reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Czesc kochane, micha musli zaliczona wlasnie dopijam kawe :)
Zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce ojoj
Czekam na piatek :D
Kochana dopiero poniedziałek :szok:
maiumi ten nomad super wyglada! jest dwa razy lzejszy niz jedo, i gondola podobno nie mala. pisza tez ze z gondoli mozna korzystac w aucie zamiast fotelika :szok::szok: ale nie wiem czy to dozwolone w polsce? no i czy bezpieczne. nas by to mega urzadzalo bo mamy do rodzicow 6 godzin drogi, z malym to sie pewnie wydluzy i nie wyobrazam sobie go meczyc w foteliku tyle.... no ale jak znam zycie to nie mozna w polsce tego uzywac
Aż sama zaczęłam się zastanawiać, bo w tym concordzie co kupiłam też gondoli można używać do przewożenia maluszka. Muszę poszperać, jak coś znajdę to dam Ci znać.

Wróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę:tak:
Gratuluję siusiolka. trzymam kciuki jutro

Strasznie sucho mam i nie mam juz pomyslu czym powietrze nawilzyć
My używamy nawilżacza elektrycznego, bo mój L ciągle marudził, że strasznie sucho w domu jest. Przy nawilżaczu przestał marudzić, więc chybapomaga :happy:

Dziewczyny, czy jak jesteście u dentysty to prosicie o wpis w karcie ciąży?

jest miejsce na wpis od stomatologa, więc proszę :happy:

scilipol te majtasy to sa idealne na mrozy, zeby tylko mialy tez ocieplane nogawki tak jak krocze hihi a tak na powaznie to normalne majtki nie moga byc? ja nie chce takich galotow, poprostu bede miala jakies pelne bawelniane majtki i tyle, czy to jest jakis odgorny wymog te specjalistyczne ocieplacze

Jestem, z dzidzią wszystko ok, natomiast łożysko mam nisko schodzące ale podobno nie mam co się denerwować bo mam szyjkę grubo ponad 3cm.Usłyszałam "będziemy obserwować bo jeszcze jest czas aby się podniosło".
O płeć nawet nie pytałam, czekam do soboty, wtedy idę na 3D.
Dziękuję wszystkim za kciuki.
Idę poleżeć dobrej nocki pa

witajcie kobietki :-)
ja dziś urodzinowo i dentystycznie - niezły zestaw :-D i proszę o kciuki bo jak mój ząb nie zechce współpracować z lekarstwem to czeka mnie kanałowe :sad:
Najlepszego !!! :-D
Jestem, z dzidzią wszystko ok, natomiast łożysko mam nisko schodzące ale podobno nie mam co się denerwować bo mam szyjkę grubo ponad 3cm.Usłyszałam "będziemy obserwować bo jeszcze jest czas aby się podniosło".
O płeć nawet nie pytałam, czekam do soboty, wtedy idę na 3D.
Dziękuję wszystkim za kciuki.
Idę poleżeć dobrej nocki pa
Gratulacje :-) :-D

kasia.natka wszystkiego najlepszego!

Waris najważniejsze, że maleństwo zdrowe :) a jak doktorek nie kazał się denerwować, to pewnie ma rację;-)

Muńka AVO uspokoiłyście mnie trochę tymi waszym brakiem rozstępów:-) znaczy że jest nadzieja:-)

reklama
Do góry