reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Moj najstarszy synus spadl w przedszkolu ze schodow - z obu warg krewka leciala i troche z dziasla,do tego na czole przetarte,nadgarstek tez , no i powiedzial,ze i gora glowy uderzyl :-( teraz tylko musze go obserwowac,ale poki co to mowi,ze glowa go nie boli.

:szok::szok::szok:
o rany!!! Całe szczescie ze sie nic nie stalo:no: Ucałuj go!

buziak nioo dokładnie, już mój K czasami mówi że się źle wygoliłam :-p

Dlatego mój P mnie nie widzi hehe ciekawe co widzi mój gin ?:eek::-D

Kurcze dziewczyny, ja się nigdy z lusterkiem nie goliłam, nawet tuż przed porodem....na wyczucie brałam :-p

moze to zalezy od fryzury? :-D:-D:-D:cool:

Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.

alijenka powodzenia na wizycie

rurka wspolczuje takiego samopoczucia, oby szybko przeszlo i zero wymiotow

gosiaczek, niezapominajka zdrowia:tak:

nic leze teraz, Kuba spi wiec mozna odpocząć:-)
Męża kurcze nie ma, o dziwo pojechal na dzien do pracy bo czegos tam potrzebowali:-(

powinnas dostac po dupie!!!!!

Moj najstarszy synus spadl w przedszkolu ze schodow - z obu warg krewka leciala i troche z dziasla,do tego na czole przetarte,nadgarstek tez , no i powiedzial,ze i gora glowy uderzyl :-( teraz tylko musze go obserwowac,ale poki co to mowi,ze glowa go nie boli.
:szok:
Biedactwo! :-(

rruuurrka ja wczoraj wieczorem coś zjadłam i nagle poczułam kwas :szok: i też sobie pomyślałam, ze dzidzia chyba wysoko siedzi..sama się zastanawiam czy to możliwe w 5 m?
Mi też się coraz częściej jedzonko cofa...:confused2:

Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
Gratki!
Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.

Do wyra marsz! W tej chwili!

pola chyba nie rozumiesz znaczenia slowa ODPOCZYWAC , sprawdz sobie w google :)

esperanza gratuluje malutkich stopek :) ja na moje male kupilam dzis trampeczki: Buciki MAMAS&PAPAS dla maluszka 18 (2075088442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

rurka ja mam czasem podobnie jak za duzo zjem, to chyba wzdecia? taki brzuch na gorze napiety i nabity , nie moge siedziec w ogole. ale z mojej ksiazki wynika ze mamy teraz jelita w okolicach pepka, wiec moze to wlasnie wzdecia. sprobuj espumisan, 2 kuleczki zjadasz i po pol godzinie jest ulga, a one sa w 100% bezpieczne w ciazy

o kurcze ale mi sie dostało:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jestem, jestem wlasnie w lozku:tak: leze sobie.

josie no ale odpoczywac mozna tez aktywnie:-D
taki glupi zarcik ;-)

:szok::szok::szok:
o rany!!! Całe szczescie ze sie nic nie stalo:no: Ucałuj go!

Dlatego mój P mnie nie widzi hehe ciekawe co widzi mój gin ?:eek::-D

moze to zalezy od fryzury? :-D:-D:-D:cool:

powinnas dostac po dupie!!!!!

no ja jestem bardzo wygolona- podkreslam bardzo:)Tylko mały paseczek, a przed porodem byłam łysa jak kolano- hahahaha

reklama
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie :szok: :-D :eek:

no mnie się jeszcze udaje tam zajrzeć ale coraz częściej są jakieś niedociągnięcia:-D a przed chwilą obcięłam paznokcie u stóp:happy:

Aylin Alijenka powodzenia &&&&&&&&&&

esperanza super! gratuluję udanej wizyty! i te stópeczki, już nie mogę się doczekać, jak te swoje dorwę i będę całować:-D

biedaczek:-(

cudne!!!!!!!!

Do góry