reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ha ja miałam dziś iść i mnie oświeciło ze pudełka nie kupiłam :) Pójdę jutro albo pojutrze.
A w piątek mam połówkowe :) i koniec szlabanu na allegro, i jeszcze parapetówkę robię.

reklama
witajcie :)
Ja juz po sniadanku i zbieram sie w sobie, by wyjsc, ale pada :(
no ale co mus to mus :)

Pytanko, czy to mozliwe, ze Mrów ma juz czkawke? Lezymy rano, dzwoni budzik a tu jak mi nie zacznie podskakiwac brzuch :baffled:
No chyba ze nie lubi budzika jak tatus :dry:

Aha, czy Wasz facet tez popada w depresje, ze nic nie czuje? :-D

Ostatnia edycja:
Możliwe, że Mrów ma czkawkę :D
Witam i zaraz zmykam - wracam do pracy dziś :D Jupi! Trzy tygodnie wolnego znacznie mnie wynudziło, roztyło i uszczupliło budżet domowy...ale dość tego! Planuję popracować jakieś dwa miesiące...o ile dyrektor przystanie na moje warunki czyli tylko pierwsza (8-16) lub druga (11-19) zmiana...ach :) Miłego :) Trzymajcie kciuki niech stary piernik mi nie utrudnia :)

Cześć!:-)

U mnie słodkiego lenistwa ciąg dalszy... wcale mi się do pracy nie chce wracać, może dlatego, że mam co robić w domu... w każdym bądź razie dzisiaj idę odwiedzić koleżanki z biura, bo chyba jakaś awaria ma tam miejsce;-)

PaulinaMaria -18 to sporo, u mnie tylko -14, zdrowiej szybciutko, bo musisz być świeża jak skowronek na wylot;-) poza tym to fajnie masz, już niedługo takie ciepełko, a my tu będziemy marznąć...

Lena, buziak powodzenia na badaniach

magnii może napij się Coli, ma działanie moczopędne, znalazłam jeszcze cóś takiego:
Produkty moczopędne dodatkowo bowiem wzmagają aktywność i tak nadwrażliwego pęcherza. Należą do nich m.in. wiele ziół, kawa, herbata, alkohol (zwłaszcza piwo), cola i inne napoje gazowane, arbuz, melon, świeże ogórki, cebula, cykoria, truskawki. Moczopędnie działa też sorbitol, substancja dodawana do żywności i leków.

carla powodzenia z dyrektorem, trzymam za ciebie kciuki!

a wy trzymajcie za mnie kciuki koło 12, bo będę w dziekanacie błagać, żeby mi pozwoli złożyć pracę dyplomową tydzień, a nie dwa przed obroną...

Ufff, sikanie zakończone powodzeniem! Teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby w labie i z kurierem nic się nie opóźniło i żeby wyniki dotarły jutro przed 16. Inaczej spalę się ze wstydu, jak mnie lekarz zapyta, czemu nie mam wyników moczu, skoro zlecił badanie miesiąc temu...

Sicilpol - czkawka Mrówa jak najbardziej prawdopodobna :) księgi uczone mówią, że nasze stwory już miewają czkawki, więc nic dziwnego, że mogłaś jedną z nich poczuć.

zaza26 - dzięki za radę, na szczęście obeszło się bez wspomagaczy (choć i tak mąż już przebierał nogami zniecierpliwiony), następnym razem chętnie wypróbuję któryś ze sposobów (albo nawet kilka), bo przecież ja zawsze mam jazdy z sikaniem do badania... kciuki oczywiście zaciśnięte! myślę, że ciężarnej nie będą odmawiać ;)

Nam się wczoraj inna fajna przygoda przytrafiła. Przytykała się umywalka, więc P. postanowił ją przepchać przepychaczką. Ja oczywiście żądna sensacji stałam obok i mu kibicowałam. Wyobrażacie sobie mniej więcej, jak brzmi przepychanie rury gumową końcówką, co nie? No to okazało się, że bardzo się to spodobało naszemu dziecku :D. Zrobiło się tak megaaktywne, że aż nie mogłam w to uwierzyć. Mam nadzieję, że to jednak nie z przerażenia heh. Planujemy powtórzyć eksperyment dziś wieczorem i zobaczyć, czy znowu będzie skakało jak szalone :D

Ostatnia edycja:
Witam po dwudniowej przerwie:)

moj zrobil mi niespodzianke i przyjechal do domku , musze sie wytlumaczyc:p wczoraj jeszcze o polnocy go odwozilam i teraz spaac mi sie chce.
lece Was nadrobic bo nie wiem co sie dzialo wogole:baffled:ja dzisiaj lece do dermatolog znowu:dry:

a teraz witam z kawusia:)

Badania zrobione teraz czekam na wyniki, dobrze, że dzis poszłam bo miałam robione Grupe i czynnik RH (dopiero teraz bo lekarza wkoncu zmienilam a poprzedni nie robil tego tylko wpisal wynik takii co mialam odrazu po urodzeniu robione) na raczce mam pieknego fioletowego sniaczka od pobrania krwi :wściekła/y:
Kobitki poradzcie co na obiad? Myslalam nad jakąś zupką ale pomidorówka odpada-zapomniałam kupić koncentrantu, ogórkowa też-brak ogórków a do sklepu nie idę w ten mróz. Nie ma takiej opcji.

zaza, carla - &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wszystkim:biggrin2:
Mam za sobą kolejny dosyć intensywny weekend na uczelni i teraz nadrabiam ;-)

esperanza dobrze że z maleństwem wszystko w porządku, odpoczywaj i korzystaj z opieki swojego mężczyzny

mamina karierowiczka
mój pępol nie wychodzi póki co, ostatnio mnie ciągnęło strasznie nad pępkiem i myślałam że wylezie ale siedzi an swoim miejscy a mojej mamie a żadnej z dwóch ciąży nie wyszedł

goldenlucy gratuluje córeczki, bardzo ładne imię wybraliście :tak:

agaundpestka witaj na naszej ziemi ;-)

buziak
ja też mam teraz problem z suchą cera, dotychczas używałam samych matujących kosmetyków a i tak się śmieciłam bo buzia dosyć tłusta była a teraz w drugą stronę, włosy też mam przesuszone ale przypuszczam przyczyniło się do tego też ogrzewanie jak to często w zimie bywa

KamilaLublin
mam nadzieję że wszystko będzie ok

sicilpol czkawka jest jak najbardziej możliwa :tak: my swoje mamy czasem nawet dwa razy dziennie ale budzika też może nie lubić ;-)

carla81 trzyma kciuki za piernika :-D

zaza26 powodzenia w dziekanacie, trzymam kciuki

Miałam jeszcze coś pisać od siebie ale już mi z głowy wyleciało ale pewnie się jeszcze odezwę zanim wszystko po nadrabiam an każdym wątku

Miłego dnia kobitki

Do góry