reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Zaza - jeżeli u nas będzie dziewczynka to będą miały tak samo na imię ;-). Zobaczymy dowiem się w czwartek.
:-):-):-)
ja prawdopodobnie dowiem się w następny wtorek:-)

sicilpol kurcze to nie za ciepło tam miałaś:eek:

Waris trzymam kciuki!

Karamija Gratuluję chłpczyka!

dzisiaj po raz pierwszy korzystałam z samoobsługowej kasy w Tesco:-D prawie mnie pokonała:-D

jakby któraś była zainteresowana to w dzisiejszej wyborczej jest informator nt. becikowego, nic nowego, ale informacje bardzo przejrzyście podane na jednej stronie, a jutro będzie nt. zasiłków rodzinnych itp.

reklama
Ja bede miala uzywany wozek, wychodze z zalozenia ze kiedys byl jeden rodzaj wozka i bylo ok to teraz tez podolam. Glownie bede bazowac na foteliku samochodowym i nogach czyt kolkach jak misia podrosnie to poszukam lekkiej wagowo spacerówki. A tak to tata bedzie nosil w plecaku :D

Dzień dobry!
Spałam dzisiaj prawie 12 godzin! :szok: Ale to tak na zaś ;-)

Witam,

ja całe szczeście dzisiaj minus 1 czyli 5, 5 na plusie i postanowiłam,że nie będe podjadać pomiędzy posiłkami......
Ja myślałam, że Ty o temperaturze piszesz i mocno się zdziwiłam :laugh2:

Pokaze Wam jak w najprostszy sposob zlikwidowac meskie libido :tak:
Zobacz załącznik 433859
Przyszla do mnie probka tena lady- bo babki we Wloszech sobie cenia i z ciekawosci zamowilam.
A moj przez przypadek otworzyl paczke hihihhi :sorry:
O mamo!!! :eek:

Właśnie był listonosz ;-) A ja w piżamie :zawstydzona/y:

Ja szybciutko bom strasznie głodna. Wróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę:tak:
Gratki!!! :tak:
I oczywiście trzymam kciuki za jutrzejsze usg!

Ja od dwóch dni też próbuję pokazać M jak Zosia się rusza, ale on jest gruboskórny i nie czuje ;-)Ale to dziewczę się wstydzi....? :sorry:

zaza- no niestety poludniowcy nie maja zielonego pojecia o ogrzewaniu mieszkan :(

gacioszki pierwsza klasa ;-)
gorzej z serduchem meza :confused2:

moj Mrów wpierw mnie skopie, potem jak sie zblizy tatus, to udaje aniolka- mysle, ze juz wychodzi charakterek :sorry:
Kurcze, nie moge sie jakos przekonac, by pisac Julcio a nie Mrów :eek:

Tak mi przysłali :eek:

One chyba maja inne zastosowanie, ale niektore we Wloszceh pisaly, ze na pierwszy dzien po sa super, mocno chlonne sa i nie wylatuje nic.
Zamowilam sobie jedna bezplatna probke i ja zachowam, moze sie przyda..tzn lepiej by nie, ale nigdy nic nie wiadomo :confused2:

Dzisiaj kolejny zwariowany dzień w pracy. Ale wole siedzieć tu niż w mieszkaniu, gdzie przez ostatnie kilka dni średnia temperatura wynosi 17-18 stopni :/ Niestety strasznie nam od podłogi ciągnie bo pod nami tylko piwnica. A dywany odpadaja jak się mieszka z kotem. Po pracy chce się przejść na basen, trochę się rozgrzeję. Nie mogę już wytrzymać tych mrozów. Mam tyle pięknych ciążowych bluzeczek i sukienek, a chodzę okutana od stóp do głow jak jakaś zaspa śnieżna. Wszystko mnie gniecie, ciśnie i czuję się wyjątkowo nie kobieco w tych swetrzyskach. Cały czas mi zimno L

esperanza u mnie taka temp. w najcieplejszym pokoju :-D Okazało się, ze wszystkie szyby mam nieszczelne i mi między nimi zamarza :eek: Już przyjęli reklamację i robią nowe, ale powinni chyba ponieść połowie kosztów ogrzewania domu. Płace straszne rachunki a w domu zimno jak cholera :wściekła/y: Już nie wspomnę o tym że za te cholerne okna daliśmy ponad 30tys (kilka lat temu) :crazy: Nie tego się spodziewałam :no: Jestem zmarznięta i wkurzona :wściekła/y: (to trochę podnosi temperaturę :-D)

uff dziewczyny, ciesze sie, ze nie jestem sama w tych chlodach ;-)

Verita- my tez mamy nowe okna, jakies tam i tam, spelniajace cos tam i cos tam... w konsekwencji pewnie i trzymaja cieplo, ale np u mnie w lazience za ta sprawa okno cale w kropelkach wody- i widze, ze grzybek sie zaczyna szykowac :wściekła/y:- moj tata mowi cos o braku mikroszczelin, ale ja nie wiem gdzie szukac, oni oczywiscie glupkow udaja ehhh... musze czekac na tate by sie przyjrzal tym oknom, my sie nie znamy :no:

reklama
Tak, moje tez miały być jakies tam i tam, i spełniające coś tam i coś tam ;-):laugh2: Różne rodzaje grubości szyb, dzwiękoszczelne i co?...zapomniałam zapłacić chyba za szczelne :-D:-D

A co do mikroszczelin, to teraz chyba wszystkie je mają, ale w łazience i tak będą parować (ważne zeby nie parowały w środku) nawet przy dobrym wyciągu...niestety :sorry:

Do góry