare Plus Omega 3 - 28 Pregnacare Tablets plus 28 Omega-3 Capsules - Boots
wiec Mysle ze zaszkodzic maluchom nie zaszkodzi ,a pomoc w jakis sposob moze napewno
Czesc Dziewczyny
Ja tez mam termin na czerwiec 2012 dokladnie na 19. Miala byc dziewczynka a na wtorkowym usg polowkowym okazalo sie ze chlopulek bedzie... niespodzianka.
to Ci niespodzianka
Gratuluje i ciesz sie chlopczki są fajni ,kochani i wogole naaaj hihi
wiem cos o tym :-)
a te kwasy omega jak ktoś nie chce suplementów albo ryb to jeszcze w siemieniu lnianym, można sobie zmielić i do czegoś dosypać albo na łyżeczkę i czymś popić, średnie w smaku ale da się.
A z tą płcią dzieciaczków to wychodzi na to, że rzeczywiście przed 20 tyg to nie ma się co sugerować i mądrzy są ci lekarze, którzy wcześniej nie chcą "zgadywać". Część trafia ale przy 2 opcjach albo się trafi albo nie..
mi bardzo szybko lekarz powiedzial plec w pierwszej ciazy , i oczywiscie sie potwierdzilo.
w tej ciazy tez raz dwa i jak do tej pory na usg cipeczki jeszcze nie widzialam.
mysle ze trzeba trafic poprostu na jakiegos dobrego lekarza ktory potrafi odroznic to i owo ;P
Witam dziewczęta
Wpadłam zdać relacje z wizyty środowej już na sto procent będę miała synka lekarz szukała i szukała aż znalazła to czego chciała z moim synkiem wszystko wporządku, powiedziała mi ze jest bardzo duży, jakby miesiąc większy niż ciąża i istnieje duze prawdopodobieństwo, że będzie miał ponad 4 kg.... więc nie wiem jak ja urodze. Poza tym prZytyłam w ciągu ostatniego miesiąca 6kg;(( w sumie od początku ciąży 10 kg;(( nie mam pojecia czemu..niby normLNIE JEM, ateraz az mam wyrzuty jak patrzę na jedzenie... a i jeszcze dostałam czopki dopochwowe, bo po moim chorowaniu jakies drożdżaki się przypl ątały. Pozdraiwma
Gratuluje Synka
powiem Ci ze mi tez lekarz ciagle mowil ze urodze wielkiego klocuszka, a kubus wazyl 2640,takze mysle ze na tym etapie ciazy nawet nie masz co sie sugerowac takim gadaniem.
no a teraz musze sie Wam pochwalic ze Jestesmy juz w domku
Sterydy na plucka Maluszki otrzymaly ,lekarz powiedzial ze przy blizniaczej ciazy tak czy tak by im je podali, i ze nie wypuszcza nas poki tego nie zrobia. wiec stwierdzilismy ze lepiej dmuchac na zimne,tym bardziej ze na tak wczesnym etapie miewam juz dosc czeste skurcze . i ze nigdy tak naprawde nie wiadomo kiedy im sie zachce wyjsc z brzuszka.
w poniedzialek mamy usg,a od 26 tygodnia bedziemy biegac dodatkowo na ktg do szpitala ,takze jak na ta chwile z opieki tutaj jestem zadowolona.
roznica miedzy dziaciaczkami niestety sie poglebia,ale powiedzieli zeby jeszcze sie tym nie sugerowac,i czekac do poniedzialku na kolejne usg,wiec tak tez zrobie.
oczywiscie mam duzo lezec ,odpoczywac, nic nie dzwigac ,
i pilnowac by maluszkom sie za bardzo do Nas nie spieszylo.
a jakby cokolwiek sie dzialo,skurcze zaczely sie powtarzac ,uplawy zmieniac, czy cos by mnie nie pokoilo od razu wracac do szpitala.
takze dziekuje Dziewczynki jeszcze raz za wszystkie kciuki ,za kazde mile slowo i za to ze mozna na Was liczyc!!