reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

ja tez musze paznokcie u stop obciac - jak ja dam rade :szok::-D

moja malutka to jest lysiutka :-D

poki co synus nie narzeka na bol glowy,to chyba dobrze i zachowuje sie normalnie - czyt. glupieje jak zawsze :tak: wiec mysle ze bedzie ok

kurcze skora mi przy paznokciach peka - juz nie pierwszy raz tak - zawsze pilam magnez,ale podobno tych tab. mulsujacych nie mozna w ciazy, mam jeszcze kapsulki i pisze,ze kobiety w ciazy moga brak,ale znow jest zaznaczone ze jak sie bierze antybiotyk to nie mozna :-(

reklama
esperanza- gratulacje, wlasnie sobie odmierzylam 3,5cm i boskie sa :tak:

polaa- usmiejesz sie, ale jak na poczatku mialam nakazany odpoczynek a potem calkowity odpoczynek, to sobie wlasnie w internecie sprawdzalam, bo nie wiedzialam czy odpoczynek znaczy moge cos robic czy nie, a calkowity odpoczynek to czy moge wstac np. wlosy umyc :confused2:

Dziewczyny, ja tez poki co na wyczucie, ale po ostatnim spojrzeniu gina tammmm mysle, ze nie wszystko poszlo ok. Trudno, meza trzeba bedzie zagarnac do roboty :sorry:

Ale sobie pospalam :tak:

Gosiaczek jejku biedny!!! dobrze ze go nic nie boli ale swoja droga co oni maja z tymi schodami. moj tez wczoraj spadl tyle ze nic mu nie jest bo w kurtce puchowej :D

widze ze temat fryzur dzisiaj :d ja to ide na latwizne i nie mam fryzury po prostu:rofl2: zadnej ani troche ale i tak nie widze czy wszystko jest ok bo tez na wyczucie sie gole:eek:

Esperanza gratuluje corczki:)))

rurka mi od wczoraj jest niedobrze i mam wrazenie ze jakbym na rekach stanela to by sie ze mnie wszystko wylalo jak z butelki:confused2: caly czas czuje ze mi wszystko podchodzi...

kasia.natka- ja wczoraj 2godz obieralam karczochy, bo zakupilam w ofercie cala siate :eek: a nawet za nimi nie przepadam :eek:
dobre, dobre :-D ja przynajmniej te pierogi zjem z przyjemnością

Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
Gratulacje kochana :tak: super że wszystko dobrze a taka stópeńka to sama słodycz chociaż ciekawa jestem ile ma jak się dzieciątko rodzi :confused:

Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.
doczytałam że juz leżysz ale muszę dorzucić swoje - leż i odpoczywaj ;-)

jestem i nic nie wiem :-( :wściekła/y::no:
popsuł się sprzęcior i nie mógł mi zrobic usg, kuźwa nowy sprzęt, gin się wkurzył na maksa bo cała poczekalnia kobiet !!!!!
jedyne co to dostałam skierowanie do tej poradni diabetologicznej i pooglądał moje wyniki i powiedział że są dobre a morfologia rewelacyjna
w poniedziałek mam dzwonić czy usg naprawione :-(

esperanza gratulacje :-D

Ostatnia edycja:
I za to lubię to forum rozmawiamy o wszystkim bez skrępowania:-)
Mój brzuch jest mały rano to moge wszystko:-D
A po południu już jest duży ....i schylanie problem duży
a to co znalazłam dość popularne podobno jest TUMMY TUB - WIADERKO DO K?PIELI NIEMOWL?T cena 83.97 PLN
jak dla Mnie czysta abstrakcja...:szok:
Alijenka -dobrze że wyniki w :happy:porządku a niunie zobaczysz niedługo szkoda stresu:laugh2:

Ostatnia edycja:
Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
WOW! Gratulacje :)
popsuł się sprzęcior i nie mógł mi zrobic usg, kuźwa nowy sprzęt, gin się wkurzył na maksa bo cała poczekalnia kobiet !!!!!
jedyne co to dostałam skierowanie do tej poradni diabetologicznej i pooglądał moje wyniki i powiedział że są dobre a morfologia rewelacyjna
w poniedziałek mam dzwonić czy usg naprawione :-(

esperanza gratulacje :-D

Ale dupa z tym usg :/ Ale za to wyniki :D

reklama
Najważniejsze, że wyniki w porządku :tak:

a to co znalazłam dość popularne podobno jest TUMMY TUB - WIADERKO DO K?PIELI NIEMOWL?T cena 83.97 PLN
jak dla Mnie czysta abstrakcja...:szok:
Maglowałyśmy juz ten temat na wątku zakupowym ;-) Jak masz chęć to wejdź i poczytaj :tak:

Do góry