mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Karamija gratulacje chlopczyka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy stary dom i przez 30 lat nic się nie działo, a od czasu założenia plastikowych okien to jakaś masakrau mniejest to samo mam nowe okna i bez przerwy kropelki po nich spływaja i też widze poczatki grzybka a dodam że dom wybudowany jakies 5 lat temu masakra...
Hehe A doczytałaś post esperanzy? ;-)Glupie pytanie zadalam
Bylam zadowolona z mojej dietetycznej zupki
a teraz nalesnikow i kurczaka mi sie chce
Jak mnie tak swędziało w poprzedniej ciaży to wylądowałam w szpitalu. MIałam cholestazę ciężarnych, z tego powodu miałam poród wywoływany wcześniej. Moze przejdz się do gina i opisz mu co i jak. Wiem, że jeżeli to cholestaza to jest ona niebezpieczna dla dziecka.
Z drugiej strony to może byc uczulenie...na jedzenie....cokolwiek, lepiej sprawdzic
Verita, ja zrobiłam sobie alat i aspat i ammw dolnych granicach.......natomiast skóre mam mega i sucha i mzoe to tez tak działa,ze jak sie zaczynam drbpac to nie mgoe przestac, bo jak o tym nie myslę, to sie nie drapię...hmmm