reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

tez robie sama. mam tak specyficzny kształt brwi, ze nie powierze tej czynnosci nikomu.. na kursie dałam sie zrobic dziewczynie i załowałam kilka dni - wyglądałam jak klaun z 2 trojkątami na czole

reklama
wogole zjadlam kanapke z kurza watrobaa , tak mi sie chcialo i wiem ze nie mozna jesc watrobki ale ja tylko na dwoch kromkach no
baby i zjadlam orzeszkow tez nooo solonych pistacji
fak jestem niemoralna
dam znac czy sobie kupilam ta gre
oj tam oj tam ;-) jak to mówią - raz nie zawsze, dwa nie często;-)

ja z gier preferuję dwie - Need for Speed i Tekken:-D

co do henny to ja robię u kosmetyczki więc nie umiem powiedzieć jaką ale najważniejsze to NIE CZARNĄ tylko ciemny brąz bo wtedy nie ma efektu teatralnego że wstyd wyjść z domu przez trzy dni, z resztą uważam że kosmetyczka która tego nie mówi klientce nie powinna wykonywać tego zawodu

jeśli henna to tylko u kosmetyczki, rzęsy czarna, a brwi ciemny brąz, a depilacja brwi w domu z oszczędności ;-)

ja henne robie u kosmetyczki z reguly brazowa, a wlosy maluje na czekoladowy braz. Naturalnie jestem szatynke,ale kocham ciemne wlosy

mamina karierowiczka: jak kupujesz PS3, to KONIECZNIE zaopatrz się w grę Heavy Rain - to dupę urywa, przygodówka z elementami zręcznościowymi i zagadkami, historia ma niesamowity mroczny klimat, trzeba uratować własne dziecko i zmagać się z psychopatą. My się zesraliśmy z wrażenia, jak w to graliśmy razem. Mąż mi podpowiada, że jeśli Silent Hill Cię jara, to Mass Effect 2 się nada i którakolwiek część Dead Space'a.

Coś pisałyście o wątróbce - nie można jej jeść często, ale kumpel ginekolog powiedział, że raz na jakiś czas w ciąży jest nawet wskazana.

A hennę to sobie chyba machnę na rzęsy przed porodem - jak mnie mąż zobaczy bez makijażu na porodówce, to chyba padnie, a przecież trzeba zmywać, nie?

Mamina- Silent hill to moja ukochana gra- jest po prostu zajebista!!!Zacznij od 2:)
sama czasem bałam się w nią grać...pod każdym względem ta gra jest doskonała:)muzyka, kliamt, grafika, fabuła no miodzio:)Ja grałam na PS2.

Mamina, a Ty chodzisz na ta siłownie?Ile masz wkońcu kg na plusie?

Goldenlucy- gratuluje córeczki !

na plusie mam 5.5kg ale nie widac tego po mnie, na silce ogolnie cwicze tyle ze spale 400kcal czyli malo w porownaniu do tego co kiedys, w tym tygodniu dalam dupy totalnie bo bylam moze ze 2razy tylko. Cos zmeczona jestem ostatnio i leniwa

wiec pojechalismy po pleja do sklepu i nie bylo silent hill!!!!!!!!!SIE wkurzylam niemilosiernie,szukalismy czegos innego ale sama strzelanina byla wiec to nie dla mnie. Wrocilam do domu bez pleja i bez gry, umowilam sie z kupie sobie silent hill na pc i bede grala jak blazej mi pozwoli....chyba musialam wygladac na mocno zdesperowana ze tak zaoferowal.

