reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziękuje dziewczynki :)
Przynajmiej wiem ze nie unieszczęsliwie chłopca tym ze bedzie chodził w sukienkach :)

Sicil - ale to sa zakupy mojej mamy w dzień w który dowiedziała sie ze dziewczynka. Ja sie boje co będzie dalej :)

reklama
witam sie wieczorowo
przepraszam że was nie nadrabiam ale znów dziś miałam kilka spraw a na dodatek głowa mnie męczyła od rana :-(
jutro to raczej też nie zajrzę bo wieczorem mam gości urodzinowych więc wcześniej zakupy i szykowanie

na wszelki wypadek jeśli coś mnie ominęło to z całego serca gratuluję!

Ja tez się melduje, ze u mnie ok- jutro wracam do siebie to będę na warcie na nowo :) podładowałam akumulatorki i ostatni raz wracam do "siebie". Dziś jeszcze kupiłam farbę itp. i przed moim powrotem odnowią mi pokoik, abym wracała do czystego. No a teraz mamuśka robi jeszcze córci zapasy na wyjazd :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, moja we wtorek już i będę się starała o tydzień przesunąć połówkowe, ale jakoś już spokojniej czekam na wizyte po tym jak codziennie mały się dobija :)

Dobry wieczorek dotarłam wreszcie ze sklepu zakupiłam nowy namiocik:-) tym razem cielisty , znalazłam w smyku body za 24.99 coś na euro dla maluszka i padłam zmęczona ...

Ja tez się melduje, ze u mnie ok- jutro wracam do siebie to będę na warcie na nowo :) podładowałam akumulatorki i ostatni raz wracam do "siebie". Dziś jeszcze kupiłam farbę itp. i przed moim powrotem odnowią mi pokoik, abym wracała do czystego. No a teraz mamuśka robi jeszcze córci zapasy na wyjazd :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, moja we wtorek już i będę się starała o tydzień przesunąć połówkowe, ale jakoś już spokojniej czekam na wizyte po tym jak codziennie mały się dobija :)

Super że się dobija:-):tak::-D
Miłego wieczora....:-):tak::-D

a mnie ze sie tak dobitnie wyraze boli dupa;/// myslalabym ze hemoroid ale robie kupke codziennie czasem nawet 2 na dzien .... ale boli jak cholera... i jeszcze kluje co jakis czas w brzuchu..... no nic moze do jutra przejdzie....

Carla gratuluje dziureczki:)

gratuluje kolejnych dziewczyn

dziewczyny w smyku sa fajne przeceny nawet - 50% na rzeczy zimowe, ja kupilam malej kurtke i czapke plus rekawiczki za 100. A jeszcze tydzien temu bym zaplacila 250
dla rafalka zakupilismy dresik, taki malutki ze az sie dziwilam....zupelnie zapomnialam jak malitkie jes dziecko po porodzie. Weronika wazyla 4200 o miala 63cm a przez pare tygoni nosila rozmiar 56,taka byla podkurczona

Sicil - ale to sa zakupy mojej mamy w dzień w który dowiedziała sie ze dziewczynka. Ja sie boje co będzie dalej :)

daj sie babci nacieszyc noooo! :happy:

jutro to raczej też nie zajrzę bo wieczorem mam gości urodzinowych więc wcześniej zakupy i szykowanie

na wszelki wypadek jeśli coś mnie ominęło to z całego serca gratuluję!

Kasiu najlepszego!!!!

to co znaczy ze odpoczeła???;-):tak:

a mnie ze sie tak dobitnie wyraze boli dupa;/// myslalabym ze hemoroid ale robie kupke codziennie czasem nawet 2 na dzien .... ale boli jak cholera... i jeszcze kluje co jakis czas w brzuchu..... no nic moze do jutra przejdzie....

Carla gratuluje dziureczki:)

rzadko wpadasz bo rzadko, ale za to jak juz wpadniesz to dokładnie opowiadzasz co słychac:-D:-D:-D

a kiedy wracasz do pl na stałe?:)

reklama
Do góry