Ja usg też mam w piątek i to będzie połówkowe mam nadieje że ten czas szybko zleci :-)
Ja też mam w piątek
Dziewczyny, czy jak jesteście u dentysty to prosicie o wpis w karcie ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja usg też mam w piątek i to będzie połówkowe mam nadieje że ten czas szybko zleci :-)
Karamija, ale ja czuję mąla mega mocno od dwóch tygodni- kopie także widac gołym okiem jak brzuch lata. A dzisiaj tylko rano kopniaki i nic....Gdyby nie detektor to..................
Co do rozstepów to mnei się w pierwszej ciąży udało nie miec ani jednego. Wiem natomaist, ze potrafia sie pojawic na dzień, dwa przed porodem nawet!!!!!
Co do testów na glukozę to ja sie na tym nie znamCzy wsyztskie amcie badny cukier po 1 i 2 godzinach?Ja mam skierownie na glukoze tylko na czczo i po 2 godzinach.....hmm...
Ja szybciutko bom strasznie głodna. Wróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę
esperanza u mnie taka temp. w najcieplejszym pokoju Okazało się, ze wszystkie szyby mam nieszczelne i mi między nimi zamarza Już przyjęli reklamację i robią nowe, ale powinni chyba ponieść połowie kosztów ogrzewania domu. Płace straszne rachunki a w domu zimno jak cholera Już nie wspomnę o tym że za te cholerne okna daliśmy ponad 30tys (kilka lat temu) Nie tego się spodziewałam Jestem zmarznięta i wkurzona (to trochę podnosi temperaturę )
Tak, moje tez miały być jakies tam i tam, i spełniające coś tam i coś tam ;-) Różne rodzaje grubości szyb, dzwiękoszczelne i co?...zapomniałam zapłacić chyba za szczelne
A co do mikroszczelin, to teraz chyba wszystkie je mają, ale w łazience i tak będą parować (ważne zeby nie parowały w środku) nawet przy dobrym wyciągu...niestety
dziewczyny macie już jakieś rozstępy? bo ja jeszcze nie i mam cichą nadzieję, że się nie pojawią... myślicie, że są na to szanse?;-)