Gratuluje chłopaka i udanej wizytyWróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-)
Trzymam kciuki za wszystkie inne wizytki dzisiaj.:-)
U mnie temperatura w mieszkaniu jest pomiędzy 24-25 stopni także mam ciepełko ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje chłopaka i udanej wizytyWróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-)
U mnie też okna parują - w kuchni, sypialni, salonie... W jednym z pokoi i kuchni też pojawił się grzyb JEstem tym faktem załamana, bo okazuje się, że stare, drewniane, nieszczelne okna były pod tym względem lepsze.uff dziewczyny, ciesze sie, ze nie jestem sama w tych chlodach ;-)
Verita- my tez mamy nowe okna, jakies tam i tam, spelniajace cos tam i cos tam... w konsekwencji pewnie i trzymaja cieplo, ale np u mnie w lazience za ta sprawa okno cale w kropelkach wody- i widze, ze grzybek sie zaczyna szykowac - moj tata mowi cos o braku mikroszczelin, ale ja nie wiem gdzie szukac, oni oczywiscie glupkow udaja ehhh... musze czekac na tate by sie przyjrzal tym oknom, my sie nie znamy
U mnie też okna parują - w kuchni, sypialni, salonie... W jednym z pokoi i kuchni też pojawił się grzyb JEstem tym faktem załamana, bo okazuje się, że stare, drewniane, nieszczelne okna były pod tym względem lepsze.
A ile jest u Was stopni na dworze?
Najpewniej tak jest Na szczęście dzieje sie to tylko teraz przy tych wielkich mrozachNajprawdopodobniej macie "zwaloną" wentylacje. Albo za szczelne okna. Kup sobie pochłaniacz wilgoci. w supermarketach jest ich pełno. A grzybka zlikwidowałas?? Mam gdzieś zapisaną nazwe środka który fajnie likwidował. Nawet skutecznie i nie zabił mnie ceną. Problem z wilgocia mialam w domu rodzinnym męża. Więc doświadczenie już mam. A teraz wręcz przeciwnie. Strasznie sucho mam i nie mam juz pomyslu czym powietrze nawilzyć
Dziewczyny, opowiadac, co dzis macie na obiad
Dziewczyny, opowiadac, co dzis macie na obiad
Ja kremik z cukini w ramach pokuty za wczorajszy dzien zarloctwa ;-)
A na wieczor beda klopsiki a'la karrrrrrramija :-)