reklama
blond_20
Czarownica
dziewczyny chca pic we francji przy konikach polnych dla nastroju do lampki wina a my takie buraki dwa co puche w ręke z bro przy kawałku świni i ogóra do tego
Buziak wiesz co to my siadziemy obok, rozpalimy grilla albo ognicho , piwko w lapie a w drugiej malosolny. wezmiemy Delwer pod pache jeszcze i Macku chyba tez piwna bardziej a reszta nie wierze ze nie przyjdzie za zapachem tyle ze do takiej imprezy to najlepiej sobie cewnik zamontowac
ja to te likiery to raz na rok wypije kieliszek jak ktos daje, nawet mam tu pelny barek tego bo mi W z Wloch przywiozl tylko zdazylam zajsc w ciaze wiec on probuje cos z tym zrobic ale wooolno to idzie i tak stoi 5 butelek i na mnie patrzy ale do tego mnie nie ciagnie. gorzej jak wlasnie przy mnie Lecha otworzy to mnie skreca:/macku,Lena dzieki za zrozumienie
blond gratuluje sukcesu na rozprawie
co do alkoholu to najbardziej po drodze mi z buziakiem, bo tez jestem piwoszem....z mocniejszych trunkow to czysta, zadnych likierow nalewek,whisky itp za winem nie przepadam....kocham tyskie i bardzo mi ono pachnie w czasie ciazy....
Jak poprzednim razem karmilam a chcialam wypic piwo to sciagalam dla malej mleko i pilam jeedno piwko, kolejne sciagniete wylewalam a nastepne trzezwe dawalam malej. Pozniej przeszlismy na sztuczne i w ten pierwszy wieczor raczylisy sie ţyskim i smakowalo nieziemsko
a ja wlasnie mialam jechac w strony MAcku ale chyba nie pojade bo mojego musialabym zgarnac z trasy bo na weekend przyjedzie, ale to o 1 w nocy musialaby byc a malego troche nie bardzo mi budzic o polnocy zeby jechac w taki mroz:/
Czyli ze wspólnego piwka dzisiaj nici :-(;-)a ja wlasnie mialam jechac w strony MAcku ale chyba nie pojade bo mojego musialabym zgarnac z trasy bo na weekend przyjedzie, ale to o 1 w nocy musialaby byc a malego troche nie bardzo mi budzic o polnocy zeby jechac w taki mroz:/
Avo dobrze, że chociaż ttak podjadasz bo ja to chodzę co chwilkę do tej lodówki patrze i zamykam za jakis czas znowu jakby miało coś przybyć ;P zjadałabym coś ale nie wiem co a do sklepu nie idę bo brrrr zimno za oknem pan mróz przyszedł i straszy
buziak
Fanka BB :)
Buziak wiesz co to my siadziemy obok, rozpalimy grilla albo ognicho , piwko w lapie a w drugiej malosolny. wezmiemy Delwer pod pache jeszcze i Macku chyba tez piwna bardziej a reszta nie wierze ze nie przyjdzie za zapachem tyle ze do takiej imprezy to najlepiej sobie cewnik zamontowac
to jeszcze ziemniaczki z ogniska na deser do tego piwa
chodze po domu i ciagle coś podjadam.....papieros mi się marzy.....
i mentolowy marlboro był kiedy.....
teraz mam nadzieje ze juz nie wróce do fajek
katrina115
Potrójna Mama
josie - pozdrów Wrocek ode mnie please!!!! ale Ci zazdroszczę...
sicilpol
Ma-Ma!
chodze po domu i ciagle coś podjadam.....papieros mi się marzy.....
pieczonego ziemniaka na grillu i pierś moge zjeśćDo tego moze być desperados i papieros
ty dzis zaczelas z tymi papierosamiiiii
jejku, tez sie nie moge doczekac takiego dymka
tzn ja popalam, pale popalam, nie pale...
w ciazy ogolnie nie odrzuca, ale do idei dymka mnie ciagnie
vogue mietowy.....ahhhhhh
blond_20
Czarownica
a wiecie ze ja od jakiegos czasu nawet nie mysle o tych fajkach. wreszcie mnie odrzuca od nich i nie ma tak juz ze jak ktos mnie wkurzy to mi sie chce. wiem ze nie moge i juz. i wogole mi teraz smierdza one jak ktos pali. ale poczatki trudne byly, nie to co z rafalem ze rzucilam w momencie gdy dwie krechy zobaczylam. teraz prawie miesiac walczylam sama ze soba, co kilka dni zapalilam, potem wyrzuty sumienia mnie zjadaly ale udalo sie . obiecuje sobie ze nie wroce do palenia jak po ciazy z rafalem, tylko ze ja lubilam palic niestety, wcale rzucac nie chcialam...tyle ze moj jest chyba najwiekszym wrogiem fajek na swiecie wiecdla swojego spokoju nie chce wracac.
ziemniaczki z ogniska mmmmm kobieto ja chce juzzzzz....!!!!
Macku wiesz to i tak bylo jakies prawie 50 km od Ciebie. Świebodzin....ale zawsze to blizej bo chcialam zobaczyc ile mam km do tego mijsca a tam Wolsztyn mi sie obok pokazal. ile masz do Grodziska??bo stamtad zawsze jezdzi. blisko chyba nie?
ziemniaczki z ogniska mmmmm kobieto ja chce juzzzzz....!!!!
Macku wiesz to i tak bylo jakies prawie 50 km od Ciebie. Świebodzin....ale zawsze to blizej bo chcialam zobaczyc ile mam km do tego mijsca a tam Wolsztyn mi sie obok pokazal. ile masz do Grodziska??bo stamtad zawsze jezdzi. blisko chyba nie?
reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
A ja to dziwoląg jestem nie przepadam za alkoholem ... czasem pijalam wieczorem rożowe wino... jak piwo tylko tylko latem i z duza iloscia soku albo typu reds Palić nigdy nie palilam i pewnie palić nie bede;pp
No i ja też glukoze mam na 20.02
No i ja też glukoze mam na 20.02