reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dzień dobry, kochane! ja tylko na chwilę zaglądam, żeby pogratulować maminie córeczki i życzyć miłego heavy raina :D:D. Poza tym współczuję wszystkim zasmarkanym, życzę zdrowia i wytrwałości w oddychaniu przez gile, a pozostałym paniom miłej końcówki weekendu, o.

reklama
Na jakikolwiek rodzaj kataru polecam SUDAFED uzywam go od kilku lat i to codziennie:tak: wiem ze jest dostepny w Polsce. Pomaga w kilka minut.

Zgadzam sie co do wozka, zeby patrzec na wielkosc gondolki:tak:
Ja na to nie zwrocilam akurat uwagi ale na szczescie byla duza:tak:
do niej sie jeszcze wkladalo druga (taka za uszy do wyciagania) i naprawde sie to sprawdzilo:tak: Kuba mimo iz byl duzym noworodkiem to w tej wkladanej jezdzil prawie 3 miesaice a w tej zwyklej pol roku, potem spacerowka:tak:
Natomiast kolezanka miala bardzo mala gondolkę i maluszek juz po 2, 3 miesiacach sie w niej nie miescil:no:

delwer bardzo mi przykro, na pewno smutny dzien:-(
3maj sie dla Malej;-)

Kamila u nas dzisiaj spaghetti, Kuba uwielbia :tak:

Delwer :( w marcu mija 2lata jak moja chrzestna nie żyje i nie ma dnia, abym o niej nie myslala i :-(

Ja właśnie po obiadku rodzinnym mięsko w sosiku, ziemniaczki i marchewka na ciepło, drugą porcje dostałam na jutro :) do tego chyba ze 100pierogów i krokiety itp, więc nie bede musiala gotować :)
Siostrzeniec właśnie pojechał :( ale nic za dwa miesiące będziemy się częściej widzieć.
Zmykam o 17tej ruszam i wieczorem zamelduje sie juz od siebie.

Delwer trzymaj się kochana dla maluszka i córeczki i wszystkich:-)
Wiem że już kolejny raz to napiszę ale naprawde gorące mleko mi pomada na doleliwości przeziebieniowe 3 kurowałam siostre jest 8 tyg ciązy i poskutkowało oczywiscie sie nasłuchałam ze mleko be nielubi i tak dalej ale jak mus to mus ....a i pomógł *spam* syrop dla kobiet w ciązy na naturalnych składnikach

nie pomaga, *spam* najwidoczniej też, wersje tabletkowa teraz przerabiam
Czosnek chyba najbardziej po maga.

Na jakikolwiek rodzaj kataru polecam SUDAFED uzywam go od kilku lat i to codziennie:tak: wiem ze jest dostepny w Polsce. Pomaga w kilka minut.

Kocham go ale ciąża i zabrania. Mam wersje niemowleca która któraś z dziewczyn polecała. I w dzień pozwala zyć. Ale w nocy budze sie co 2 godziny z uczuciem ze się dusze.

Wróce do kuracji z przed 2 tygodni i kolejny tydzien posiedze w domu. Jakoś do siebie dojde.

Aaaa hitem imprezy u mnie była sałatka tabuleh z kuskusem. I mam fajny przepis na zdrowe babeczki z maki pełnoziarnistej z bakaliami. Potem wrzuce w wątek

A ja na obiad właśnie kończę robić krem z zielonego groszu i mam w lodówce rybę po grecku :happy2:. Ostatnio przeszło mi z grochówki i kapuśniaku na kremy warzywne. Wczoraj się skończył brokułowy, dziś z groszku a następny planuję z białych warzyw z natka pietruszki :happy2:

Hej dziewczynki. Melduje sie poimprezowo i pozakupowo. Myslalam, ze bedzie tragedia, ale jestem bardzo mile zaskoczona. Juz dawno tak sie nie usmialam jak na wczorajszym spotkaniu i jedzonko bylo super. Bagietke ze smalcem i ogoreczkiem pochlonelam w olbrzymich ilosciach, a serniczek ... ahhh palce lizac :-p Tancow nie bylo, bo nikt nie mial ochoty. Nawet dobrze, bo brak talii uniemozliwia mi powabne krecenie biodrami ;-)

Kamila ja tak jak Pola mam na obiad spageterie - szybko, prosto i smacznie.

Delwer trzymaj sie tam, wiem co czujesz :-( Moja mami zmarla 3 lata temu i do tej pory strasznie to przezywam ( tak juz zostanie). Zwlaszcza teraz, kiedy ciaza, niedlugo dzidzia bedzie na swiecie, do wszystkich (prawie) przyjezdzaja mamuski do pomocy... a do mnie szykuje sie tesciowa. I chce przyjechac na 2 tygodnie. I jak nie zwariuje to bedzie dobrze... Moze sie jakos wymigam i na pierwsze tygodnie przyjedzie do mnie siostra - tylko nie wiem czy obowiazki jej pozwola. Ale mi sie wywod zrobil :zawstydzona/y:

reklama
Do góry