kasia.natka
Fanka BB :)
a ja się zastanawiam czy jest jakiś krytyczny moment z tymi rozstępami? że wtedy się najczęściej pojawiają albo najwięcej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana dopiero poniedziałekCzesc kochane, micha musli zaliczona wlasnie dopijam kawe
Zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce ojoj
Czekam na piatek
Aż sama zaczęłam się zastanawiać, bo w tym concordzie co kupiłam też gondoli można używać do przewożenia maluszka. Muszę poszperać, jak coś znajdę to dam Ci znać.maiumi ten nomad super wyglada! jest dwa razy lzejszy niz jedo, i gondola podobno nie mala. pisza tez ze z gondoli mozna korzystac w aucie zamiast fotelika ale nie wiem czy to dozwolone w polsce? no i czy bezpieczne. nas by to mega urzadzalo bo mamy do rodzicow 6 godzin drogi, z malym to sie pewnie wydluzy i nie wyobrazam sobie go meczyc w foteliku tyle.... no ale jak znam zycie to nie mozna w polsce tego uzywac
Gratuluję siusiolka. trzymam kciuki jutroWróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę
My używamy nawilżacza elektrycznego, bo mój L ciągle marudził, że strasznie sucho w domu jest. Przy nawilżaczu przestał marudzić, więc chybapomagaStrasznie sucho mam i nie mam juz pomyslu czym powietrze nawilzyć
Dziewczyny, czy jak jesteście u dentysty to prosicie o wpis w karcie ciąży?
a ja się zastanawiam czy jest jakiś krytyczny moment z tymi rozstępami? że wtedy się najczęściej pojawiają albo najwięcej?
Najlepszego !!!witajcie kobietki :-)
ja dziś urodzinowo i dentystycznie - niezły zestaw i proszę o kciuki bo jak mój ząb nie zechce współpracować z lekarstwem to czeka mnie kanałowe
Gratulacje :-)Jestem, z dzidzią wszystko ok, natomiast łożysko mam nisko schodzące ale podobno nie mam co się denerwować bo mam szyjkę grubo ponad 3cm.Usłyszałam "będziemy obserwować bo jeszcze jest czas aby się podniosło".
O płeć nawet nie pytałam, czekam do soboty, wtedy idę na 3D.
Dziękuję wszystkim za kciuki.
Idę poleżeć dobrej nocki pa