Niespodzianka
Fanka BB :)
Hej mamuski. Przeczytalam co tam naskrobalyscie od rana i oczywiscie zapomnialam co komu mialam napisac
Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-)
Waris dobrze, ze z bobo wszystko ok, a lozysko sie podniesie.
Asiia poglaszcz swoje malenstwa od nas, niech jeszcze posiedza gdzie cieplo
Odnosnie miejsca, w ktorym bede rodzic to mam mieszane uczucia. Wyposazeniem sie nie roznia, komfortem tez nie i w obu mozna rodzic w wodzie ( a tak bym chciala). Tylko, ze w jednym jest multum lekarzy specjalistow - przez co jest bardziej oblegany, a w drugim same polozne (wiec w razie cc czy komplikacji przewoza do pierwszego). Chyba zdecyduje sie na pierwszy chociaz jest dalej ode mnie. Przeciez przy porodzie nieraz licza sie sekundy, a sam przewoz trwa z 15 min.
Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-)
Waris dobrze, ze z bobo wszystko ok, a lozysko sie podniesie.
Asiia poglaszcz swoje malenstwa od nas, niech jeszcze posiedza gdzie cieplo
Odnosnie miejsca, w ktorym bede rodzic to mam mieszane uczucia. Wyposazeniem sie nie roznia, komfortem tez nie i w obu mozna rodzic w wodzie ( a tak bym chciala). Tylko, ze w jednym jest multum lekarzy specjalistow - przez co jest bardziej oblegany, a w drugim same polozne (wiec w razie cc czy komplikacji przewoza do pierwszego). Chyba zdecyduje sie na pierwszy chociaz jest dalej ode mnie. Przeciez przy porodzie nieraz licza sie sekundy, a sam przewoz trwa z 15 min.