reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

litr to dla mnie akurat na dwa razy :)
a u mnie dziś budyniek... :-)
A po 19 zapraszam na pizze, jak ktoś ma ochotę. L dziś robi - lepszej nie jadłam. W tej kwestii pozostaje mi asysta w kuchni, będę mogła kroić składniki i mieszać sos bazowy :happy2:

reklama
Josie - moja siostrzenica ma 8 miesiecy i jezdzi w jedo ... obecnie robie za jej nianie... i uwazam ze Jedo są spoko wozkami... latwo sie prowadza sa fajnie wykonane....prowadzilam swojego x-landera i jedo... zdecydowalam sie na xlandera bo preferuje bardziej sportowy designe... a jedo są takie bardziej klasyczne - tradycyjne :))

Co do dupci przez swoje codzienne kupczenie chyba naruszylam sobie dupny naskorek i to to.... poki co przeszlo albo juz tak nie boli :))

a na obiadek rosół i dwa milky way`e :D:D

a ja dzis pracowity dzionek mam :tak:

delwer, niespodzianka- przykro mi z Waszego powodu, ja sobie tego po prostu nie wyobrazam, a przeciez takie rzeczy sa nieuniknione :no:

a u mnie dzis na obiad byla lasagne grzybowa :tak:

zaraz ide do wanny bo wieczorem na urodzinki wychodzimy
aaa pochwale sie, ze mam pierwsza ciazowa kiecke na te okazje ;-)
urodziny kolegi meza z pracy, wiec musial mnie jakos przekupic :tak:

litr to dla mnie akurat na dwa razy :)
a u mnie dziś budyniek... :-)
A po 19 zapraszam na pizze, jak ktoś ma ochotę. L dziś robi - lepszej nie jadłam. W tej kwestii pozostaje mi asysta w kuchni, będę mogła kroić składniki i mieszać sos bazowy :happy2:
No to masz niezły spust ;-) Mi M ostatnio opakowanie 400 ml kupił to na dwa razy jadłam...:sorry2:

Daj przepis na pizze w odpowiednim wątku. My też często robimy, ale nie znalazłam jeszcze "tego" samku...

podpatrzę jak dziś L. robi ciasto i wpisze na kulinarny wątek, bo z resztą to nie ma problemu...
Grycana 0,5 l wcinam na raz. Fakt, że staram się nie wprowadzić tego w zwyczaj, ale kilka razy w ciąży mi się zdarzyło. Inaczej powiem tak... w ciąży miałam kilka lodowych napadów, może ok.5-6, porcja zawsze była jedna... 0,5 l. :-D

O nie... przez ostatnie 1,5 tyg przybył mi kolejny kilogram. Ostatnio cos szybko przybywam na wadzę. To chyba wszystko przez to, że ostatnio sobie folgowałam z czekolada i miałam 2 tyg przerwy od ćwiczeń. Koniec ze słodkosciami!!

O nie... przez ostatnie 1,5 tyg przybył mi kolejny kilogram. Ostatnio cos szybko przybywam na wadzę. To chyba wszystko przez to, że ostatnio sobie folgowałam z czekolada i miałam 2 tyg przerwy od ćwiczeń. Koniec ze słodkosciami!!

A mnie się wydaje, że ma to związek z etapem ciąży w którym obecnie jesteśmy. Mi też kg szybciej lecą, a nie zmieniłam ani trybu życia ani też nie jem więcej.
Dlatego nie wchodzę na wagę, bo to się zaczyna robić przygnębiające. :sorry2:;-)

a ja mam wieczorem +2kg więcej niż ostatnio u gin a rano jak wstaję mam -1 kg niż ostatnio u gin :-p

chociaż właśnie się zważyłam - tak z ciekawości i mam -1 niż u gin. . . . hm dziwne ciekawe ile rano będę miała..
zjadłam dzisiaj potrójny obiad - 3 razy dokładałam sobie :) myslalam ze waga pokaze +10 kg bo czuje sie ociężała strasznie:p
ale mozliwe ze schodlam bo mialam ostatnio sporo stresów.

reklama
Witajcie, nawet nie próbuję Was nadrobić....jakiś dół mnei dorwał:)Do tego wszytsko mnei swędzi od paru dni:( aż pobiegłam zrobić próby watrobowe, ale wsyztsko ok....wiec dlaczego mnei wszytsko swędzi?Czyzby sucha skóra?Ma któras tak?

Co do wagi to jestem załamana.....6, 5 kilo dzisiaj, wczoraj 5, 5.....mam nadzieje ,ze ejszcze jutro będzie znowu 5, 5.....bo jak tak dalej pójdzie to znowu będzie 22 kilo.....

Alijenko, a Ty jak?Trzymasz sie diety?Tyjesz?Chudniesz? czy moze waga stoi?

Ostatnia edycja:
Do góry