alijenka
Mamcia Nataszki :))
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie
A pomyslcie ze bedzie jeszcze lepiej....
Jakbym się nie odezwała juz dziś to trzymajcie kciuki aby lokator rozłozył/a jutro nogi i aby sie w końcu dowiedziała czy bardziej w róż czy błekit iść
ja cycków nie mam dużych także jeszcze brzuchol widzę tylko coraz gorzej mi się dostać do tego co pod brzuchem bo jak kucnę to już mi zwisa miedzy nogami
Będziemy trzymać a ja radzę już maluszkowi uskuteczniać rozmowy na temat rozkładania nóżek w dniu jutrzejszym, mojej księżniczce takie wcześniejsze rozmowy dobrze robiąA pomyslcie ze bedzie jeszcze lepiej....
Jakbym się nie odezwała juz dziś to trzymajcie kciuki aby lokator rozłozył/a jutro nogi i aby sie w końcu dowiedziała czy bardziej w róż czy błekit iść
a u mnie spod cycków nie widac brzucha a potem dopiero spod brzucha małej
Ale narazie jakos to jeszcze gniote, rece co prawda coraz krótsze ale jeszcze daja rade