No ale tu o to chodzi, że widzimy kto też w to gra, bo pomagamy sobie nawzajembuziak- za czasow, jak ja gralam na fb, to mozna sobie bylo w ustawieniach prywatnosci zrobic tak, zeby nikt nie widzial, ze grasz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale tu o to chodzi, że widzimy kto też w to gra, bo pomagamy sobie nawzajembuziak- za czasow, jak ja gralam na fb, to mozna sobie bylo w ustawieniach prywatnosci zrobic tak, zeby nikt nie widzial, ze grasz![]()
baby to chodzi o to ze maja waszego maila i numer telefonu, adres ip komputera, moga rozsylac te dane komu chca i wam przysylac gowna.
rozbilam swinke skarbonke i wiecie co mam akurat na ten
playstation 3:-)
chyba naprawde zrobie to i kupie.....juz wiem w co chce grac - taki horror silent hill
to jest mega horrorowate, mam takie sluchawki 3d dzwiek wiec bede srac w majty
wogole zjadlam kanapke z kurza watrobaa , tak mi sie chcialo i wiem ze nie mozna jesc watrobki ale ja tylko na dwoch kromkach no
baby i zjadlam orzeszkow tez nooo solonych pistacji
fak jestem niemoralna
dam znac czy sobie kupilam ta gre
a ja dziś postanowilam lekką odmiankę sobie zrobićścięłam grzywkę na prosto ( zawsze była ukośna ) i myślę nad zmiana koloru .. ale niewiem czy coś wykombinuję bo mam czarne włosy ( odrost walnęłam na śliwke ciemną ) i tak myślę czy jakoś to odmienić.........