wogole czuje sie spasiona, leniwa, spiaca i nie chce mi sie jutro isc do pracy

z plusow to dzis byl sexxxx przez duze s hihi

mamina tez jadlam dzisiaj watrobkę, coz chyba nic sie nie stanie jak raz na czas pozwolimy sobie na takie coś[/QUOTE]

mysle ze nic nie bedzie ale z tym trzeba byc ostroznym bo wit A pochodzenia zwierzecego sie kumuluje w watrobie i moze byc nadmiar a tego bobo nie lubie

mamina karierowiczka: jak kupujesz PS3, to KONIECZNIE zaopatrz się w grę Heavy Rain - to dupę urywa, przygodówka z elementami zręcznościowymi i zagadkami, historia ma niesamowity mroczny klimat, trzeba uratować własne dziecko i zmagać się z psychopatą. My się zesraliśmy z wrażenia, jak w to graliśmy razem. Mąż mi podpowiada, że jeśli Silent Hill Cię jara, to Mass Effect 2 się nada i którakolwiek część Dead Space'a.

Coś pisałyście o wątróbce - nie można jej jeść często, ale kumpel ginekolog powiedział, że raz na jakiś czas w ciąży jest nawet wskazana.

A hennę to sobie chyba machnę na rzęsy przed porodem - jak mnie mąż zobaczy bez makijażu na porodówce, to chyba padnie, a przecież trzeba zmywać, nie?

ale jaja dead space ma moj maz, wiec sobie ukradne i pogram hehehe.......dzieks za cynk

cos cyce mnie zaczynaja pobolewac znowu was tez? wlasnie sie smieje ze tu troche znawczyn gierkowych jest co nie? co do silent hill 2ki to lipa bo nie ma jej w sprzedazy, ewentualnie z amazona uzywana i to tylko na pleja, a ja w tym wypadku wolalabym na kompa. No nic zobacze to dead space i moze mi sie odechce na jakis czas. Ta ciaza zupelnie mnie odmozdza, ze moj maz jeszcze nie wzial ze mna rozwodu to cud.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam właśnie nadrabiam zaległości z trzech dni bo mnie nie było miałam małe urwanire głowy z meblami i na nic czasu ale od jutra się poprawie jeszcze troche mi zostało ale zostawiam to na jutro tylko pare stron:confused:
>>>>>>>>>>>> DZIEWCZYNKA>>>>>>>>>>>>:-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratuluje dziewczynki
Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA :-D:-D:-D:-D
wkońcu się udało gratki
Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialy :pP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp :D
gratuluje

Dziewczynki wszystko co o wizycie na watku i zdjęcia też wstawiłam......mojego synka 100% pewności zdrów jak rydz......:-):-):-)
gratki
a tematy coraz lepsze idealne do piwa, kielbachy ogora i smalcu, jeszcze tylko sobie pogrzebac brakuje :D a i rozmow o lewatywie i nacinaniu krocza, hemoroidach i zaparciach. zapomnialam o cyzms czy wszystkie smakowite tematy wylapalam ?:cool::rofl2: i jesli naprawde sa tacy madrzy ludzie co to podczytuja to ja wspolczuje:-D
Dobrze to napisałaś jak ktoś lubi czytać to nie czyta

ja kiedys gralam w simsy ale odkad mam malego sima w domu to czasu brak na gry...a nawet czasem szkoda bo ten wolny czas wole spedzic z mezem...jakas taka niegrowa jestem :)

reklama
buziak ja wcześniej pisałam o swojej cerze, normalnie masakra mam tak suchą że już nie wiem czym mam się smarować nic nie pomaga :szok:
Kup sobie w aptece alantan dermoline. Ja tym sobie wyprowadziłam suchą jak wiór cere na normalną. Nie uczula, bez zapachu i fajnie się wchłania.

a ja sobie robie henne na brwi - kupuje w rossmanie za 2,50 starcza mi na 3-4 razy i nawet długo się trzyma !! nigdy nie robilam tego u kosmetyczki jestem taka troche zosia samosia i regulacje tez zawsze sama :D
Henny nie robię, bo mam swoje brwi i rzęsy czarne jak węgle. A regulację rzęs też zawsze robiłam sama, ale ostatnio zaszalałam i poszłam do brow baru w sephorze i byłam w ciężkim szoku po tym jak mi Pani wyregulowała... Cud, miód i orzeszki. Warto było wydać tą kasę...

Do góry