reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

AVO- masz racje magnez wazny jest, moj gin, mimo dobrych wynikow takze mi go ostatnio przepisal, mowil, ze robi to rutynowo od 21tygodnia ciazy u kazdej :tak:
Ja bym na Twoim miejscu przeszla sie do jakiegos zaufanego endo, najlepiej jakby mial podwojna specjalizacje. Dla wlasnego spokoju :tak:
Moze wlasnie procz tabletek na tarczyce, powinnas np. miec okresowo jakies dodatkowe "strzaly" magnezu w postacie kroplowek czy co

zaza- ja tez lubie sobie poczytac na roznych stronkach, bo na kazdej jest troche inaczej, cos wiecej, cos mniej
fajna jest tez ta stronka- http://www.dzieciowo.pl/
tak inaczej opisane :)

Ostatnia edycja:
reklama
Alijenka, to w sumei można powiedzieć,że badanie pt. glukoza na czczo mozna sobie w d... wsadzić, bo i tak wązniejsza jest po obciazeniu:( :( Czyli nadal możliwe ,ze szybko przybieram na wadze, bo mam cukrzycę....

sicil zalamka z tymi butami ja mam 38.5 co przy moim wzroscie 165 jest jak dla mnie ciut za duzo i zawsze sobie kupuje buty 38 i jakos wciskam na sile, jakbym miala kupowac 39 to nic tylko czarna rozpacz...

[Q

mnie tez boli kosc ogonowa, wlasnie jak za dlugo chodze to mnie tak lapie jak nie tak postawie noge robiac krok. i jak za dlugo siedze z nogami w gorze to tez, pozniej nie moge wstac bo ta kosc tak jakby odskakuje[/QUOTE]

Wlasnie, tak cos promieniuje na lewy posladek. No nic, bedzie tylko gorzej.

NIE UMIEM CYTOWAC

blond, Ty nasza nadziejo, pocieszycielko strapionych! :D:D:D

czyli tak, nie dość że ciąża psuje organizm, to jeszcze ekonomicznie jest potworna - nowe buty, nowe ciuchy, a wszystko tymczasowo. Ja musiałam sobie teraz kupić kurtkę na zimę, bo w moim ciepłym futerku już się ledwo dopinam, a do wiosny daleko :). Pierwszy raz w życiu kupiłam coś dla siebie w rozmiarze 44! (normalnie noszę 38, czasem 40). Pocieszam się, że chociaż wszystkie spodnie dresowe, w które obrodziła moja szafa, przydadzą się jeszcze, wyglądają całkiem przyzwoicie - same czarne ;)

Druga mega mila wiadomosc, ktora wylapalam bylo to, ze jak zaczynaja puchnac nogi i trzeba zmieniac rozmiar, to po ciazy rozmiar juz taki zostaje- to gdzies na portalu :eek: bosko jednym slowem

na szczescie na moich stópkach nie ma sladu po gestozie bo bym dzis miała płetwy a nie stopy:szok: /mojej sis tez zeszło wiec nie kazdym zostaje ;D

[Q

mnie tez
Wlasnie, tak cos promieniuje na lewy posladek. No nic, bedzie tylko gorzej.

NIE UMIEM CYTOWAC

pod kazdym postem masz niebieski paseczek i tam jest
dodaj na bloga
odpowiedz
i kwadracik

jezeli chcesz zacytowac 1osobe to wchodzisz w cytuj a jak kilka to zaznaczasz ten kwadracik w kazdym poscie ktory chcesz zacytowac/ nastepnie klikasz w wyslij odpowiedz:tak:

ja już po raz 3 wymieniam garderobę mam nadzieję że po porodzie wrócę do swojego 36 bo zaś majątek trzeba będzie wydać :-(
nie dość że wyprawka dla zasrańcowej to jeszcze dla mamy - kuźwa trza kredyty brać !!!!! :-p

czekam na wasze polowkowe wiesci

buziak wroce jeszcze do tego wozka podwojnego....mamna oku taki wlasnie ze jedno sie rozklada na maxa a jedno mniej. I to mi pasuje bo mala w wozku i tak od dawna nie sypia. Chodzi glownie o to zeby miala gdzie odpoczac jak sie zmeczy chodzac.....powiedz mi czyyt ten wozek jeden za drugim to kolubryna czy tylko troszke dluzszy od pojedynczego. Waga sie nie martwie bo ten moj xlander tez do lekkich nie nalezy a ja silna baba jestem. Mi chodzi o to czy to nie wyglada jak wagon????

reklama
delwer - ja miałam taki, ze dzieci obok siebie siedziały to wiesz w długosci był normalny. Przy takim trzeba zwrócic uwage na szerokosc zeby w drzwi sie miescic/ w domu, do sklepu, przychodni itp
A takie dlugie podwójne to nie wiem jak w wygodzie, najlepiej w sklepie sprawdzic jak obrotny czy skretny jest bo to zalezy od firmy. Ale jesli trojaki w takich woza to chyba musza jakos dawac rade nie;-)? W takich potrojnych to słyszałam ze ciezko skrecac czy podnosic przy kraweznikach, ale to jak mówie najlepiej sprawdzic w sklepie...

Do góry