reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry, dziewczynki!
Dziś chyba najzimniejszy dzień w tygodniu, a ja właśnie o 17.30 mam usg połówkowe na drugim końcu miasta. Ciekawe, czy chyba_Tomek się wreszcie ujawni :). No i mam nadzieję, że zdrowe to moje dziecię...

buziak, gratulacje z powodu udanej wizyty :D

sicilpol, carla81 - niewykluczone, że problemy ze snem to przygotowywanie się organizmu do tego, co ma nastąpić za parę miesięcy i jest nieuniknione :) Tylko jeśli tak jest, to głupie te nasze organizmy, mogłyby dać spokój, póki jeszcze DA SIĘ spać :)

Kamila, a powiesz mi, co się w końcu okazało z tą wysypką u Wiktora? Jakoś mi umknął ten wątek, a jestem ciekawa, jaka jest diagnoza i co się z tym robi.

gosiaczek30, współczuję problemów z pęcherzem, niestety, podobno to w ciąży dość częste :( szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Witam, Jezu jak ja bym chciala mieć tylko kilogram do przodu......tłumacze sobie codziennie, że kilogrmy sa niewazne, ze zdrowie najwazneijsze,ale jak wchodze na wagę i widzę więcej niz dnia poprzediego to mam caly dzień zjeb.................szczególnie,ze tego dnia poprzedneigo duzo nie zjadlam i byłam na co najmneij godiznnym spacerze:(

współczuje problemów z pęcherzem:(

ja odebrłam wczoraj kolejne wyniki badań i znou magnez mi spadł:(
poza tym:
Leukocyty 12, 2, Neutrofile podniesione, poza tym ok:)
TSH, 0, 50,a FT 4 tylko 28 % i nie wiemc o robić, bo jak dawkę zwiekszę to TSH mi spadnie kompletnie, ale FT 4 jest za niskie, a to najwazneijsze w ciaży.....

no i mam 11/ul erytrocytów w moczy, norma do 10, ale w polu widzenia erytrocytów 2, norma do 2, wiec mam nadziję, że ta 11 to błąd maszyny....

Trzymam kciuki za wizyty:)

Ostatnia edycja:
Nasza mała kotowata cholera doprowadzi mnie za chwile do szału, wiecznie zabiera moją gumkę do włosów, bez względu gdzie ją położę zawsze ją znajdzie i jakimś cudem sobie zabierze, dałabym mu ją do zabawy ale to najmocniejsza gumka jaką mam i trzyma wszystkie moje kudły w kupie a innej to on nie chce
W dodatku zabiera mi długopisy
i przewrócił dywan do góry nogami :wściekła/y:

A ja myślałam, ze tylko mojej tak odbija? kupiłam w poniedziałek 5 gumek. Wszystkie mi gdzieś wyniosła. i franca obserwuje gdzie kłada. Wskakuje, w zęby i wynosi. Ale gdzie??
Wczoraj ja złapałam w trakcie kradzieży i ścigałam po całym domu. A szanowny małżonek ryczał ze śmiechu.
A to ze jej dasz do zabawy nic nie da. I tak będzie polowca na kolejną. I to nie chodzi aby kotu dac gumke. On musi ja zdobyć :) Taka lepiej smakuje

magni - powodzonka!!! chyba Tomek pokaze Ci dzis ptasiorka:tak:

A moj chyba Nikodem daje własnie czadu i jest mi z tym dobrze:-D:-D

Witam Panie :)
Polla odpoczywaj ile się da!!!
Gosiaczek30 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!!

Ja smarkam kicham itp, a i najprawdopodobniej jest to alergia na pieska który mieszka u mamuśki od października :(

mnie raczej boli coś wieczorem jak się kładę ale to może być kręgosłup i tak jak już dziewczyny pisały promieniuje na lewy pośladek

hej czesc

mnie tez boli kosc ogonowa, wlasnie jak za dlugo chodze to mnie tak lapie jak nie tak postawie noge robiac krok. i jak za dlugo siedze z nogami w gorze to tez, pozniej nie moge wstac bo ta kosc tak jakby odskakuje

reklama
Do góry