reklama
katrina115
Potrójna Mama
Sunshine - no ja tez po tym artykule powinnam być w kropce, bo wychodzi prawie 50:50 - a wiem, ze nosze jednego dzidziusia... hihi.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Aylin a co to jest ta maizeina czy jak to sie tam pisze ????
sicilpol
Ma-Ma!
maizena skrobia jakby nasza ziemniaczana, tylko ze z kukrydzy
to chyba mozna zamiennie?
dukanki wypowiedzcie sie ;-)
ja probowalam dukana po efektach szwagra, ale niestety nie dla mnie, bo ja miesa nie lubie, a na jajka po 5dniach patrzec nie moglam
to chyba mozna zamiennie?
dukanki wypowiedzcie sie ;-)
ja probowalam dukana po efektach szwagra, ale niestety nie dla mnie, bo ja miesa nie lubie, a na jajka po 5dniach patrzec nie moglam
sunshine leniwe w ksztalcie serc, piekne ciesze sie ze smakowaly
czyli mowisz trzymac kciuki za dziewczynke? to trzymam!
z soczewicy to polecam pasztet taki: Lekko i zdrowo: Wege święta: pasztet z soczewicy
czyli mowisz trzymac kciuki za dziewczynke? to trzymam!
z soczewicy to polecam pasztet taki: Lekko i zdrowo: Wege święta: pasztet z soczewicy
kasia.natka
Fanka BB :)
katrina bardzo ci dziękuję ty jedna nie zignorowałaś mojej prośby
spróbuję jeszcze raz...
spróbuję jeszcze raz...
mam taką prośbę - wybieram się z mężem w przyszłym tygodniu na dzień otwarty do szpitala ale że ja zupełnie zielona jestem to może wy mi podpowiecie na co zwrócić uwagę, o co zapytać itd.
plis plis plis pomóżcie
zaza26
Jeżeli o białko chjodzi i nie dunkanowe to orzechy, masło orzechowe, ryby, jogurty, kefiry nabiał, soja, soczewica (o własnie sicil masz moze jakię przepis od teściowej na soczewice? i z tiramisu sie przypominam)
i fasola Jaś:-)
Ja z soczewicy robie taka prosta zupke, ale juz szukam czegos lepszego
ja z soczewicy robię gulasz, taki mój przepis na bazie włoskiej zupy z soczewicy
a ja mam problem, chyba mojej macicy nie służy leżenie na plecach:-( stawia się okropnie po kilku minutach leżenia plackiem... twarda jak kamień się robi:-( przechodzi po kilku chwilach jak się obrócę na bok... w ogóle to dla mnie jakieś dziwne
Sunshine6
Alijenka- tofu - to twarożek sojowy otrzymywany w procesie koagulacji mleka sojowego i zawiera duzo bialka i wapnia
Katrina- ja jak przeczytalam ten artykul to prawie wszystko mi sie zgodzilo mozna powiedziec ze w 90% i gin to potwierdzil wiec dziewczynka
Josie- teraz jestem w pracy ale jak bede w domku to zalacze zdjecia moich leniwych mniam na sama mysl o nich
Kasia.natka- sama jeszcze nie bylam na drzwiach otwartych, ja i tak bede rodzic w UK ale nie powiem, ze tez bym chciala sie dowiedziec na co zwrocic uwage wiec dolaczam sie do Twojej prosby
Katrina- ja jak przeczytalam ten artykul to prawie wszystko mi sie zgodzilo mozna powiedziec ze w 90% i gin to potwierdzil wiec dziewczynka
Josie- teraz jestem w pracy ale jak bede w domku to zalacze zdjecia moich leniwych mniam na sama mysl o nich
Kasia.natka- sama jeszcze nie bylam na drzwiach otwartych, ja i tak bede rodzic w UK ale nie powiem, ze tez bym chciala sie dowiedziec na co zwrocic uwage wiec dolaczam sie do Twojej prosby
Ostatnio edytowane przez moderatora:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja też mam zamiar wybrać się do szpitala na rekonesans i też nie wiem nic na ten temat :-)
reklama
katrina115
Potrójna Mama
kasia.natka - to nie jest tak, ze się np. Ciebie ignoruje, tylko w takim nawale postów po prostu zapomina się co komu odpisać
Sunshine - Ty tymbardziej dowiedz się co masz mieć ze sobą, ja będe rodziła w Irl i wiem, że musze mieć wszystko swoje - to znaczy ubrania dla siebie i dla dziecka, kosmetyki, podpaski (podkłady), pampersy itd. - dostane mleko dla maluszka, zawiną mi malucha w szpitalny kocyk (w kolorze zgodnym z płcią) - to juz wiem po poprzednim razie, nawet karteczke z danymi o urodzeniu dziecka wsadza w odpowiednim kolorze (przesada)... ale może w Twoim szpitalu jest ciut inaczej.
Sunshine - Ty tymbardziej dowiedz się co masz mieć ze sobą, ja będe rodziła w Irl i wiem, że musze mieć wszystko swoje - to znaczy ubrania dla siebie i dla dziecka, kosmetyki, podpaski (podkłady), pampersy itd. - dostane mleko dla maluszka, zawiną mi malucha w szpitalny kocyk (w kolorze zgodnym z płcią) - to juz wiem po poprzednim razie, nawet karteczke z danymi o urodzeniu dziecka wsadza w odpowiednim kolorze (przesada)... ale może w Twoim szpitalu jest ciut inaczej.
Ostatnia edycja: