No ale tu o to chodzi, że widzimy kto też w to gra, bo pomagamy sobie nawzajem A na tablicę nie musimy wrzucać każdego naszego posunięcia. ;-)buziak- za czasow, jak ja gralam na fb, to mozna sobie bylo w ustawieniach prywatnosci zrobic tak, zeby nikt nie widzial, ze grasz
reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
baby to chodzi o to ze maja waszego maila i numer telefonu, adres ip komputera, moga rozsylac te dane komu chca i wam przysylac gowna.
rozbilam swinke skarbonke i wiecie co mam akurat na ten
playstation 3:-)
chyba naprawde zrobie to i kupie.....juz wiem w co chce grac - taki horror silent hill
to jest mega horrorowate, mam takie sluchawki 3d dzwiek wiec bede srac w majty
wogole zjadlam kanapke z kurza watrobaa , tak mi sie chcialo i wiem ze nie mozna jesc watrobki ale ja tylko na dwoch kromkach no
baby i zjadlam orzeszkow tez nooo solonych pistacji
fak jestem niemoralna
dam znac czy sobie kupilam ta gre
chyba naprawde zrobie to i kupie.....juz wiem w co chce grac - taki horror silent hill
wogole zjadlam kanapke z kurza watrobaa , tak mi sie chcialo i wiem ze nie mozna jesc watrobki ale ja tylko na dwoch kromkach no
fak jestem niemoralna
baby to chodzi o to ze maja waszego maila i numer telefonu, adres ip komputera, moga rozsylac te dane komu chca i wam przysylac gowna.
fak jestem niemoralna
Mamina- Silent hill to moja ukochana gra- jest po prostu zajebista!!!Zacznij od 2
sama czasem bałam się w nią grać...pod każdym względem ta gra jest doskonałamuzyka, kliamt, grafika, fabuła no miodzioJa grałam na PS2.
Mamina, a Ty chodzisz na ta siłownie?Ile masz wkońcu kg na plusie?
Goldenlucy- gratuluje córeczki !
Ostatnia edycja:
jeju co za dzień:-(
śpię co po chwilę, budzę się to jem i tak w kółko:-( masakra jakas:/
Nie do zycia jestem, dobrze, ze maż w domu to sie Mlodym zajmuje
a Kuba przeszczesliwy, ze ma tatusia:-)
Dwa razy mnie budzil i mowił :" buzi buzi mama"
śpię co po chwilę, budzę się to jem i tak w kółko:-( masakra jakas:/
Nie do zycia jestem, dobrze, ze maż w domu to sie Mlodym zajmuje
a Kuba przeszczesliwy, ze ma tatusia:-)
Dwa razy mnie budzil i mowił :" buzi buzi mama"
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja dziś postanowilam lekką odmiankę sobie zrobić ścięłam grzywkę na prosto ( zawsze była ukośna ) i myślę nad zmiana koloru .. ale niewiem czy coś wykombinuję bo mam czarne włosy ( odrost walnęłam na śliwke ciemną ) i tak myślę czy jakoś to odmienić.........
a ja dziś postanowilam lekką odmiankę sobie zrobić ścięłam grzywkę na prosto ( zawsze była ukośna ) i myślę nad zmiana koloru .. ale niewiem czy coś wykombinuję bo mam czarne włosy ( odrost walnęłam na śliwke ciemną ) i tak myślę czy jakoś to odmienić.........
Fota!Fota!Fota!
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Buziaku . no no no .