reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kamila Kuba to raczej wszystko lubi:tak:
ale spaghetti jedna z najbardziej ulubionych jego potraw i czesto robie:tak:
Ja i mąż tez lubimy:tak:
A Twoj raczej jadek czy niejadek?

Niespodzianka przykre:-(
ja juz zapowiedzialm mezowi, ze do nas przylatuje moja mama:tak:
nie wyobrazam sobie tesciowej, Ona co chwile lata na fajkę:baffled:
a poza tym mama mi wiecej pomoze na pewno, nie bede miala skropułów, zeby jej mowic, zeby np. wyprasowala czy odkurzyla:-D
Ona to kocha wiec nie bedzie problemu, przy Kubie byla pierwsze 10 dni i duzo nam pomogla:tak: teraz musi byc wczesniej, zeby z Kuba zostala jak pojade rodzic

reklama
pola mój to różnie ma... nie lubi białych i czerwonych potraw :p
czasem ma dzien ze ciagle chce jesc a czasem ma dzien ze tylko jogurty przez caly dzien nic innego ;p

Aha, rozumiem;-)
Moj jak chory to tylko wtedy nie ma apetytu:-D
wiec narzekać nie mogę:-)
Uwielbia zupy, zwlaszcza ogorkowa, pomidorowa, barszcz biały i z owocow morza:tak:
kotlety i wspomniane spaghetti na pierwszym miejscu jesli chodzi o drugie dania:tak: je za dwoch czasami a szczuplutki jak nie wiem, szkoda, ze ja tak nie mam:zawstydzona/y:

mój wiktor tez lubi keczup i pomidory tez lubi ale to są tylko te dwie rzeczy jesli chodzi o czerwone:D:D buraka czy barszczu czerwonego nie tknie

A ja dziś na obiad wczorajszy rosół.... M leży zmęczony życiem a i mi nie chce się specjalnie niczego gotować... :sorry2:

Delwer współczuję straty, trzymaj się

Kamila u nas dzisiaj spaghetti, Kuba uwielbia :tak:

Kamila ja tak jak Pola mam na obiad spageterie - szybko, prosto i smacznie.

U mnie też dzisiaj było po włosku:-) tagliatelle z sosem Napoli:-)
teraz wcinam deser, czyli lody wiśniowe z wisienkami i do tego piwko Karmi:-D

zaraz idę dalej leżeć, bo od wczoraj kuje mnie w okolicy kości łonowej i nie chce przejść:-(

reklama
Do góry