reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja smarkam kicham itp, a i najprawdopodobniej jest to alergia na pieska który mieszka u mamuśki od października :(

odkąd zaszłam w ciąże nie przestaje kichac, zwłaszcza rano i kurcze tez mysle ze to alergia. Tyle ze nie mamy zwierząt w domu to co na męża??? ;-)

Halo halo

Boli Was kosc ogonowa? Ja chyba wczoraj za duzo chodzilam, bo dzis kazdy krok to jakas masakra. Jakby mi ktos szpilke wkladal:no::no:

mnie raczej boli coś wieczorem jak się kładę ale to może być kręgosłup i tak jak już dziewczyny pisały promieniuje na lewy pośladek

hej czesc

mnie tez boli kosc ogonowa, wlasnie jak za dlugo chodze to mnie tak lapie jak nie tak postawie noge robiac krok. i jak za dlugo siedze z nogami w gorze to tez, pozniej nie moge wstac bo ta kosc tak jakby odskakuje

mam to wszystko:cool:
od siedzenia od lezenia i jak pochodze !!!

reklama
magnii - powodzonka na wizycie!
ja też dziś mam wizytę, ale bez USG i mimo słońca przeraża mnie fakt wyjścia z auta na ten mróz, a znając życie znów nie będzie miejsca blisko mojej przychodni...brrr...

mi ból kości ogonowej póki co przeszedł, ale dwa dni bolał mnie w lewym pośladku guz kulszowy...i dlaczego?? hehe nie mam pojęcia!!

To ja już zapodam sobie zupę, potem drugie danko i do lekarza!:tak:

odkąd zaszłam w ciąże nie przestaje kichac, zwłaszcza rano i kurcze tez mysle ze to alergia. Tyle ze nie mamy zwierząt w domu to co na męża??? ;-)
Ja też kicham cały czas odkąd jestem w ciąży, ale teraz to mi sie leje z nosa, oczy zaropiałe i drapie mnie w gardle jakby sierść :/ a patrzeć na to, ze kiedyś byłam alergik- astmatyk to zaczynam winić psa za to, no i od pazdziernika jestem 3 raz w domu i 3 raz mam to samo.

alijenka ja mam to samo :confused2: i nie ważne lewy czy prawy bok. Jak sie zasiedzę, to wstaję jak staruszka...wszystko mnie boli i musze się rozruszać. Sama nie wiem jak przetrwam kolejne 4 miesiące :eek:

ja to spać nie mogę bo ani lewy bok ani prawy a nie mówię już o pozycji na wznak :-(, dziś miałam pobudkę o 3 w nocy i do 6 szukanie pozycji spania masakra !!!!!!!!!!
ja to od początku ciąży mam katar, kichać kicham ale rzadko :-D

tym razem chyba ja jestem niewdzialna:(

jenk cyz Ty glukoze na czczo miałaś tez podwyższoną?

ja tez w ciazy więcej kicham i rano czasem pokasluję.
Krzyz mnei boli jak dłuzej pochodzę, a jak źle siedze to zaczyna mnei boleć łopatka i część piersiowa kręgosłupa:(

Ostatnia edycja:
reklama
AVO widziałam Twój post tylko się nie znam na badaniach i wolę nie zabierać głosu :-(
ja np. glukozę na czczo miałam 76 czyli według norm

Do góry