reklama
Witam i ja:-)
Mam taki humor dzisiaj, ze szkoda gadać:-(
aga to super, ze odpoczelas a jak siostrzeniec?;-)
macku chociaz tyle, ze w domu nie siedzialaś;-) nastepna imprezka bedzie bardziej udana :-)
buziak jako tata moj sobie niezle radzi, nie moge narzekać:-)
Jak tylko moze to siedzi z Mlodym
Pracuje na nocki, w dzien odsypia ale i tak kazda wolna chwile chce z Nim spedzac, czasami sie nawet zloszcze, ze powienien isc juz spać a On woli bawic sie klockami
U nas snieg, wreszcie
Kuba juz byl na spacerku, lekko zdziwiony
Zobaczymy ile sie utrzyma bo w UK to roznie jest
Mam taki humor dzisiaj, ze szkoda gadać:-(
aga to super, ze odpoczelas a jak siostrzeniec?;-)
macku chociaz tyle, ze w domu nie siedzialaś;-) nastepna imprezka bedzie bardziej udana :-)
buziak jako tata moj sobie niezle radzi, nie moge narzekać:-)
Jak tylko moze to siedzi z Mlodym
Pracuje na nocki, w dzien odsypia ale i tak kazda wolna chwile chce z Nim spedzac, czasami sie nawet zloszcze, ze powienien isc juz spać a On woli bawic sie klockami
U nas snieg, wreszcie
Kuba juz byl na spacerku, lekko zdziwiony
Zobaczymy ile sie utrzyma bo w UK to roznie jest
pola super, u nas w krakowie nic nie pada..
musze jechac do ikei. kupie sobie hot-doga, jeden chyba nie zaszkodzi nie? :-)
w ogole to ogladalam wozki od rana w necie. nic mi sie nie podoba wszystkie maja teraz jakies dziwaczne nowoczesne ksztalty
a ktoras testowala te wozki jedo?
musze jechac do ikei. kupie sobie hot-doga, jeden chyba nie zaszkodzi nie? :-)
w ogole to ogladalam wozki od rana w necie. nic mi sie nie podoba wszystkie maja teraz jakies dziwaczne nowoczesne ksztalty
a ktoras testowala te wozki jedo?
goldenlucy
Fanka BB :)
Moj sposob na to zeby nos nie byl obtarty. Chusteczki nawilzane dla niemowlat klade na kaloryfer. Schna szybciutko. I tymi mieciutkimi suchymi chusteczkami wycieram nos. Na lejacy sie trudny do opanowania katar jak juz wczesniej wspomnialam waciki na pol, w rulonik i wetknac w nos :-)
veritaserum71
Jeżeli chodzi o wózki to nie tylko wygląd jest ważny. Dla mnie bardzo ważna była wielkość gondoli...dzieci tak szybko rosną a niektóre wózki mają te gondolki tak małe, ze szok
D
delwer
Gość
dzieki za wsparcie....
Dobrze ze mamy weronike przy niej nie mozna sie smucic
Dobrze ze mamy weronike przy niej nie mozna sie smucic
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Delwer bardzo wspolczuje.
U mnie jakis koszmar. Kipa sie leje w sposob niekontrolowany. Ja rozumiem ze my to glownie woda ale az tyle???? Wczoraj w akcie desperacji lezalam z tamponami w nosie. Bylo super do momentu kiedy nie namiekly. Z nosa nie moglam wyciagnac. Pozniej wprowadzilam inny patent. Waciki kosmetyczne na pol, w rulonik zawinac i do nosa. Rewelacja.:-) Dzisiaj juz przynajmniej nie taka woda. Nienawidze kataru bleee
Jezu ja chcde wode. Ja mam tak zatkany nos ze nie jestem w stanie wydmuchać. Nie pomaga nawet spray do nosa. Stosuje chociaz to lek z grupy c. Ale nie mam juz wyjścia. Jutro ide do gina - niech mnie ratuje i powie co stosować.
Delwer trzymaj się kochana dla maluszka i córeczki i wszystkich:-)Do zakatarzonych... ząbek czosnku w nos i na zmianę dziurki inhalować. Dziwnie brzmi i wygląda, ale pomaga.
Wiem że już kolejny raz to napiszę ale naprawde gorące mleko mi pomada na doleliwości przeziebieniowe 3 kurowałam siostre jest 8 tyg ciązy i poskutkowało oczywiscie sie nasłuchałam ze mleko be nielubi i tak dalej ale jak mus to mus ....a i pomógł *spam* syrop dla kobiet w ciązy na naturalnych składnikach
reklama
goldenlucy
Jeżeli chodzi o wózki to nie tylko wygląd jest ważny. Dla mnie bardzo ważna była wielkość gondoli...dzieci tak szybko rosną a niektóre wózki mają te gondolki tak małe, ze szok
Wozek to ogromny problem. Mnie tez sie zaden nie podoba tak naprawde. Wiem na pewno ze kupie uzywany i raczej zdecyduje sie na quinny speedi sx. Nie chce nowego. Tyle sie nasluchalam ile jest toksycznych rzeczy w nowych wozkach. Z reszta duzo juz rzeczy kupilam uzywanych.