reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No i wizyta sie odbyła chyba zmienię ginkę.
Jak sie czegos nie zapytam to niczego sie nie dowiem.
usg nie zrobila bo na nast wizycie co juz mnie dobilo tak chcialam zajrzec do srodka...
Niby mowi ze wszystko ok ale na nast wizycie bede zaraz po polowkowym wiec szczerze to moze sobie to wsa...
Bez sensu. Musialam poprawiac sobie humor zakupami dla bobo;)

reklama
ocho!
tu znowu ciekawie, tyskie, kiełbasa z ognicha, papierosek:-)
Ja paliłam bardzo długo i bardzo dużo, zaszłam w ciąże z Maksem i rzuciłam, do końca ciąży ani macha nie wzięłam. Tydzień po porodzie zaczęłam znowu palić jakby nigdy nic (Maksa karmiłam mieszanie więc zawsze jak sobie popaliłam to dostawał flaszkę, tłumaczyłam sobie, że po paru godzinach syf ze mnie "wyparuje")
Po pół roku rzuciłam, miałam 2 krótkie powroty i już od roku nic. Niby mnie nie ciągnie ale często z rozmarzeniem sobie wyobrażam, szczególnie po ciężkim dniu, że sobie palę...

A alkohol każdy i w każdej ilości, oczywiście teraz przerwa...

krak

na moje oko to wszystko u ciebie ok, nie grzeb już więcej!

dziewczyny, jestescie cudowne, tak myslalam, ze poki nie leci wiecej i nie ma nic na wkladce to nie ma co alarmu podnosic, ale chcialam sie upewnic, obiecuje wiecej nie "grzebac", naprawde bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)

krak
zapomniałam dodać, że ja miałam krwawienia i plamienia i śluz we wszsytkich kolorach tęczy od 3 do 12 tyg ciąży i zawsze było wszystko z dzieckiem ok, nie było konkretnej przyczyny

a co do ziemniaczkow to P mi czasem robi na parze - umyte w mundurkach gotuje nad wodą, potem sole sobie do smaku - pyyyyycha!!!
Własnie ide nastawic:cool:

ale mi smaka narobilyscie ja tak jak dorota alkohol raczej be jak juz to jakies martini mocno rozcienczone albo malibu z sokiem ananasowym ale kiełbaska ziemniaczki albo taka kicha z grila mmmm jakby siadła

Buziak Ty mnie nie denerwuj tymi ziemniaczkami!!! boze zebym jataka lasa na ziemniaki nawet byla! ja to lody zjadlam przed chwila i chyba ide po dokladke:/ a kupilam jakiejs dziwnej nieznanej firmy z biedronki jakies smietankowo czekoladowe i myslalam ze badziewie bedzie takie sztuczne i sie baaardzo zdziwilam .za 5.50 za litr mam naprawde pyszne lody, moze to nie grycan ale jak algida:)

a tematy coraz lepsze idealne do piwa, kielbachy ogora i smalcu, jeszcze tylko sobie pogrzebac brakuje :D a i rozmow o lewatywie i nacinaniu krocza, hemoroidach i zaparciach. zapomnialam o cyzms czy wszystkie smakowite tematy wylapalam ?:cool::rofl2: i jesli naprawde sa tacy madrzy ludzie co to podczytuja to ja wspolczuje:-D

reklama
ale temat dałyście... teraz % będą mi sie sniły...
JA każde lubie. Głowe mam mocną wiec nawet mieszać moge. Aaaa przepraszam nie każde. Do whisky nikt mnie nie zmusi. NIe znosze smaku. Ale do tego podobno dorosnąc trzeba.
Ide cos pooglądać i pomazyc o winku czerwonym.

Do góry