reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynka czy chłopiec? - Kobieta.pl

Przeczytalam tez artykul i praktycznie wszytsko wskazuje na dziewczynka i oczywiscie objawy sie nie myla poza tym, ze ciaze znoszte dobrze i nie wymiotowalam reszta sie zgadza :-D

W takim razie u mnie jeszcze decyzja o płci nie zapadła bo mam raz na różówo wróżone, raz na niebiesko...;)

Kto tam pracuje???:szok:

reklama
:-D:-D:-D Cureczka to tak bardziej ekologicznie brzmi niz przez o z kreska.

Bylam przez 3 tygodnie (dluugo przed ciaza) na diecie Dukana i zrezygnowalam, bo brakowalo mi pomyslow na urozmaicony jadlospis. Serek wiejski ziarnisty, to mi sie pozniej po nocach snil. Blah

Byłam na Dukanie 1,5 roku temu ok 1,5 miesiąca i byłam zachwycona efektami. Bez wiekszych starań zeszło mi z 5 kg. Przybyło mi tylko kg przez cały rok....no a potem zaszłam w ciąże:-)
Pierwszy etap jest dosyć monotonny, ale trwa krótko a każdy kolejny daje juz kulinarne pole do popisu. Przede wszystkim, nie trzeba szukać zmyślnych produktów i nie chodzi się głodnym. Najtrudniejsze jak zwykle było wyrzeczenie się piwa:-) No i zakochałam się w bułeczkach Dukana. Do dzis je czesto pieke zamiast tuczacego chleba. Wiec jak po ciąży nie będe chudnąć to wracam do Dukana bo wiem , że przynosi efekty

Sicil uwielbiam cie. A soczewica mam w szafce i brakowało mi natchnienia na nią. A twój przepis na zupe mozesz dać - czasem to co najprostsze jest najsmaczniejsze.

aljenka - ale dunkan zabrania węglowodanów. Dopuszczalne jest naprawde niewiele. I pizza nie jest pszenna tylko na otrębach mielonych. Więc jak najbardziej ci wolno. Poszukam przepisu na ta pizze.

Ostatnia edycja:
a ja byłam na diecie według grupy krwi i strasznie jestem zadowolona :-D, ale najpierw zrobiłam dietę bez chleba i mącznych rzeczy i bez ziemniaków (schudłam 25 kg :-D ), a później w sumie ze względu na zdrowie przeszłam na tą dietę z grupą krwi, bardzo mi pomogła nie dość że wyniki mi się poprawiły o 100 % to jeszcze trzymałam linie :-)
a ta pizza zajebi...sta ale ser żółty odpada :zawstydzona/y:

sicil daj ten przepis na książkę kucharską może się skuszę i też zrobię coś z soczewicy

Ostatnia edycja:
Witajcie,

karamija jutro dam Ci znać czy jest sens otwierac ten biznes hehe:-D

Sunshine no to wiem gdzie mieszkasz;-)
A co do tego telefonu to mojemu w miare przeszło:tak:
Tez do kupna zbieral sie Bog wie ile...

niezapominajka mnie lenistwo ostatnio coraz czesciej dopada:zawstydzona/y:

aga jak po wizycie?

asiia trzymam kciuki za Maluszki:tak:

munka watrobka, mnia mniam.
Uwielbiam:tak: w tej ciazy jadlam dopiero 2 razy ale na pewno jeszcze zjem, byle nie presadzić;-)
Jeju, jutro juz bede wiedziala kto u mnie mieszka, nie moge sie doczekać.
No i sie modle, zeby wszystko bylo ok bo te moje stresy i nerwy ostatnio zupelnie niepotrzebne.

Alijenka- skoro miesa masz dosc i potrzebujesz duzo bialka to ja proponuja tofu mniami jest pelo przepisow w internecie wiec mozna szalec na rozne sposoby bez urzycia piekarnika. A na soczewice mam smaczny przepis na salatka :tak: Poszperaj w necie co zawiera najwiecej bialka i do dziela ja uwielbiam takie wyzwania kulinarne :-)

a ja byłam na diecie według grupy krwi i strasznie jestem zadowolona :-D, ale najpierw zrobiłam dietę bez chleba i mącznych rzeczy i bez ziemniaków (schudłam 25 kg :-D ), a później w sumie ze względu na zdrowie przeszłam na tą dietę z grupą krwi, bardzo mi pomogła nie dość że wyniki mi się poprawiły o 100 % to jeszcze trzymałam linie :-)
a ta pizza zajebi...sta ale ser żółty odpada :zawstydzona/y:

sicil daj ten przepis na książkę kucharską może się skuszę i też zrobię coś z soczewicy

O tak, mąka niestety tuczy bardzo - a takie smaczne są z niej rzeczy. Mam w pracy dziewczyne, która nie może jeść produktów mącznych. Rekompensuje sobie to wpierniczając wielkie ilości innych produktów, łącznie z czekoladą, a jest chuda jak patyk:-)

aljenka - a gdzie w przepisie na pizze ser zółty widzisz? :)
Mówie ci ze ta pizza dla ciebie. Dunkan sera zółtego też nie pozwalał bo za tłusty :) Tam jest serek ziarnisty.

reklama
Do góry