reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie dziewczynki!!
Niestety nie doczytam dzis do konca bo padam:baffled: boli mnie głowa jak cholera i chyba wyszło mi wczesniejsze wstawanie, niestety przez ferie sie rozbestwiłam;-)
Glukoza z cytryna jest poprostu obrzydliwa:wściekła/y: chyba wolałam jednak bez :sorry2: Najgorsze jednak było to, ze pani dała mi to ciepłe:szok: Zagotowała wode, zeby glukoza sie rozpusciła po czym dolała mi kranówy:szok::szok: Badanie wyglądało tak, ze kłuto mnie 3razy. Całe szczescie, ze był ze mna P bo inaczej bym tam umarła z nudów. Po 2h wreszcie jak było po to oboje z miejsca ruszylismy do szatni oby jak najszybciej wyjsc. Gdy zdjęłam kurtka przeraziłam sie bo cały sweter miałam w krwi:szok: Za krótko trzymałam gazik:sorry2: Siniak na pół łapy.

Aha te dwie godziny nudów chyba na dobre nam wyszło bo bynajmniej mamy propozycje imienia dla małego hehe.. ;-)

reklama
Buziak no to sie doczekalam wiesci :D tak sie zastanawialam czy caly dzien Cie trzymali tam z ta glukoza :D:D:D:D ale ciepla woda plus kranowa to jakas masakra. ja bym nie wypila. nie wiem dlaczego ale nie wypije kranowy, wszyscy chyba pija a ja sie boje:rofl2: wiem jakas dziwna jestem :rofl2: tu nawet kilkuletnie dzieci z kranu wode sobie leja . ja wystarczy ze wejde do wanny z ta woda to sie potem drapie to ciekawe co w niej jest:baffled:
mi sie oczy kleja i ide spac. musze odespac dwie ostatnie noce bo nie moglam spac, raz za zimno raz za goraco. jakbym menopauze miala a nie w ciazy...

Chodził mi po głowie Mikołaj co nie chce przejsc przez reszte moich domowników, a ja juz głaskałam małego i nazwałam Go Nikuś:baffled: I tak juz sie do nikusia przyzwyczaiłam, ze padła propozycja Nikodem / ????
Jeszcze nic pewnego ale mi sie podoba;-)
Wkleiłam fotki brzuchola;-)

blond - ja nawet jak robie kostki lodu to z przegotowanej wody bo nie wyobrazam sobie kranówki pic bleeeee, ale dzis zeby tylko miec to za soba i móc isc zjesc to przełknęłam. Silna jestem nie? ha:rofl2:

buziak - ja chyba będę miała ciut lepiej z tym badaniem, bo podobno tu nie dają glukozy do picia tylko lukozadę (nie wiem jak to się pisze), to jest coś jakby napój energetyczny, podobno nie najgorszy w smaku. Zobaczymy.

gkvip - na wątku Książka kucharska wkleiłam przepis na zupę.

dobrnelam do konca

gratuluje udanych wizyt, fajnego szefostwa co to spelnia prozby jak tylko sie o nich pomysli. No i wybranego prawie imienia ;) Nikodem fajnie brzmi, jak dla mnie fajnie jak Mikolaj

dzieki;-):tak:

sicil - pierwszy raz tak miałam i to przez to, ze 3razy pobierano mi z 1 reki to raz a dwa gazik za krótko i to moja wina:zawstydzona/y:

kłade sie bo peknie mi głowa:baffled: papapa

Ja dzisiaj na szybko z pytaniem.
Macie jakies domowe sposoby na wzdecia? Bo mnie chyba rozsadzi - zachcialo sie golabkow i kapustek zasmazanych :zawstydzona/y: Mam espumisan w kroplach, ale wolalabym nie brac, wiec jesli cos wiecie to pliiiis napiszcie.

Ja dzisiaj na szybko z pytaniem.
Macie jakies domowe sposoby na wzdecia? Bo mnie chyba rozsadzi - zachcialo sie golabkow i kapustek zasmazanych :zawstydzona/y: Mam espumisan w kroplach, ale wolalabym nie brac, wiec jesli cos wiecie to pliiiis napiszcie.
Witajcie :)
Bierz espumisan...mój guru...gin (a należy serio do najmądrzejszych ludzi jakich znam - np. nie pozwala więcej niż 3 usg w ciąży jeśli nic się nie dzieje) na pierwszej wizycie dał mi listę co mam robić, jak i kiedy oraz jakie leki mogę brać...na liście tej jest właśnie espumisan...więc ja brałam już nieraz...wierzę, że to bezpieczne i nie ma wpływu na dzidzię :)

reklama
Witam z rana:happy:
Dzis zapamiętałam o moczu:rofl2: I jestesmy juz z Nikusiem po sniadanku:
wedzony boczek podsmażony i ogóreczek kwaszony... mmmm

Do góry