Nie bylo mnie tylko przez weekend nio i wczoraj a tu tyle sie wydazylo, ze nie nadazam czytac i nie wspomne juz o zapamietaniu co komu sie przytrafilo
a to tylko weekend. Teraz musze nadrobic straty.
Josie- skorzystalam z Twojego przepisu na leniwe i wyszly wysmienite! a zeby dodac troszke romantycznego ksztaltu robilam zamiast tradycyjnych - serduszka i podalam na talerzu rowniez w krztalcie serca maz byl milo zaskoczony moja inwencja tworcza hehhe
Polaa- Ja mieszkam w Halifax tj West Yorkshire nie az tak daleko od Twojego miejsca zamieszkania, co do telefonu.... moj maz rowiez dokonal nowego zakupu telefonu, na ktory czekal juz dosc dlugo i rowniez cieszy sie jak dziecko wiec weekend byl z glowy ale nie caly ehhh o tym napisze pozniej
Mamina- Gratulacje dziewczynki, my rowniez spodziewamy sie malej ksiezniczki a co do imienia do Misha mi sie podoba oryginalnie
jak my powiedzielismy jak chcemy nazwac nasza perelke to tez nie kazdy wyskoczyc z usmiechem na twarzy wiec sie tym nie przejmuj, rowniez to nasze pierwsze dziecko i wydaje mi sie ze wlasnie ze wzgledu na to to WY powinniscie wybrac imie a nie inni. Jeszcze przed planami juz mielismy imie dla malej - Aurelka po mojej babci, tylko ze nikt tak na nia nie wolal od zawsze byla babcia Kasia a szkoda bo miala tak piekne imie.
Jesli chodzi o spedzanie wolnego czasu przy grze to nie dla mnie, za to moj maz to uwielbia. Ale musze sie przyznac ze jak pokazal mi trial z Heavy Rain..... to.... wciaga
a najlepsze jest to ze wszytsko zalezy od Ciebie jak potoczy sie dalej cala sytuacja - love it!
Waris- co do obnizonego lozyska, bylam na skanie w 20 tyg i polozna miala problem ze zmierzeniem dokladnie glowki wlasnie z tego powodu, i teraz musze isc na koleny skan w 32tyg z teczo nie powiem po czesci sie ciesze znowu zobacze Aurelke
ale tez sie troszke zaniepokoilam, oczywiscie jak to jak od razu poczytalam tu i uwdzie o tym i po czesci sie uspokoilam tylko u 1 na 10 kobiet lozysko sie nie podnosci i co za tym idzie sa komplikacje przy porodzie ale ja jestem z tych co mysla pozytywnie wiec glowa do gory
Przepraszam jak kogos ominelam postaram sie tu byc teraz codziemmie bo widze, ze ciezko jest zadrobic stracone dni ;-)
P.S O kurcze ale sie rozpisalam heheh