reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Po przeczytaniu Waszych postow wlasnie spytalam męża czy podjechalby szybko do tesco po kielbaske i zrobil mi na grillu w piekarniku z ziemniakami:zawstydzona/y: Wiadomo nie to samo ale zawsze coś:tak:
Popatrzyl na mnie jak na glupia ale wlasnie ubiera buty:szok::-D

Co do fajek ja kochalam palic:zawstydzona/y:
nie mialam zamairu rzucac i gdyby nie ciaza pewnie palilabym dalej, tzn. na pewno:tak:
Ja nie lubie tylko mietowych.
A najbardziej L&M-y niebieskie:tak:
teraz mi smierdza strasznie fajki, tzn. zawsze śmierdziały ale glowa musiala byc codziennie umyta, zeby po kazdym zapaleniu jak bylam w domu, w domu nigdy nie palilam, przy Kubie tez nie, nikt nie moze u nas palic co chyba denerwuje moja tesciowa ale jakos sie tym nie przejmuje:-D nie chce, niech nie przyjezdza:-) Biedula, musi wychodzic na zewnatrz...

Jak jakies 2msc temu odwiedzila mnie kolezanka, ktora wiedziala, ze jestem w ciazy ale odkad w niej jestem widzialam sie z Nia pierwszy raz, wczesniej razem palilysmy:tak:
I ona mowi, ze idzie zapalic i pyta sie mnie czy ja tez ide, odpowiadam jej, ze nie, ze w ciazy przeciez jestem a Ona do mnie: " I dlatego rzucilas? Daj spokoj, przeciez dziecko moze dzieki temu mialoby ciemna karnacje":szok::szok: (ze takie opalone by bylo czy co:sorry:), pozniej pije przy niej pepsi a Ona do mnie: " Nie pij pepsi bo to dziecku szkodzi"...

reklama
ja bym zjadla takiej kielbasy z ogniska z sarepska i chlebkiem czerstwawym, moglabym zapic to obojetnie jakim piwskiem, posmiac sie , posiedziec i wsiasc na sanki bo to kulig przeciez jest..:tak:

Krak tez mysle ze z twoim dzidziolem jest dobrze tylko nie szukaj dziury w calym albo calego w dziurze juz wiecej ja cie prosze, lepiej skup sie na kielbasach i alkoholach bo potem bedzie cie mdlilo przez nastepne 3miesiace ze zyc ci sie odechce.....

wsciekłe psy tez powalają ładnie najmocniejszych:cool::cool:

blond - lewatywy były ! nacinania były ! kupy były !
miałam na myśli raczej jakis hardcore sex czy wiesz cos takiego czego nie omawiałysmy:-D

Gdzieś mi w waszych postach smalec śmignął i chyba teraz nie zasnę:no: chcę smalcuuuuuuuuuu:rofl2: na świezym chlebku i z ogórkiem:-p

a o papierosach możecie sobie pisać ile chcecie, bo ja nie palę już 7 lat i bardzo mi z tym dobrze:-D

I ona mowi, ze idzie zapalic i pyta sie mnie czy ja tez ide, odpowiadam jej, ze nie, ze w ciazy przeciez jestem a Ona do mnie: " I dlatego rzucilas? Daj spokoj, przeciez dziecko moze dzieki temu mialoby ciemna karnacje":szok::szok: (ze takie opalone by bylo czy co:sorry:),

Hę? :confused:
ja bym zjadla takiej kielbasy z ogniska z sarepska i chlebkiem czerstwawym, moglabym zapic to obojetnie jakim piwskiem, posmiac sie , posiedziec i wsiasc na sanki bo to kulig przeciez jest..:tak:
A wiecie, że ja dopiero niedawno się dowiedziałam, że ta musztarda sie nie nazywa "saperska"?!:-D

wsciekłe psy tez powalają ładnie najmocniejszych:cool::cool:
Ale tylko jak się go wypije na koniec imprezy ;-)

macku - to machnij sobie na początku kilka pod rząd a gwarantuję, ze bedzie to koniec Twojej imprezy:cool::-D

musze oddac kompa męzowi bo psioczy a sama ide dogladac ziemniorów:happy:
potem jeszcze zajrze to popiszcie:tak:

Buziak koniecznie ze zdjeciami :D

Pola ale masz kochanego meza:):):):) a ta klezanka to juz chyba na zlosc tak powiedziala . nie porownujmy palenia do pepsi...a co do opalonego dziecka to mam nadzieje ze jednak zartowala, jak chce to jej dam numer do ojca Rafalka on bardzo chetnie zrobi kogos w konia znowu byleby go tylko ktos wyciagnal z bagna.

ja znowu zjadlam lody:/ tylko jeszcze banana sobie wkroilam. i ide chyab spac..

Macku tez kiedys zawsze czytalam saperska:DD

Babki też Was po calym dniu boli niemilosiernie (wrecz napieprz....) kosc ogonowa??;/ ja tak mam od ponad tygodnia... czasem w srodku dnia zaczyna czasem pod wieczor....czasem promieniuje na boki do bioder

reklama
Dorota mnie nic nie boli...ja mam chyba zbyt dobrze wyposazone siedzenie zeby kosc ucierpiala. za duzo siedzisz w jednej pozycji moze...albo sie rozciagasz. w ciazy to milion sposob rozciagania sie podwozia poznamy. a w czasie porodu to juz calkiem sie zdziwisz jakie to dziwaczne uczucie moze byc:rofl2:

Do góry