reklama
blond_20
Czarownica
dziewczyny chca pic we francji przy konikach polnych dla nastroju do lampki wina a my takie buraki dwa co puche w ręke z bro przy kawałku świni i ogóra do tego![]()
Buziak wiesz co to my siadziemy obok, rozpalimy grilla albo ognicho , piwko w lapie a w drugiej malosolny. wezmiemy Delwer pod pache jeszcze i Macku chyba tez piwna bardziej

ja to te likiery to raz na rok wypije kieliszek jak ktos daje, nawet mam tu pelny barek tego bo mi W z Wloch przywiozl tylko zdazylam zajsc w ciaze wiec on probuje cos z tym zrobic ale wooolno to idziemacku,Lena dzieki za zrozumienie
blond gratuluje sukcesu na rozprawie
co do alkoholu to najbardziej po drodze mi z buziakiem, bo tez jestem piwoszem....z mocniejszych trunkow to czysta, zadnych likierow nalewek,whisky itp za winem nie przepadam....kocham tyskie i bardzo mi ono pachnie w czasie ciazy....
Jak poprzednim razem karmilam a chcialam wypic piwo to sciagalam dla malej mleko i pilam jeedno piwko, kolejne sciagniete wylewalam a nastepne trzezwe dawalam malej. Pozniej przeszlismy na sztuczne i w ten pierwszy wieczor raczylisy sie ţyskim i smakowalo nieziemsko
a ja wlasnie mialam jechac w strony MAcku ale chyba nie pojade
Czyli ze wspólnego piwka dzisiaj nici :-(;-)a ja wlasnie mialam jechac w strony MAcku ale chyba nie pojadebo mojego musialabym zgarnac z trasy bo na weekend przyjedzie, ale to o 1 w nocy musialaby byc a malego troche nie bardzo mi budzic o polnocy zeby jechac w taki mroz:/
Avo dobrze, że chociaż ttak podjadasz bo ja to chodzę co chwilkę do tej lodówki patrze i zamykam za jakis czas znowu jakby miało coś przybyć ;P zjadałabym coś ale nie wiem co a do sklepu nie idę bo brrrr zimno za oknem pan mróz przyszedł i straszy 

buziak
Fanka BB :)
Buziak wiesz co to my siadziemy obok, rozpalimy grilla albo ognicho , piwko w lapie a w drugiej malosolny. wezmiemy Delwer pod pache jeszcze i Macku chyba tez piwna bardzieja reszta nie wierze ze nie przyjdzie za zapachem
tyle ze do takiej imprezy to najlepiej sobie cewnik zamontowac
![]()
to jeszcze ziemniaczki z ogniska na deser do tego piwa

chodze po domu i ciagle coś podjadam.....papieros mi się marzy.....
i mentolowy marlboro był kiedy.....
teraz mam nadzieje ze juz nie wróce do fajek

katrina115
Potrójna Mama
josie - pozdrów Wrocek ode mnie please!!!! ale Ci zazdroszczę...
sicilpol
Ma-Ma!
chodze po domu i ciagle coś podjadam.....papieros mi się marzy.....
pieczonego ziemniaka na grillu i pierś moge zjeśćDo tego moze być desperados
i papieros
![]()
ty dzis zaczelas z tymi papierosamiiiii

jejku, tez sie nie moge doczekac takiego dymka

tzn ja popalam, pale popalam, nie pale...

w ciazy ogolnie nie odrzuca, ale do idei dymka mnie ciagnie

vogue mietowy.....ahhhhhh
blond_20
Czarownica
a wiecie ze ja od jakiegos czasu nawet nie mysle o tych fajkach. wreszcie mnie odrzuca od nich i nie ma tak juz ze jak ktos mnie wkurzy to mi sie chce. wiem ze nie moge i juz. i wogole mi teraz smierdza one jak ktos pali. ale poczatki trudne byly, nie to co z rafalem ze rzucilam w momencie gdy dwie krechy zobaczylam. teraz prawie miesiac walczylam sama ze soba, co kilka dni zapalilam, potem wyrzuty sumienia mnie zjadaly ale udalo sie . obiecuje sobie ze nie wroce do palenia jak po ciazy z rafalem, tylko ze ja lubilam palic niestety, wcale rzucac nie chcialam...tyle ze moj jest chyba najwiekszym wrogiem fajek na swiecie wiecdla swojego spokoju nie chce wracac.
ziemniaczki z ogniska mmmmm kobieto ja chce juzzzzz....!!!!
Macku wiesz to i tak bylo jakies prawie 50 km od Ciebie. Świebodzin....ale zawsze to blizej
bo chcialam zobaczyc ile mam km do tego mijsca a tam Wolsztyn mi sie obok pokazal. ile masz do Grodziska??bo stamtad zawsze jezdzi. blisko chyba nie?
ziemniaczki z ogniska mmmmm kobieto ja chce juzzzzz....!!!!
Macku wiesz to i tak bylo jakies prawie 50 km od Ciebie. Świebodzin....ale zawsze to blizej
reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
A ja to dziwoląg jestem nie przepadam za alkoholem ... czasem pijalam wieczorem rożowe wino... jak piwo tylko tylko latem i z duza iloscia soku albo typu reds
Palić nigdy nie palilam i pewnie palić nie bede;pp 
No i ja też glukoze mam na 20.02
No i ja też glukoze mam na 20.02