reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witam się i ja porannie :-) termometr pokazuje mi -13 ale słoneczko tak pięknie świeci że aż wierzyć się nie chce
Lena, buziak kciuki za badania &&&
Kamila kciuki za wizytę &&&
magnii kciuki żeby w labo się wyrobili &&&
sicil jasne że to może być czkawka :tak: mnie się też wydaje że wczoraj pierwszą poczułam
carla kciuki żeby przeszły twoje warunki w pracy &&&
zaza kciuki za dziekanat &&&

reklama
dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejcze cukry, siuski i inne pomiary, a przede wszystkim za wizyty :tak:

tialana hiih teraz sobie przemyslalam, ze bidula dostal czkawke, ale jesli chodzi o budzik, to moj maz traktuje sie baaardzo delikatnie rankiem i budza go harfy... :baffled: no chyba ze maly nie przepada za klasyka :sorry2:

Kurcze ale tam u Was temperaturki sie obnizyly :baffled: slyszalyscie, w Bulgarii do -25 ma dojsc brrr normalnie Sybir
Tu takze zimno, no ale nie takkkkk

Kobitki poradzcie co na obiad? Myslalam nad jakąś zupką ale pomidorówka odpada-zapomniałam kupić koncentrantu, ogórkowa też-brak ogórków a do sklepu nie idę w ten mróz. Nie ma takiej opcji.

Lena, zalezy, co masz w domu?
Moge zaproponowac katroflkanke, ale taki krem :tak: musisz miec cebulka, smietanke i natke pietruszki (jak lubisz) w domu no i ziemniaczki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trzymam kciuki za wasz wszystkie popijając wasze i moje zdrowie gorącym mlekiem z miodem.......:-)
Dobrze że na forum niema możliwości słuchania czyjegoś zatkanego nosa bo mój to dopiero klasykę dziś gra:tak::-D

Witam się i ja :-)
Po pierwsze trzymam kciukaski za dzisiejsze badania :-D
Po drugie trzymam kciukaski za dzisiejsze wizyty :-)
Po trzecie wczoraj nareszcie poczułam prawdziwe kopniaki mojego brzdąca takie bez przykładania ręki do brzucha :-) :-D :tak:
Po czwarte ciężko Was nadrobić :-(

Po piąte dobrze że mieszkam na dolnym śląsku i takich mrozów aż nie ma być :-D

Lena napisz czyn dysponujesz a ze 3 propozycje ci na zupe podam.

Trzymam kciuki za wasz wszystkie popijając wasze i moje zdrowie gorącym mlekiem z miodem.......:-)
Dobrze że na forum niema możliwości słuchania czyjegoś zatkanego nosa bo mój to dopiero klasykę dziś gra:tak::-D

Miód nie lubi gorąca, traci swoje właściwości. Rozpuszczać wolno ale do 40 stopni. Ale to tak do wiadomości tylko

Sicil - to u mnie właśnie ma być w tym tygodniu - 30. Już sie cieszę...

juz po sniadaniu i w pracy, wiec udanego dnia baboczki

plan na dzis--praca praca, silownia, obiad i dead space.....:rofl2:
jak sie obudzilam i jeszcze lezalam to poczulam kolo pepka porzadne kopy, dziwnie wysoko bo zazwyczaj kopie mnie w podbrzusze a tu prosze jak pogania matke zeby wstala do roboty:-D
siedzialam przy stole jedzac musli i tak sobie myslalam ze bedzie mi tego brakowalo jak sie bobik urodzi, nikt juz tam nie bedzie pukal :-(

reklama
Lena, zalezy, co masz w domu?
Moge zaproponowac katroflkanke, ale taki krem :tak: musisz miec cebulka, smietanke i natke pietruszki (jak lubisz) w domu no i ziemniaczki :tak:
Nie przepadam za pietruszką, a dobre wogóle to? Dodam, że specem od zup to nie jestem :-D Zupy jak robie to zawsze zerkam w neta czy oby napewno dobrze :-D

Do góry