katrina115
Potrójna Mama
My sobie czasami robimy taka pieczoną kiełbaskę w kominku. Rozpalamy drewnem i tak na dłuuugim widelcu się piecze, a potem do żaru ziemniaczki zawinięte w folię aluminiową i wyżerka jak się patrzy!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dzisiaj boli ale to dlatego, że za długo przed kompem siedzę ;-)Babki też Was po calym dniu boli niemilosiernie (wrecz napieprz....) kosc ogonowa??;/ ja tak mam od ponad tygodnia... czasem w srodku dnia zaczyna czasem pod wieczor....czasem promieniuje na boki do bioder
Czy to jest możliwe, żebym już czuła dzidziola na wysokości pempka? [/B]
blond Ona wcale nie zartowala, mowila calkiem powaznie, ze gdzies wyczytala czy ktos jej powiedzial, ze jak sie pali w ciazy to dziecko rodzi się "ciemniejsze" bo jest opalane przez matke przez kilka miesiecy i ze, dym powoduje zaciemnienie skory
Czy to jest możliwe, żebym już czuła dzidziola na wysokości pempka?
dobrze ze pol litra nie przyniosla...kurde ludzie to maja pomysly...ja to juz rozne rzeczy czytalam i slyszlam na temat palenia w ciazy ze np nie wolno rzucac bo to szok dla dzicka jak rosnie:/