reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mamina, Heavy Rain jest tylko na PS3, więc jeżeli chcesz w to zagrać, musisz kupić tę zabawkę. Ale przecież wiadomo, że warto - to jednocześnie odtwarzacz blu-rayów :) w każdym razie na pewno nie będziesz żałować!

reklama
kasia.natka - chyba nie za bardzo;-) bo jak wchodzisz do sklepu i kupujesz domestos to pani nie musi Cie uprzedzac, ze to gryzące i mozesz sobie odbarwic ciuchy czy skóre. Kosmetyczka zakłada, ze jesli przychodzi klientka dorosła to wie czego chce albo np nie koniecznie musi wiedziec, ze dziewczyna robi henna pierwszy raz:tak:

Brązowa u niektórych wychodzi ruda wiesz??? wiec o tym tym bardziej powinna mówic:-D moze byc grafitowa..

Proszkowa wychodzi ciemniej bo farbuje włoski i skóre, a zelowa jest delikatniejsza, koloryzuje tylko włoski /tzn w pierwszej chwili jest troche ale szybciej schodzi ten wampir:-D:-D
może powinnam bardziej sprecyzować bo chodziło mi o to że kosmetyczka która nie doradza klientce odpowiedniego koloru tych od razu wali czarną bo tak niektóre mają w standardzie to właśnie powinna się zająć czymś innym :tak:

jeśli henna to tylko u kosmetyczki, rzęsy czarna, a brwi ciemny brąz, a depilacja brwi w domu z oszczędności ;-)
o i tu się zgadzam :tak:

Dzien dobry kto nie śpi a śpiącym dobrego snu ...Walcze z katarem od 2 w nocy i przegrywam za oknem - 18 rekord!!!!!!!!!:baffled: i czuje ze mnie bierze choróbstwo w domu gorąco a Ja czuje zimno,,,brrr:wściekła/y:

Ide na badania i powiem Wam, ze wstałam sobie jak nigdy nic, usiadłam na sedes zrobiłam sobie siku i jak skonczyłam to sobie przypomniałam o badaniu moczu:angry:
Zadowolona jestem ze czekałam do ost chwili bo tez wyszło ze dzis jest pon i beda kolejki w zabiegowym na bank:crazy: to najpierw godz czekania potem dwie - ja tam umre z głodu i nudów:wściekła/y:

Buziak nie martw sie tez mam miedzy innymi badanie moczu i zrobilam dokladnie to samo co ty, no ake do badania chyba nie musi byc porranny co nie?

reklama
buziak, lena, nic mi nie mówcie o badaniu moczu!!! ja dziś jestem na styk czasowo (jutro wizyta), już w piątek o tym pisałam - nie udało mi się prawidłowo pobrać materiału do badania i teraz to normalnie mam stresa przed zeszczaniem! paranoja jakaś :zawstydzona/y:. Sikałam o 4 rano, bo przecież nijak nie szło do rana wytrzymać z pełnym pęcherzem, potem się opiłam wody i poszłam spać. Wstaję teraz rano i co? Nie chce mi się sikać! Mąż ma zawieźć próbkę, ale nie może czekać długo, aż mi się łaskawie zachce, bo się spóźni do pracy. No po prostu utrapienie z tym badaniem moczu. A jak już pójdę szczać, to się będę zastanawiać, który strumień już nie jest początkowym i jeszcze nie ostatnim...

Do góry