reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie :)

Buziak ja tez juz po sniadanku, kanapka z serkiem topionym pomidorkiem i ogoreczkiem konserwowym :tak:
A ze byly to ostatki przed zakupami, rozgladam sie za jakimis innymi zapychaczami, bo maaaalo :eek:

Niespodzianka- bidulka, zostawilysmy Ci sama z tymi gazami i kto wie jak sie skonczylo ;-) Ja nigdy nic nie bralam, tylko meza trzymalam na odleglosc, zreszta sam nie chcial podchodzic :sorry:

reklama
Hejka ;) Ja juz 3 nocke zarwana mam.. tym razem moje dziecko mialo taki katar ze oddychc nie moglo i co chwile plakal.. chyba cos go rozbiera :crazy: dobrze ze mam troche lekow to dzisiaj mu dam zeby go puscilo zanim sie zacznie.

ugotowalam wczoraj kompot z jablek - mniam pycha.
apetyt mi gdzies uciekl wcale nic calymi dniami nie moge jesc chyba ze sie zmusze .

Miłego dnia :-D

Buziak ja jakbym miała chłopczyka to właśnie nazwałabym go Nikodem fajne imie ja juz siedze jak na szpilkach przed jutrzejsza wizyta ciekawe co tam slychac u mojej dziewczynki :-)

Buziak ja tez juz po sniadanku, kanapka z serkiem topionym pomidorkiem i ogoreczkiem konserwowym :tak:
A ze byly to ostatki przed zakupami, rozgladam sie za jakimis innymi zapychaczami, bo maaaalo :eek:

jem bardziej po swinsku he he na tłusto!;-) potem dziwne ze szafa rosnie:eek:

Kamila - to stres.. kurcze chociaz owoce by Ci sie przydało wcinac... masz cos w domku???

costam mam :-p troche sie zmuszam do jedzenia roznych rzeczy zeby Milan nie byl glodny :D

a wlasnie moj Milan od kilku nocy budzi sie o 3 i daje czadu przez jakies 30 minut :D

Kamila - jedz pomalutku i po trochu ale jedz!!! Mój tez w nocy buszuje sobie:cool2: Najbardziej podoba mi sie jak zmieniam bok i czuje, ze mu cos nie odpowiadało bo sam zmienia pozycje:-D

Witam,

u nas coraz zimniej, brrr...

Ja dzisiaj na szybko z pytaniem.
Macie jakies domowe sposoby na wzdecia? Bo mnie chyba rozsadzi - zachcialo sie golabkow i kapustek zasmazanych :zawstydzona/y: Mam espumisan w kroplach, ale wolalabym nie brac, wiec jesli cos wiecie to pliiiis napiszcie.

pewnie już po ptokach, ale może się którejś przyda - rumianek i mięta mają działanie "wiatropędne" :-D

Kamila niech synek zdrowieje jak najszybciej i jedz coś, cokolwiek:tak:

Buziak oba imionka bardzo ładne, mój siostrzeniec ma na imię Mikołaj,a NIkodem też mi się podoba, ale mój m by się nie zgodził

Witam się i ja
Już po śniadanku dziś parówki z szynki z sokołowa bo tylko te jadam (mają 93% mięsa w sobie) i za chwilę sprawdzę jaki mam poziom cukru.

Ja swojego brzdąca bardziej czuję w dzień i wieczorami a w nocy jest spokojna choć to może narazie, a później się zacznie hasanie jak mama będzie spać :-D

reklama
Cześć dziewczyny:-D

buziak - mnie się imię Nikodem bardzo podoba, zupełnie zapomniałam o tym imieniu,no ale ja będę miała córcię, więc może kiedyś... :-)

Kamila - wiem co to brak apetytu, bo mi nadal w pełni nie wrócił. Tak naprawdę póki co nie wiem co to apetyt ciążowy, zachcianki, czy energia, która wchodzi po 1 trymestrze. Czuję się dużo lepiej, ale żebym miała powera, to raczej nie.

Moja Malutka też potrafi mieć fazę na fikołki w nocy, zwłaszcza jak kładę się po myciu. Zauważyłam, że czasem jak siedzi cicho, to wystarczy, że pogłaskam brzuszek i zacznę do niej mówić ( a wtedy inaczej modeluję głosem), to wtedy zaczyna się uaktywniać.

Ja dziś raniutko byłam na pobraniu krwi. Mam nadzieję, że cytomegalia i toksoplazmoza będą oki, bo tego zawsze boję się najbardziej!!

Życzę miłego dzionka!

Do góry