reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Karamija gratuluje chlopaczka :-)

Waris, Gkvip kciukasy za wizyte, ciekawe kto sie u Was schowal :-)

Sicil alez masz seksasne majciochy. Powitaj w nich meza u progu, jak wroci z pracy :-p Ja sie ostatnio zastanawialam nad kupnem tych jednorazowych gaci z mothercare, ale drogi sa. Wyszlo mi, ze taniej bedzie kupic zwykle bawelniane figi i je wywalic niz tamte kupowac.
A na obiadek nalesniki z serem.

Verita ja tez mam nieszczelne okna, wieje od nich. Musialam uszczelniac guma, zeby nie grzac 24 h na dobe. Ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel ma gdzies. Chociaz nawet mimo nieszczelnosci caly czas paruja i tez grzyb sie legnie. Tzn. probuje, bo go tepie domestosem.
Moze wyspiarki znaja jakis srodek antygrzybowy i sie podziela wiedza?

Dzisiaj padam na twarz. Spalam dlugo, ale budzilam sie co pare godzin. Mialam tak idiotyczne sny, ze szkoda gadac. Jakies emerytki mnie ganialy za smiecenie, spiewalam przed sklepem, uciekalam przed srajacymi mewami. Skad to sie wszystko bierze?

Glupie pytanie zadalam :confused2:
Bylam zadowolona z mojej dietetycznej zupki
a teraz nalesnikow i kurczaka mi sie chce :confused2::eek:

Niespodzianka- bede ich w miedzyczasie uzywac jako tarcza antyplemnikowa :confused2: juz raz zadzialalo

u mniejest to samo mam nowe okna i bez przerwy kropelki po nich spływaja i też widze poczatki grzybka a dodam że dom wybudowany jakies 5 lat temu masakra...
My mamy stary dom i przez 30 lat nic się nie działo, a od czasu założenia plastikowych okien to jakaś masakra :wściekła/y:
Glupie pytanie zadalam :confused2:
Bylam zadowolona z mojej dietetycznej zupki
a teraz nalesnikow i kurczaka mi sie chce :confused2::eek:
Hehe :-D A doczytałaś post esperanzy? ;-)

Jak mnie tak swędziało w poprzedniej ciaży to wylądowałam w szpitalu. MIałam cholestazę ciężarnych, z tego powodu miałam poród wywoływany wcześniej. Moze przejdz się do gina i opisz mu co i jak. Wiem, że jeżeli to cholestaza to jest ona niebezpieczna dla dziecka.
Z drugiej strony to może byc uczulenie...na jedzenie....cokolwiek, lepiej sprawdzic :tak:

Verita, ja zrobiłam sobie alat i aspat i ammw dolnych granicach.......natomiast skóre mam mega i sucha i mzoe to tez tak działa,ze jak sie zaczynam drbpac to nie mgoe przestac, bo jak o tym nie myslę, to sie nie drapię...hmmm

Waris, no racja, bo z tymi plemnikami to juz za pozno ;-)

Macku, Esperanza- koktail to mam juz zaplanowany na wieczor :tak: malinowy tylko sie boje, ze po nim zamarzne :confused2:

AVO- a wiesz dokladnie od kiedy masz te swedzenie? Moze cos jesz nowego, innego? duzo pijesz wody?

Ostatnia edycja:
Ja sobie takie specjalne majty jednorazowe kupiłam w mothercare w połowie poprzedniej ciąży, rozmiar 10 (angielski) ale zanim dobiłam do końca to te majty już mi przez uda nie chciały przejść, nie mówiąc o dupie!. Trzymałam je na przypadek kolejnej ciąży ale tym razem się nawet nie łudziłam i jakiś miesiąc temu oddałam koleżance dużo mniejszej, która właśnie kilka dni temu urodziła.

A z tymi oknami to też tak miałam jak w nowym budownictwie mieszkałam z plastikowymi oknami, nic nie pomagało żadne wietrzenie, grzanie, parowały strasznie i grzyb wyłaził. Podobno właśnie ten pochłaniacz wilgoci pomaga.

Mi jeszcze zostały 3 mielone (rano), miały być na 2 dni na obiad a reszta do zamrożenia:sorry:Starczyło na jeden obiad bo dziś to już tylko dla mnie został jeden (2 zjadłam na śniadanie). Ale kurczę wychodzą mi naprawdę zajebiste te mielone...

reklama
A ja dziś szok na wadze przeżyłam :/ w 10dni mam prawie 5kg więcej może jadłam więcej w pl, ale nie tak- załamka jutro do lekarza :( i zanim stanę na wadze to padnę chyba.

Do góry