dzień dobry, kochane! ja tylko na chwilę zaglądam, żeby pogratulować maminie córeczki i życzyć miłego heavy raina . Poza tym współczuję wszystkim zasmarkanym, życzę zdrowia i wytrwałości w oddychaniu przez gile, a pozostałym paniom miłej końcówki weekendu, o.
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
dziewczynki co dziś na obiad?
u mnie się właśnie pichci sosik chrzanowy ziemniaczki i jajeczka na twardo
u mnie się właśnie pichci sosik chrzanowy ziemniaczki i jajeczka na twardo
Zgadzam sie co do wozka, zeby patrzec na wielkosc gondolki
Ja na to nie zwrocilam akurat uwagi ale na szczescie byla duza
do niej sie jeszcze wkladalo druga (taka za uszy do wyciagania) i naprawde sie to sprawdzilo Kuba mimo iz byl duzym noworodkiem to w tej wkladanej jezdzil prawie 3 miesaice a w tej zwyklej pol roku, potem spacerowka
Natomiast kolezanka miala bardzo mala gondolkę i maluszek juz po 2, 3 miesiacach sie w niej nie miescil
delwer bardzo mi przykro, na pewno smutny dzien:-(
3maj sie dla Malej;-)
Kamila u nas dzisiaj spaghetti, Kuba uwielbia
Ja na to nie zwrocilam akurat uwagi ale na szczescie byla duza
do niej sie jeszcze wkladalo druga (taka za uszy do wyciagania) i naprawde sie to sprawdzilo Kuba mimo iz byl duzym noworodkiem to w tej wkladanej jezdzil prawie 3 miesaice a w tej zwyklej pol roku, potem spacerowka
Natomiast kolezanka miala bardzo mala gondolkę i maluszek juz po 2, 3 miesiacach sie w niej nie miescil
delwer bardzo mi przykro, na pewno smutny dzien:-(
3maj sie dla Malej;-)
Kamila u nas dzisiaj spaghetti, Kuba uwielbia
agaundpestka
Fanka BB :)
Delwer w marcu mija 2lata jak moja chrzestna nie żyje i nie ma dnia, abym o niej nie myslala i :-(
Ja właśnie po obiadku rodzinnym mięsko w sosiku, ziemniaczki i marchewka na ciepło, drugą porcje dostałam na jutro do tego chyba ze 100pierogów i krokiety itp, więc nie bede musiala gotować
Siostrzeniec właśnie pojechał ale nic za dwa miesiące będziemy się częściej widzieć.
Zmykam o 17tej ruszam i wieczorem zamelduje sie juz od siebie.
Ja właśnie po obiadku rodzinnym mięsko w sosiku, ziemniaczki i marchewka na ciepło, drugą porcje dostałam na jutro do tego chyba ze 100pierogów i krokiety itp, więc nie bede musiala gotować
Siostrzeniec właśnie pojechał ale nic za dwa miesiące będziemy się częściej widzieć.
Zmykam o 17tej ruszam i wieczorem zamelduje sie juz od siebie.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
polaa mój wiktor tez uwielbia spaghetti
Delwer trzymaj się kochana dla maluszka i córeczki i wszystkich:-)
Wiem że już kolejny raz to napiszę ale naprawde gorące mleko mi pomada na doleliwości przeziebieniowe 3 kurowałam siostre jest 8 tyg ciązy i poskutkowało oczywiscie sie nasłuchałam ze mleko be nielubi i tak dalej ale jak mus to mus ....a i pomógł *spam* syrop dla kobiet w ciązy na naturalnych składnikach
nie pomaga, *spam* najwidoczniej też, wersje tabletkowa teraz przerabiam
Czosnek chyba najbardziej po maga.
Na jakikolwiek rodzaj kataru polecam SUDAFED uzywam go od kilku lat i to codziennie wiem ze jest dostepny w Polsce. Pomaga w kilka minut.
Kocham go ale ciąża i zabrania. Mam wersje niemowleca która któraś z dziewczyn polecała. I w dzień pozwala zyć. Ale w nocy budze sie co 2 godziny z uczuciem ze się dusze.
Wróce do kuracji z przed 2 tygodni i kolejny tydzien posiedze w domu. Jakoś do siebie dojde.
Aaaa hitem imprezy u mnie była sałatka tabuleh z kuskusem. I mam fajny przepis na zdrowe babeczki z maki pełnoziarnistej z bakaliami. Potem wrzuce w wątek
A ja na obiad właśnie kończę robić krem z zielonego groszu i mam w lodówce rybę po grecku . Ostatnio przeszło mi z grochówki i kapuśniaku na kremy warzywne. Wczoraj się skończył brokułowy, dziś z groszku a następny planuję z białych warzyw z natka pietruszki
Niespodzianka
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Melduje sie poimprezowo i pozakupowo. Myslalam, ze bedzie tragedia, ale jestem bardzo mile zaskoczona. Juz dawno tak sie nie usmialam jak na wczorajszym spotkaniu i jedzonko bylo super. Bagietke ze smalcem i ogoreczkiem pochlonelam w olbrzymich ilosciach, a serniczek ... ahhh palce lizac Tancow nie bylo, bo nikt nie mial ochoty. Nawet dobrze, bo brak talii uniemozliwia mi powabne krecenie biodrami ;-)
Kamila ja tak jak Pola mam na obiad spageterie - szybko, prosto i smacznie.
Delwer trzymaj sie tam, wiem co czujesz :-( Moja mami zmarla 3 lata temu i do tej pory strasznie to przezywam ( tak juz zostanie). Zwlaszcza teraz, kiedy ciaza, niedlugo dzidzia bedzie na swiecie, do wszystkich (prawie) przyjezdzaja mamuski do pomocy... a do mnie szykuje sie tesciowa. I chce przyjechac na 2 tygodnie. I jak nie zwariuje to bedzie dobrze... Moze sie jakos wymigam i na pierwsze tygodnie przyjedzie do mnie siostra - tylko nie wiem czy obowiazki jej pozwola. Ale mi sie wywod zrobil
Kamila ja tak jak Pola mam na obiad spageterie - szybko, prosto i smacznie.
Delwer trzymaj sie tam, wiem co czujesz :-( Moja mami zmarla 3 lata temu i do tej pory strasznie to przezywam ( tak juz zostanie). Zwlaszcza teraz, kiedy ciaza, niedlugo dzidzia bedzie na swiecie, do wszystkich (prawie) przyjezdzaja mamuski do pomocy... a do mnie szykuje sie tesciowa. I chce przyjechac na 2 tygodnie. I jak nie zwariuje to bedzie dobrze... Moze sie jakos wymigam i na pierwsze tygodnie przyjedzie do mnie siostra - tylko nie wiem czy obowiazki jej pozwola. Ale mi sie wywod zrobil
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ja spaghetti robiłam dwa dni temu ;p