reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

maiumi witaj. Ale macie fajną przygodę z Chinami :-)

mlodak ale miałaś wieczór :-(. Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok! A Ty szybko idź do ortopedy :tak:
A powiedz mi czy we Mszczonowie stacjonuje karetka, czy muszą dojeżdżać z Ż?

buziak dzięki za wyjaśnienie :tak:

aylin gratuluję córeczki :-)

josie mi masaż kojarzy się jednoznacznie z akcją porodową :sorry:. I nie zamierzam nic tam gmerać.

kamila a to Cię synuś zaskoczył. Pięknie :-)

mamina ale miałaś dzisiaj pecha :szok:. Chyba wyrobiłaś "ciężarną" normę!

maćku no to udanych tańców :cool2:

Michałek miał dzisiaj ochotę na frytki. I właśnie się pichcą :laugh2: Sama też podjem.

Ostatnia edycja:
reklama
mamina- przeciez Twoja mama nie musi nazywac jej Misha- moze mowic np. misia :tak: moi rodzice od razu mi powiedzieli, ze beda mojego nazywac Julo, Julcio :tak: zreszta ja tez, mimo, ze bedzie Giulio

polaa- swietnie Cie rozumiem, ja w tej kwestii mezastracilam 2lata temu juz chyba :confused2: i rok temu szal zupelny z nowym modelem- ogolnie to jest tak, ze chodzi z nim WSZEDZIE doslownie, gra, spiewa, instaluje, psuje, przeinstalowuje ehhh- ta sama choroba dotknela mojego szwagra :tak: jak bedziesz sie budzic w nocy i zobaczysz swiatlo telefonu i banana na mezowej twarzy- to bedzie to stadium choroby od ktorej nie ma odwrotu ;-)

Maiumi- witajjjj w naszym gronie! Chiny nono, tak daleko mamusi jeszcze nie mamy, tzn niedlugo jedna nam wybyje na antypody :tak: Zawsze chcialam zobaczyc Chiny :tak:

Kamilka- kochany ten Twoj Wiktorek :tak:

Mlodak- niezle mialas :no: podziwiam, wyobrazam sobie ile strachu sie najadlas, takze Twoj maz :eek: Podejrzewam, ze niezlego mial sprinta do domu

Aylin- gratulacje!!!! moja mamcia 56sztuk miala 2tyg temu :eek: w miedzyczesie juz mie dwie transmisje urzadzala na skype z innymi ubrankami, ale moja poszla przekrojowo i zatrzymala sie na ciuszkach-4latkach

Buziak- no baaa lepiej pozno niz wcale, moj chyba jeszcze sie nie skapnal, ze tam juz wszystko jest ;-) moze po polowkowym dotrze do faceta :tak:

My dziś wieczorem idziemy na potańcówkę. Ale się najem ;-)

no to udanych tanców:happy: normalnie to bym Ci napisała urżnij sie porządnie a tak to potancz se, pozajadaj:-)

ja zapomnialam przywitac nowe mamusie, wwiec oficjalnie witajcie w naszej bajce :)

ja równiez witam sie od wczoraj:zawstydzona/y:

Aylin gratuluję córeczki!

gratuluje i ja!!!

Wieczorem wychodzimy do znajomego na urodziny, ale cos czuje, ze dlugo tam nie posiedze. Ostatnia impreza wygladala tak, ze siedzialam sama z jedna dziewczyna i moim facetem, a reszta w kuchni, bo tam mozna palic. Rozumiem palace towarzystwo, bo sama palilam, ale z drugiej strony mozna wypalic i wrocic, a nie siedziec tam caly czas. No zobaczymy - jedziemy autkiem wiec zawsze mozna sie zabrac i miec w powazaniu :-p

miłego wieczoru:tak:

buziak fajnego masz meża:tak:
To on ma juz nozki, raczki?? spoko:-)
Moj ostatnio glaszcze mnie po brzuchu i mowi: "Ale Ci urosl ten brzzuszek":-D chyba sie mi wczesniej dobrze nie przygladal:zawstydzona/y:
ale rzeczywiscie w ostatni tydzien wywalilo mi go strasznie:szok:

ni jeszcze spia:tak: obudza sie w czerwcu;-)

Jesteśmy...co dwie szparki w domu to nie jedna ;)

gratuluje!!!!

sicilpol jeszcze nie ma takiej tragedii ale kto wie:-D
Moj maz na szczescie w zadne gry nie gra, ani na kompie, ani na komorce, dzieki Bogu:tak: ale, zeby dzwonek wybierac 2 dzien to jakas przesada:-D
Musze Go obserwowac bo moze to byc poczatek choroby...

buziak mam nadzieje, ze sie obudzi wczesniej, dzisiaj mnie zaskoczyl, pojechal do miasta i wrocil ze smoczkami i bucikami dla Malenstwa:tak:
:szok: az sie zdziwilam, chyba Go nie doeceniam:zawstydzona/y:

buziak mam nadzieje, ze sie obudzi wczesniej, dzisiaj mnie zaskoczyl, pojechal do miasta i wrocil ze smoczkami i bucikami dla Malenstwa:tak:
:szok: az sie zdziwilam, chyba Go nie doeceniam:zawstydzona/y:

no nie doceniłas zdecydowanie!!!! ;-):tak:
przyniesie taka duperelkę jak smoczek a to słodkie nie ? :-D

reklama
Do góry