reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

to juz tylko lusterko Ci kochana zostaje:tak::tak:

a ja wczoraj cycki porozrzuacałam na lewo na prawo, solidnie wciągnęłam brzuch ;-) i pomalowałam paznokcie u nóg:cool2::cool2: :laugh2:

Ja tam się nie będę chwalić, ale przedwczoraj to sobie nawet frencza pierdyknęłam na paznokciach u stóp. Koleżanka nie wierzyła to jej zdjęcie wysłalam :-) No ze stopami to sobie całkiem radzę. Z goleniem pod brzuchem przeszłam na maszynkę elektryczną bo chociaż się nie zatnę, ale najgorzej się wyciąć - lusterko to teraz mój najlepszy przyjaciel.

reklama
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Dziewczyny poradźcie coś, bo już sama nie wiem... ostatnimi czasy jak coś zjem wieczorem, to ok godziny 22 tak mnie boli żołądek, że nie kończy się to inaczej niż bliskimi spotkaniami z toaleta. Ból brzucha jest okropny... to możliwe żeby dzidziuś był już tak wysoko, żeby w jakiś sposób na żołądek uciskał??

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Dziewczyny poradźcie coś, bo już sama nie wiem... ostatnimi czasy jak coś zjem wieczorem, to ok godziny 22 tak mnie boli żołądek, że nie kończy się to inaczej niż bliskimi spotkaniami z toaleta. Ból brzucha jest okropny... to możliwe żeby dzidziuś był już tak wysoko, żeby w jakiś sposób na żołądek uciskał??

a moze to zgaga - czesto maj ja kobiety w ciazy - to taki pieczacy bol

miki ja poprosze :-)

rruuurrka ja wczoraj wieczorem coś zjadłam i nagle poczułam kwas :szok: i też sobie pomyślałam, ze dzidzia chyba wysoko siedzi..sama się zastanawiam czy to możliwe w 5 m?

reklama
Do góry