reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

ale ja mam też takie odczucie jakbym miała kamień w dole macicy tak mi ciąży czasami coś hmmmm chyba to normalne jak już kilka z nas takie coś ma

katrina gratuluję wizyty :-) ja jutro idę zobaczymy jak mój brzdąc się czuje :-D

reklama
A ja na obiadek zjadłam purre ziemniaczane z watróbką i cebulką samżoną a do tego oróraski w zalewie musztardowej. Mniam!
Kiedys na innym forum pisalam,ale jakos dawno tam nie wchodzilam,bo dziewczyny sie zaczely tylko pozniej przechwalac czyjej dziecko jest madrzejsze i jakie to drogie zapawki kupuja i ubrania markowe,wiec mi sie odechcialo pisac i czytac. Dzis z ciekawosci weszlam tak poczytac co tam sie u nich dzialo i co ... (jedna dziewczyne mialam na nasza-klasa,wiec widziala zdj z brzuszkiem) jedna pisze,ze ja w ciazy z 4 dzieckiem,a inna madra,ze cytuje ''...cos mi sie zdaje ze zaczna sie z dzieci utrzymywac, bo kto podola takiej gromadce .... '' :no: no i humor na dzis sp.....
No cóż - skoro "koleżanki" uważają, że to sposób na życie to niech same tak robią, a w Twoje niech się nie wtrącają...:dry:

Siary też nie mam, chociaż raz mi się wydawało, że na staniku dwie małe plamki się zrobiły, takie wielkości 0,5cm. Ale to było ponad miesiąc temu, więc raczej mało prawdopodobne no i do tej pory sucho.
A z siarą to jest tak, że jak się jej dostanie to już jest do samego porodu, czy tylko przez jakiś czas i potem dopiero pokazrmu się dostaje? Pytam bo nie wiem naprawdę.
Mi się pokazała i od tego czasu co kilka dni przeciekam. Zobaczymy jak będzie dalej...
a teraz sobie zrobiłam kawusie zbożową i ubitym mlekiem :-D:-)

Jak/czym ubijasz mleko? W ekspresie czy masz inny sposób?

Kiedys na innym forum pisalam,ale jakos dawno tam nie wchodzilam,bo dziewczyny sie zaczely tylko pozniej przechwalac czyjej dziecko jest madrzejsze i jakie to drogie zapawki kupuja i ubrania markowe,wiec mi sie odechcialo pisac i czytac. Dzis z ciekawosci weszlam tak poczytac co tam sie u nich dzialo i co ... (jedna dziewczyne mialam na nasza-klasa,wiec widziala zdj z brzuszkiem) jedna pisze,ze ja w ciazy z 4 dzieckiem,a inna madra,ze cytuje ''...cos mi sie zdaje ze zaczna sie z dzieci utrzymywac, bo kto podola takiej gromadce .... '' :no: no i humor na dzis sp.....

no co za baby jakieś wstrętne:angry: nie przejmuj się nimi, pewnie nic ciekawego ich w życiu nie spotyka, dlatego żyją wymyślaniem głupich plotek na temat innych osób
kurcze ja to zołza jestem i zaraz bym coś odpisała, tak, żeby im w pięty poszło;-)

Wizyta ok, maluch nie uciekał, już pewnie nie ma gdzie za bardzo.
fajnie, że wizyta Ok, ale jakoś tak skromnie tu nam napisalaś;-)

[h=1]Widziałyście to ??? bym zabiła normalnie !!!!

Nowy Tomyśl: Noworodek porzucony w piwnicy[/h]

01.02.2012 , aktualizacja: 01.02.2012 14:08
A A A Drukuj

Nagiego, wychłodzonego noworodka znaleziono we wsi Boruja Kościelna w powiecie nowotomyskim - podało Radio Merkury.

Matki dziecka szukają już policjanci z Nowego Tomyśla. Według reportera Radia Merkury, noworodek to dziewczynka - przyszła na świat w ciągu ostatniej doby. Wychłodzone dziecko trafiło do szpitala w Nowym Tomyślu.

porażka jak tak można !!! ja mam doczynienia z rodziną, która adoptowała takie półroczne maleństwo bo nie mogą mieć własnego potomstwa opiekowałam się czasami tym małym, oni byli tacy przeszczęśliwi jak dowiedzieli się że jest dla nich synuś i jak inni nie chcą mieć dziecka niech porzucą ale w normalny sposób i niech zrzekną się praw aby normalna rodzina mogła je adoptować

reklama
Do góry