reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie :szok: :-D :eek:

reklama
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie :szok: :-D :eek:

:-D:-D

a u mnie spod cycków nie widac brzucha a potem dopiero spod brzucha małej:eek::happy::-D
Ale narazie jakos to jeszcze gniote, rece co prawda coraz krótsze ale jeszcze daja rade:rofl2:

ja cycków nie mam dużych także jeszcze brzuchol widzę tylko coraz gorzej mi się dostać do tego co pod brzuchem bo jak kucnę to już mi zwisa miedzy nogami :-D

A pomyslcie ze bedzie jeszcze lepiej....

Jakbym się nie odezwała juz dziś to trzymajcie kciuki aby lokator rozłozył/a jutro nogi i aby sie w końcu dowiedziała czy bardziej w róż czy błekit iść :)

Mam identycznie. TŻ mi nie wierzył, że już mi trudno się tam wygolić, ale wczoraj jak siedzieliśmy sobie na kanapie on po chwili położył głowę na moich udach tak, że uchem dotykał brzucha. I stwierdził, że nie widzi mnie na jedno oko, więc ja też już nie mogę widzieć tego co pod brzuchem mam :-)

Jakbym się nie odezwała juz dziś to trzymajcie kciuki aby lokator rozłozył/a jutro nogi i aby sie w końcu dowiedziała czy bardziej w róż czy błekit iść :)

Trzymam mocno!!!!

ja cycków nie mam dużych także jeszcze brzuchol widzę tylko coraz gorzej mi się dostać do tego co pod brzuchem bo jak kucnę to już mi zwisa miedzy nogami :-D

to juz tylko lusterko Ci kochana zostaje:tak::tak:

a ja wczoraj cycki porozrzuacałam na lewo na prawo, solidnie wciągnęłam brzuch ;-) i pomalowałam paznokcie u nóg:cool2::cool2: :laugh2:

Ja mam brzuchol wiekszy niz cycki :-D a malej to juz wogle nie widze,ale golenie jakos mi idzie- nie ma to jak wprawa po trzech ciazach ;-)

Moj najstarszy synus spadl w przedszkolu ze schodow - z obu warg krewka leciala i troche z dziasla,do tego na czole przetarte,nadgarstek tez , no i powiedzial,ze i gora glowy uderzyl :-( teraz tylko musze go obserwowac,ale poki co to mowi,ze glowa go nie boli.

Będziemy trzymać a ja radzę już maluszkowi uskuteczniać rozmowy na temat rozkładania nóżek w dniu jutrzejszym, mojej księżniczce takie wcześniejsze rozmowy dobrze robią

Dziewczyny robię kapuśniak, ale mi w domu kapuchą wali

reklama
:-D:-D

a u mnie spod cycków nie widac brzucha a potem dopiero spod brzucha małej:eek::happy::-D
Ale narazie jakos to jeszcze gniote, rece co prawda coraz krótsze ale jeszcze daja rade:rofl2:

:-D:-D:-D to tak jak u mnie :-D:-D

Ja to właśnie skończyłam krzesła malować. Narobiłam się tak, ze ledwo żyję, a to dopiero pierwsza warstwa :eek: Kupiłam piękne krzesła do kuchni, niestety są/były granatowe i musze je przemalowac na biało :-) Zmienie także tapicerkę i będzie cycuś :-D

Do góry