mamina karierowiczka
Fanka BB :)
nie wiem kto bedzie mial dostep do moich danych ale zeby przyjac request musze wyrazic zgode na dostep do moich wszystkich danych fejsbukowych.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem kto bedzie mial dostep do moich danych ale zeby przyjac request musze wyrazic zgode na dostep do moich wszystkich danych fejsbukowych.....
GRATULACJE!Bylismy wczoraj na USG i mamy..................córeczkę. Będzie Alicja:-)
Oczywiscie poszalalam na zakupach. Owoce moich szalenstw na odpowiednim watku. Malutka zdrowa i waży 304 g:-)
z tym bywa różnie bo wcale nie musi się potem schowaćJa pępek zawsze miałam wklęsły, ale widzę, że już się spłycił mocno. No ale nawet jśli wyjdzie to chyba po porodzie się schowa prawda?
goldenlucy, gratuluję dziewczynki!!!
A ja dziś jestem hepi, bo widziałam się wczoraj z moją przyjaciółką, która ogłosiła, że jest w 10. tyg. radość tym większa, że ciąża to efekt kolejnej próby inseminacji, a z mężem starali się o dzidzię 5 lat . Najważniejsze, że się udało i oby we wrześniu powitali szczęśliwie na świecie swoją pociechę!
A wiecie, jaki jej lekarz zafundował straszny tydzień? Zlecił standardowe badania, tyle że nie zaznaczył przy różyczce zrobienia obydwu przeciwciał (IgM i IgG) i jak zobaczył baaaaaaardzo dużo przeciwciał tych starych, nastraszył ją, że może mieć różyczkę teraz i wysłał do lekarza od zakaźnych. Dziewczyna przeżyła niezłą załamkę, dobrze, że inny mądry lekarz podpowiedział, żeby zrobiła też te drugie i okazało się, że wszystko ok. A do zakaźnego nie poszła i dobrze, bo tam od samego czekania w kolejce można złapać coś niedobrego przecież i ciężarna nie powinna w ogóle łazić w takie miejsca moim zdaniem!
a mnie buziak załatwiłaś!
siedzę i gram!
też mi poschło wszystko prawie i nie wiem jeszcze do końca o co biega ale sadzę i zbieram hehehe
buziak- za czasow, jak ja gralam na fb, to mozna sobie bylo w ustawieniach prywatnosci zrobic tak, zeby nikt nie widzial, ze grasz