reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aljenka ja jak miałam problemy (dalej troche mam) z kupą (temat rzeka jak widze) to prosiłam panią z warzywniaka aby mi odcisnęła samą wodę. A na dunkanie pamiętam, że był przepis na bułeczki z otrębów. W skłąd wchodziły otręby i jajko i cos jeszcze, musze poczytać. Robiło sie toto w mikrofalce.

reklama
właśnie znalazłam ten przepis na te bułeczki ciekawy choć szkoda że w mikrofalówce są one robione, może spróbuję je zrobić :-)

Ostatnia edycja:
Buziak kciuki za polowkowe &&&&&&&&&&

Tialana moze twoj ma tak wielki talent i tak wielka potrzebe spiewania, ze nawet Twoje prosby nie moga go powstrzymac. Swoja droga to chyba bym sie zlala ze smiechu jakby mi moj zaczal spiewac :-D:-D:-D

Blond cale szczescie, ze Rafal zabki ocalil. Moj siostrzeniec jak sie wychlasnal w przedpokoju to stracil jedynke bidulek.

U mnie dzisiaj nuudy. Nie mam zadnej misji na miescie, zakupy zrobione. Moze na spacer sie przejde, bo slonko swieci. Jak dostane kase musze sobie kupic nowa mp3, bo nie znosze chodzic bez muzyki, a moja stara nie wytrzymala zalania woda. Ja nie wiem co oni teraz za tandetne sprzety produkuja :-p

edit:
No i zapomnialam. Jesli chodzi o problemy w ubikacji to tez polecam sok z kiszonej kapusty. Tylko, ze w moim przypadku ma prawie natychmiastowe dzialanie. Kiedys jadlam tez musli z wieksza iloscia blonnka codziennie na sniadanie i bylam zadowolona, ale nie wiem czy mozesz przy swojej diecie bidulko.

Ostatnia edycja:
Witam, tematy widze powalajace ale jakze praktyczne;-) ja wlasnie leze z jakas kolka w okolicach serca od jakiejs godxiny mnie trzyma:-(
Ale z zabawnych info dzis sie dowiedzialam, ze dziewczyna mojego kuzyna tez w ciazy, a termin: koniec czerwca jak ja:-) :-) a mieszkaja jakies 2 km ode mnie wiec bedzie zabawnie sie na spacer wybrac czy cos razem zrobic.

A z nr 2 to u mnie bywa roznie ostatnio szczegolnie ciezko. Rano budze sie to mam takie podbrzusze pekate az sie przestraszylam ale okazalo sie ze to mocz i gazy glownie;-)
Ale ostatnio mam wrazenie, ze znow podbrzusze czuje w ciagu dnia. Nie ze boli tylko jest odczuwalne. Kluje lekko jakby. Sama nie wiem, co to moze byc:-( macie tak czasami?

heh.
zrobiłam krupnik na obiad. lecz gdy wlasnie dochodzila kasza... stwierdzilam ze nie zjem go :) i ugotowałam sobie kasze manną na mleku na słodko haha.. to sie nazywa "ciężarność" :))

a ja dziś na obiad zupa pieczarkowa, ziemniaczki z jajkiem sadzonym ale zrobionym na parze i ogórek kiszony zobaczymy co mi wskaźnik za godzinę pokaże bo podobno z jajkami też trzeba uważać :szok:

Aljenka ja jak miałam problemy (dalej troche mam) z kupą (temat rzeka jak widze) to prosiłam panią z warzywniaka aby mi odcisnęła samą wodę. A na dunkanie pamiętam, że był przepis na bułeczki z otrębów. W skłąd wchodziły otręby i jajko i cos jeszcze, musze poczytać. Robiło sie toto w mikrofalce.

O tak te bułeczki są genialne. Dodaje sie też chudy twarożek, kminek. Mniam!! Robiłam je w piekarniku w specjalnych foremkach (moga byc takie jak do muffinów) Sa wtedy super smaczne.

Ostatnia edycja:
Oj wspolczuje tych diet - tyle zakazow i trzeba uwazac,mam nadzieje,ze mi ten test z glukoza wyjdzie ok.

Buziak kciuki za wizyte.

Kamile tak to juz jest - mowi sie ''kobieta zmienna jest'', ale w ciazy to chyba powojna :-D

Zjedlismy wlasnie na obiad makarona z sosem i mieskiem i jest mi tak zle,ze :szok: najchetniej to bym sie z muszla przytulila,ale jakos przetrzymam.

Kiedys na innym forum pisalam,ale jakos dawno tam nie wchodzilam,bo dziewczyny sie zaczely tylko pozniej przechwalac czyjej dziecko jest madrzejsze i jakie to drogie zapawki kupuja i ubrania markowe,wiec mi sie odechcialo pisac i czytac. Dzis z ciekawosci weszlam tak poczytac co tam sie u nich dzialo i co ... (jedna dziewczyne mialam na nasza-klasa,wiec widziala zdj z brzuszkiem) jedna pisze,ze ja w ciazy z 4 dzieckiem,a inna madra,ze cytuje ''...cos mi sie zdaje ze zaczna sie z dzieci utrzymywac, bo kto podola takiej gromadce .... '' :no: no i humor na dzis sp.....

Kiedys na innym forum pisalam,ale jakos dawno tam nie wchodzilam,bo dziewczyny sie zaczely tylko pozniej przechwalac czyjej dziecko jest madrzejsze i jakie to drogie zapawki kupuja i ubrania markowe,wiec mi sie odechcialo pisac i czytac. Dzis z ciekawosci weszlam tak poczytac co tam sie u nich dzialo i co ... (jedna dziewczyne mialam na nasza-klasa,wiec widziala zdj z brzuszkiem) jedna pisze,ze ja w ciazy z 4 dzieckiem,a inna madra,ze cytuje ''...cos mi sie zdaje ze zaczna sie z dzieci utrzymywac, bo kto podola takiej gromadce .... '' :no: no i humor na dzis sp.....
o nie co za babska !

reklama
Witam sie popołudniowo
ja już dwno po obiadku którego wogóle nie zjadłam bo jakoś głodna nie byłam a teraz się nudze
Buziak jak tam po wizycie?:-)

Do góry