reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry!

Kurdę znowu spać nie mogłam przez M - tak chrapie :wściekła/y: I muszę odsypiać jak idzie do pracy ;-)

Buziak wejdź z laski swojej na fejsa i się sprecyzuj ;-) Nikodem - podoba mi się o wiele bardziej niż Mikołaj.

Brrr..... Jak patrzę na prognozę pogody to jestem przeszczęśliwa, że na wschodzie Polski nie mieszkam ;-)

reklama
Muńka, Buziak ja w poprzedniej odliczalam tak te tygodnie do momentu"mozliwosci uratowania", schize straszna mialam i 6 miesiac to byl dla mnie koszmar, caly czas stres bo juz czulam dziecko, wiedzialam ze juz jest na tyle duze zeby je poczyc ale za male jeszcze na przezycie. masakra. teraz juz sie tak nie boje. ta dziewczyna urodzila w 26 tyg, 780 gr. pol roku w szpitalu, teraz sa w domu, nie wiemile teraz ma to dziecko ale od 2 dni je bez sondu. no masakra wspolczuje ile to stresu:/

buziak- no pocieszni sa, plus z moim nigdy nie mozna sie nudzic, a ze zodiakalny blizniak, to juz absolutnie nie wiadomo co mu co glowy uderzy i co za 5min bedzie robil.
Dlatego kiedys tak mowilam o tych blizniakach naszych potomkach- bo u mnie cos czuje, ze bede miec kopie meza w domu :eek:
urlopy przymusowe :confused2:
dzieki za linka :)

Dziewczyny mam to samo, ja co prawda 20tydzien ale z kazdym zaczetym nowym tygodniem troszke spokojniejsza i pewniejsza jestem. Ciekawa jestem czy kazda przyszla matka ma takie mysli, czy to przeszlosc nakazuje mi tak myslec.

macku- moj tez chrapie przerazliwie (a myslalam, ze moj tato to juz max-sciany trzeszcza..) ale moje zycie sie zmienilo jak odkrylam wtyczki do uszu :tak:
mam takie swoje, ktore po wielu testach zostaly moim faworytem, sa to wtyczki moldex spark plugs :tak:
miodzio- takiej ciszy i spokoju nigdy nie mialam

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Dzisiaj skoro świt wstałam bo męża do lekarza trzeba było zapisać. Dzisiaj ma drugą szczepionkę przeciwko zapaleniu wątroby, bo szykuje mu się operacja krzywej przegrody nosowej za jakieś pół roku. Mają dzwonić, może uda się wcześsniej. Jaja wyjdą jak razem w szpitalu wylądujemy - ja na porodówce, on na laryngologii.
A wszystko zaczęło się właśnie od koszmarnego chrapania. Normalnie już nawet pozycja na brzuchu nie pomaga! Potem zaczął mieć lekkie bezdechy i wysłałam go do laryngologa. No i wyszło, że ta przegroda powoduje takie chrapania, do tego częste zapalenia zatok i bezdech.

Witam się i ja
Już po śniadanku dziś parówki z szynki z sokołowa bo tylko te jadam (mają 93% mięsa w sobie) i za chwilę sprawdzę jaki mam poziom cukru.

Ja swojego brzdąca bardziej czuję w dzień i wieczorami a w nocy jest spokojna choć to może narazie, a później się zacznie hasanie jak mama będzie spać :-D

No i jak ten cukier po paróweczkach? Ciekawi mnie bo uwielbiam parówki, ale od badania z glukozą ich nie jadłam bo się boję. A sklep sokołowski mam 200metrów od domu :-) więc jak coś to zaraz bryknę i zakupię.

tialana- bo nikt inny nas nie zrozumie :tak:
Moja druga schiza jest prawie ze siedzenie z lupa w lazience i doszukiwanie sie oznak plamienia. Ostatnio znalazlam taki 1mm slad i mialam zawal, do momentu az sie nie zorientowalam, ze kupilam nowy czerowny recznik, ktory nadal troche mechacze :confused2:

buziak- no jak musze sie zbudzic wczesniej to albo niestety nie wkladam, albo cichaczem przestawiam budzik meza i on mnie budzi- chociaz ta druga opcja jest ryzykowna ;-)

sicil to masz wesoło z mężem :-D
ja też uważam, że Włosi potrafią być zabawni, pracuje we włoskiej firmie, więc czasami sytuacje są niesamowite, zwłaszcza jak się zderzy włoski brak biurokracji z naszą polską:-D

co oni mają do tych imion???:eek:

no nie wiem właśnie:eek: mnie się bardzo imię Tobiasz podobało, ale m zgłosił kategoryczny sprzeciw:-(

kupiłam sobie dzisiaj tego zachcianego wczoraj pączka i... zjadłam kanapki z serem, wędliną i papryką ;-) pączek czeka na swoją kolej :-D

reklama
[
macku- moj tez chrapie przerazliwie (a myslalam, ze moj tato to juz max-sciany trzeszcza..) ale moje zycie sie zmienilo jak odkrylam wtyczki do uszu :tak:
mam takie swoje, ktore po wielu testach zostaly moim faworytem, sa to wtyczki moldex spark plugs :tak:
miodzio- takiej ciszy i spokoju nigdy nie mialam
Chyba się muszę zaopatrzyć...:dry:

Witam i ja. Dzisiaj skoro świt wstałam bo męża do lekarza trzeba było zapisać. Dzisiaj ma drugą szczepionkę przeciwko zapaleniu wątroby, bo szykuje mu się operacja krzywej przegrody nosowej za jakieś pół roku.
A wszystko zaczęło się właśnie od koszmarnego chrapania. Normalnie już nawet pozycja na brzuchu nie pomaga! Potem zaczął mieć lekkie bezdechy i wysłałam go do laryngologa. No i wyszło, że ta przegroda powoduje takie chrapania, do tego częste zapalenia zatok i bezdech.
Mój też ma krzywą przegrodę, ale jakoś nie wiązałam jednego z drugim...
sicil - ale jak masz te wtyczki/stopery to co z budzikiem???

My nie potrzebujemy na razie budzika, więc luz ;-)

Do góry