reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Gosiaczek to na pewno nie zgaga :( ja mam wrażenie jakby mi coś na żołądku stanęło... od razu brzuch się robi twardy i bardzo bolesny.

Veritaserum w poniedziałek mam wizytę u gina to wypytam szczegółowo, bo zaczyna mnie to niepokoić. Na początku ciąży zero wymiotów, teraz widać nadrabiam:zawstydzona/y:

Alijenka &&&

reklama
Rurka moze to zalezy od tego co jesz? Ja tak mialam po cebuli surowej - nie wiem jak to mozliwe, ale bol promieniowal az do karku

Alijenka kciuki za wizyte - daj szybko znac co i jak :)

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt :tak:

A mowi sie, ze ciaza to taki piekny okres :-p Przemieniamy sie w bezpepkowe istoty, z ogromnymi plaskimi stopami, paluszkami jak serdelki i owlosionymi psiochami. Wstac nam ciezko, kosci bola, w toalecie ladujemy co 5 min. Dobrze, ze malenstwo nam to wszystko wynagrodzi :-):-):-):-)

Musze jednak ruszyc ten swoj ciezki tylek do sklepu. Nie mam nic na obiadek i nie mam pomyslu. Moze zupa brokulowa. No, ale juz cicho sza, bo znow o jedzeniu :p

Gosiaczek to na pewno nie zgaga :( ja mam wrażenie jakby mi coś na żołądku stanęło... od razu brzuch się robi twardy i bardzo bolesny.

Veritaserum w poniedziałek mam wizytę u gina to wypytam szczegółowo, bo zaczyna mnie to niepokoić. Na początku ciąży zero wymiotów, teraz widać nadrabiam:zawstydzona/y:

Alijenka &&&

to niedobrze - ciekawe co to moze byc - kniecznie wypytaj o to

ja mam ostatnio tak, ze jak wiecej teraz zjem,to mi strasznie niedobrze i czuje jedzienie nawet w gardle,ale to pewnie przez to,ze dzidzia juz dosc wysoko jest uciska na zoladek - mam nadzieje,ze tym razem zgaga mnie ominie

Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!

Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.

alijenka powodzenia na wizycie

rurka wspolczuje takiego samopoczucia, oby szybko przeszlo i zero wymiotow

gosiaczek, niezapominajka zdrowia:tak:

nic leze teraz, Kuba spi wiec mozna odpocząć:-)
Męża kurcze nie ma, o dziwo pojechal na dzien do pracy bo czegos tam potrzebowali:-(

Esperanza gratulacje, takie malusie stopki - czesc ciala, ktora mnie najbardziej rozczula.

Pola uwazaj na siebie babo niedobra. Nie sprzataj - lez :)

Niespodzianka ale wcale nic wielkiego nie robilam, naprawdę:tak:
po prostu sie krecilam i kurze wycieralam:zawstydzona/y: i takie male rzeczy ale widocznie nie powinnam, moze poczekac a ja sie wyleguje teraz:-)

reklama
Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.

alijenka powodzenia na wizycie

rurka wspolczuje takiego samopoczucia, oby szybko przeszlo i zero wymiotow

gosiaczek, niezapominajka zdrowia:tak:

nic leze teraz, Kuba spi wiec mozna odpocząć:-)
Męża kurcze nie ma, o dziwo pojechal na dzien do pracy bo czegos tam potrzebowali:-(

Zdaje się, że koleżanka miała wypoczywać, a nie zapierdzielać za trzech?????

Do góry