reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasia.natka- serdeczne zyczenia!

mamina- ja sobie zamowilam probke, bowiem czytalam na forach ze zdaja egzamin, a ja sie boje ze nie wiadomo co za niagara mi tam poleci i bede brudzic jak prosiak :eek:

reklama
kasia.natka - najlepsze zyczenia :)

sicil - jak to pokazałas to mi sie porodu odechciało. Czy istnieje jakis cudowny sposób aby uniknąć chodzenia w czyms takim w czerwcu??????
Jak znam moje szczeście to bedzie to najbardziej upalny czerwiec od 30 lat

Wciągnęłam się w gierkę na fejsie i tak mi przy niej mijają godziny - oczywiście nie pomijam w nich synka.
Którą?

witajcie kobietki :-)
ja dziś urodzinowo i dentystycznie - niezły zestaw :-D i proszę o kciuki bo jak mój ząb nie zechce współpracować z lekarstwem to czeka mnie kanałowe :sad:
Sto lat!!! :tak:

Jak znam moje szczeście to bedzie to najbardziej upalny czerwiec od 30 lat

Może ze względu na nas tym razem będzie inaczej ;-)

obawiam się ze mozecie mieć takie szczęście jak ja :) i ze względu na nas wszystkie od 29 maja do połowy lipca będzie non stop powyżej 30 stopni

reklama
kasia.natka buzaki urodzinowe!

sicil no wlasnie nie wiem sama jak to tam bedzie wygladac z niagara, dlatego tez sie zastanawiam ze pizama chyba raczej ciemna no bo wstyd jakby co z plama chodzic... O_O

Do góry