reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja dopiero teraz się witam bo mężuś przyniósł ekstra pieniążka i zrobił mi rano pobudkę żeby zrobić z tego użytek :cool2: więc się pochwalę że mam nowe butki, on jakieś tam sprzęty typu narzędzia i dzidzia kilka ślicznych ciuszków :sorry2:

Bylismy wczoraj na USG i mamy..................córeczkę. Będzie Alicja:-)
Oczywiscie poszalalam na zakupach. Owoce moich szalenstw na odpowiednim watku. Malutka zdrowa i waży 304 g:-)
GRATULACJE!

Ja pępek zawsze miałam wklęsły, ale widzę, że już się spłycił mocno. No ale nawet jśli wyjdzie to chyba po porodzie się schowa prawda?
z tym bywa różnie bo wcale nie musi się potem schować :baffled:

goldenlucy, gratuluję dziewczynki!!!

A ja dziś jestem hepi, bo widziałam się wczoraj z moją przyjaciółką, która ogłosiła, że jest w 10. tyg. :D radość tym większa, że ciąża to efekt kolejnej próby inseminacji, a z mężem starali się o dzidzię 5 lat :(. Najważniejsze, że się udało i oby we wrześniu powitali szczęśliwie na świecie swoją pociechę!
A wiecie, jaki jej lekarz zafundował straszny tydzień? Zlecił standardowe badania, tyle że nie zaznaczył przy różyczce zrobienia obydwu przeciwciał (IgM i IgG) i jak zobaczył baaaaaaardzo dużo przeciwciał tych starych, nastraszył ją, że może mieć różyczkę teraz i wysłał do lekarza od zakaźnych. Dziewczyna przeżyła niezłą załamkę, dobrze, że inny mądry lekarz podpowiedział, żeby zrobiła też te drugie i okazało się, że wszystko ok. A do zakaźnego nie poszła i dobrze, bo tam od samego czekania w kolejce można złapać coś niedobrego przecież i ciężarna nie powinna w ogóle łazić w takie miejsca moim zdaniem!

nie wiem kto bedzie mial dostep do moich danych ale zeby przyjac request musze wyrazic zgode na dostep do moich wszystkich danych fejsbukowych.....

tzn ze jak fram w monstera to co ktos i kto widzi w moim profilu???

ja chyba zadnej zgody nie wyrazałam:eek:

goldenlucy, gratuluję dziewczynki!!!

A ja dziś jestem hepi, bo widziałam się wczoraj z moją przyjaciółką, która ogłosiła, że jest w 10. tyg. :D radość tym większa, że ciąża to efekt kolejnej próby inseminacji, a z mężem starali się o dzidzię 5 lat :(. Najważniejsze, że się udało i oby we wrześniu powitali szczęśliwie na świecie swoją pociechę!
A wiecie, jaki jej lekarz zafundował straszny tydzień? Zlecił standardowe badania, tyle że nie zaznaczył przy różyczce zrobienia obydwu przeciwciał (IgM i IgG) i jak zobaczył baaaaaaardzo dużo przeciwciał tych starych, nastraszył ją, że może mieć różyczkę teraz i wysłał do lekarza od zakaźnych. Dziewczyna przeżyła niezłą załamkę, dobrze, że inny mądry lekarz podpowiedział, żeby zrobiła też te drugie i okazało się, że wszystko ok. A do zakaźnego nie poszła i dobrze, bo tam od samego czekania w kolejce można złapać coś niedobrego przecież i ciężarna nie powinna w ogóle łazić w takie miejsca moim zdaniem!

fajnie sie czyta takie newsy:tak:

a mnie buziak załatwiłaś!
siedzę i gram!
też mi poschło wszystko prawie i nie wiem jeszcze do końca o co biega ale sadzę i zbieram hehehe

buziak- za czasow, jak ja gralam na fb, to mozna sobie bylo w ustawieniach prywatnosci zrobic tak, zeby nikt nie widzial, ze grasz :tak:

a ja wlasnie wywalilam sie na sofie po pracowitym dzionku i duzym obiadku :eek: nie ma to jak niedziela- brzuchol tylko mi spuchl od tego obiadku :eek:

a mnie buziak załatwiłaś!
siedzę i gram!
też mi poschło wszystko prawie i nie wiem jeszcze do końca o co biega ale sadzę i zbieram hehehe

ciesze sie ze Ci sie spodobało:-D:-D

buziak- za czasow, jak ja gralam na fb, to mozna sobie bylo w ustawieniach prywatnosci zrobic tak, zeby nikt nie widzial, ze grasz :tak:

ale widzi tylko to ze gram??? A niech widzi...

ja tak szybciutko sie witam i spadam do tesciowki.....
Goldenlucy gratuluje coreczki

u nas dzisiaj -14 ale w tygodniu ma byccos kolo -30

reklama
Ja rowniez tak na szybciutko sie witam,
-10 za oknem, ale w nocy musialo byc grubo ponad -10 bo ja tu chcialam sobie cieple kakao zrobic ide po mleko na balkon biore mleko a tu cale zamarzniete jak kamien normalnie :szok: no nic teraz tylko pozostaje czekac az sie rozmrozi :-D odnosnie gier nie gram (nie mam fb) ale za to online gram w tetris ;P

Do góry