reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

O a tak apropos pindrzenia sie to pisałyscie cos o suchej cerze na twarzy.. to wynik ciazy?
Jaka teraz macie cerę??? Bo ja czasem sucha a punktowo swiece sie jak psie piłeczki.. mam nadzieje ze to tylko ciaza;-)
A Ty Kamila jaka masz cere? Bo do ciemnych włosów to nie kazda kolezanka sie nadaje a Tobie ładnie:tak: Ja jestem blada, słaba oprawa oczu i w ogole z tych co jak zmarzne to mój noc swieci na czerwono ze szok.. Mi w czarnych nie jest ładnie:cool:

reklama
O a tak apropos pindrzenia sie to pisałyscie cos o suchej cerze na twarzy.. to wynik ciazy?
Jaka teraz macie cerę??? Bo ja czasem sucha a punktowo swiece sie jak psie piłeczki.. mam nadzieje ze to tylko ciaza;-)
A Ty Kamila jaka masz cere? Bo do ciemnych włosów to nie kazda kolezanka sie nadaje a Tobie ładnie:tak: Ja jestem blada, słaba oprawa oczu i w ogole z tych co jak zmarzne to mój noc swieci na czerwono ze szok.. Mi w czarnych nie jest ładnie:cool:

Ja generalnie mam normalną a teraz tak suchą że sobie z nia poradzic nie moge. A naturalnie mogę za statyste w filmach o wampirach robić. Jestem blada i prawie się nie opalam. Ale problemów z buzia nigdy nie miałam. Nie wiem nawet co to trądzik, a włosy i oprawe oczu mam ciemna naturalnie. Koleżanka kosmetyczka sie smieje ze na hennie oszczędzam.

A Kamila ja na zdjęcie z prost grzywka tez czekam :)

Ja raz w zyciu mialam ciemne wlosy, nie czarne ale ciemne..
Wiecie jak to jest, jak czlowiek po czyms musi cos zrobic bo inaczej zwariuje.. No wiec ja sobie ciemne wlosy zafundowalam- tragedia :eek:

A jaka henne do brwi i rzes uzywacie?
Mi nigdy nie wychodzi :no:
Zrobie i sie nie trzyma

buziak ja wcześniej pisałam o swojej cerze, normalnie masakra mam tak suchą że już nie wiem czym mam się smarować nic nie pomaga :szok:, idę do kosmetyczki na jakąś mocno nawilżającą maseczkę i na mikrodermobrazję to mi oczyści twarz z tego suchego naskórka, a pisałaś o tej glukozie ja miałam tak samo że na czczo później po godzinie i później po dwóch

a jeżeli chodzi o włosy to ja zawsze miałam czarne u mnie to po farbowaniu nie widać odrostów bo mam taki sam kolor i jakoś nie wyobrażam się blondynką :-), opalam się rewelacyjnie, nie mam z tym żadnych problemów

baby to chodzi o to ze maja waszego maila i numer telefonu, adres ip komputera, moga rozsylac te dane komu chca i wam przysylac gowna.
raczej mają te dane które podajesz na FB

co do henny to ja robię u kosmetyczki więc nie umiem powiedzieć jaką ale najważniejsze to NIE CZARNĄ tylko ciemny brąz bo wtedy nie ma efektu teatralnego że wstyd wyjść z domu przez trzy dni, z resztą uważam że kosmetyczka która tego nie mówi klientce nie powinna wykonywać tego zawodu

Właśnie, Kamila prosimy o zdjecie:tak:

Ja mam naturalny kolor wlosow ciemny braz, dlugo farbowalam na czarne ale teraz jakis braz z czerwonym:tak: a karnacje mam ciemną, oczy piwne, i henny nie robię:-D

mamina tez jadlam dzisiaj watrobkę, coz chyba nic sie nie stanie jak raz na czas pozwolimy sobie na takie coś

Cere mam bladą jak dupa :) - skóre suchą i popękaną :/

Zawsze jestem taka blada bo ja ogólnie mam uczulenie na promienie słoneczne także w lecie nie wystawiam swojego ciała na słońce bo zaraz dostaje swędzącej wysypki i solarium dziala na mnie tak samo :) Za to lubie samoopalacze szczególnie w sprayu :D
wiele osób mi mowi ze nie pasują mi ciemne włosy bo wyglądam jeszcze bladziej niż zawsze:D:D jak trup:D
foto zrobie jutro , tyle ze telefonem bo aparatu nie mam wiec jakosc bedzie nie najlepsza ;p
a teraz nie moge zrobic bo przy tym swietle to wogole zdjecie nie wyjdzie;p

kasia.natka - chyba nie za bardzo;-) bo jak wchodzisz do sklepu i kupujesz domestos to pani nie musi Cie uprzedzac, ze to gryzące i mozesz sobie odbarwic ciuchy czy skóre. Kosmetyczka zakłada, ze jesli przychodzi klientka dorosła to wie czego chce albo np nie koniecznie musi wiedziec, ze dziewczyna robi henna pierwszy raz:tak:

Brązowa u niektórych wychodzi ruda wiesz??? wiec o tym tym bardziej powinna mówic:-D moze byc grafitowa..

Proszkowa wychodzi ciemniej bo farbuje włoski i skóre, a zelowa jest delikatniejsza, koloryzuje tylko włoski /tzn w pierwszej chwili jest troche ale szybciej schodzi ten wampir:-D:-D

sicil - ja robie Refectocill :tak:

A skóre mam sucha na brodzie:sorry2:

reklama
a ja sobie robie henne na brwi - kupuje w rossmanie za 2,50 starcza mi na 3-4 razy i nawet długo się trzyma !! nigdy nie robilam tego u kosmetyczki jestem taka troche zosia samosia i regulacje tez zawsze sama :D

Do góry