reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dziewczynki mamy w apteczce kilka specyfikow do noskow moze cos sie nada;-)
wspołczuje bo zatkany nochal to strasssszne meki, zwłaszcza w nocy:baffled:

reklama
Witam i ja:-)

Mam taki humor dzisiaj, ze szkoda gadać:-(

aga to super, ze odpoczelas:tak: a jak siostrzeniec?;-)

macku chociaz tyle, ze w domu nie siedzialaś;-) nastepna imprezka bedzie bardziej udana :-)

buziak jako tata moj sobie niezle radzi, nie moge narzekać:-)
Jak tylko moze to siedzi z Mlodym:tak:
Pracuje na nocki, w dzien odsypia ale i tak kazda wolna chwile chce z Nim spedzac, czasami sie nawet zloszcze, ze powienien isc juz spać a On woli bawic sie klockami:-D

U nas snieg, wreszcie:tak:
Kuba juz byl na spacerku, lekko zdziwiony:-D
Zobaczymy ile sie utrzyma bo w UK to roznie jest

pola super, u nas w krakowie nic nie pada..

musze jechac do ikei. kupie sobie hot-doga, jeden chyba nie zaszkodzi nie? :-)
w ogole to ogladalam wozki od rana w necie. nic mi sie nie podoba wszystkie maja teraz jakies dziwaczne nowoczesne ksztalty :no:
a ktoras testowala te wozki jedo?

Moj sposob na to zeby nos nie byl obtarty. Chusteczki nawilzane dla niemowlat klade na kaloryfer. Schna szybciutko. I tymi mieciutkimi suchymi chusteczkami wycieram nos. Na lejacy sie trudny do opanowania katar jak juz wczesniej wspomnialam waciki na pol, w rulonik i wetknac w nos :-)

Jeżeli chodzi o wózki to nie tylko wygląd jest ważny. Dla mnie bardzo ważna była wielkość gondoli...dzieci tak szybko rosną :tak: a niektóre wózki mają te gondolki tak małe, ze szok :szok:

Delwer bardzo wspolczuje.
U mnie jakis koszmar. Kipa sie leje w sposob niekontrolowany. Ja rozumiem ze my to glownie woda ale az tyle???? Wczoraj w akcie desperacji lezalam z tamponami w nosie. Bylo super do momentu kiedy nie namiekly.:no: Z nosa nie moglam wyciagnac. Pozniej wprowadzilam inny patent. Waciki kosmetyczne na pol, w rulonik zawinac i do nosa. Rewelacja.:-) Dzisiaj juz przynajmniej nie taka woda. Nienawidze kataru bleee:wściekła/y:

Jezu ja chcde wode. Ja mam tak zatkany nos ze nie jestem w stanie wydmuchać. Nie pomaga nawet spray do nosa. Stosuje chociaz to lek z grupy c. Ale nie mam juz wyjścia. Jutro ide do gina - niech mnie ratuje i powie co stosować.

Do zakatarzonych... ząbek czosnku w nos i na zmianę dziurki inhalować. Dziwnie brzmi i wygląda, ale pomaga.:cool:
Delwer trzymaj się kochana dla maluszka i córeczki i wszystkich:-)
Wiem że już kolejny raz to napiszę ale naprawde gorące mleko mi pomada na doleliwości przeziebieniowe 3 kurowałam siostre jest 8 tyg ciązy i poskutkowało oczywiscie sie nasłuchałam ze mleko be nielubi i tak dalej ale jak mus to mus ....a i pomógł *spam* syrop dla kobiet w ciązy na naturalnych składnikach

reklama
Jeżeli chodzi o wózki to nie tylko wygląd jest ważny. Dla mnie bardzo ważna była wielkość gondoli...dzieci tak szybko rosną :tak: a niektóre wózki mają te gondolki tak małe, ze szok :szok:

Wozek to ogromny problem. Mnie tez sie zaden nie podoba tak naprawde. Wiem na pewno ze kupie uzywany i raczej zdecyduje sie na quinny speedi sx. Nie chce nowego. Tyle sie nasluchalam ile jest toksycznych rzeczy w nowych wozkach. Z reszta duzo juz rzeczy kupilam uzywanych.

Do góry