reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

po przeczytaniu tego co napisalyscie to juz mi sie w glowie kreci:/
streszcze w takim razie odpowiedz na wszystko co chcialam, lubie piwo, wodke tez, perfum nie, wino ok ale na jakis czas i biale polwytrawne. a imprezy to po chamsku piwo albo wodka:/ zalezy czzy knajpa, czy w domu czy grill :-p moze ilosciami nie bede sie chwalic bo powiecie ze nienormalna jestem i wstyd chociaz teraz jak jest maly to nie ma jak za bardzo, ale studia to masakra byla...malo co pamietam zajecia poranne:rofl2:
teraz marzy mi sie grill, karkoweczka plus piwko i malosolne do tego, no i smalczyk ale to o kazdej porze zawsze i wszedzie :D

reklama
Dostałam dziś "zaproszenie" na Glucose Tolerance Test - czyli podzielę Wasz los. Tu nie wszystkim go robią, ale ja mam chorą watrobę, więc się załapałam, ale mam termin badania na 20 lutego.

blond przez ten alk zapomnialam ci pogratulowac wygranej sprawy :) jedna rzecz z glowy praynajmniej :)

ja tez mam glukoze, kolo 20 lutego mam sie zglosic, musze pamietac zeby wziac cytryne bo ja w tej ciazy w ogole slodkiego nie lubie... a juz na pewno nie na czczo rano :crazy:

jutro jade do wrocka odwiedzic znajomych, ide piec rogaliki :)
dobranoc kochane!

po przeczytaniu tego co napisalyscie to juz mi sie w glowie kreci:/
streszcze w takim razie odpowiedz na wszystko co chcialam, lubie piwo, wodke tez, perfum nie, wino ok ale na jakis czas i biale polwytrawne. a imprezy to po chamsku piwo albo wodka:/ zalezy czzy knajpa, czy w domu czy grill :-p moze ilosciami nie bede sie chwalic bo powiecie ze nienormalna jestem i wstyd chociaz teraz jak jest maly to nie ma jak za bardzo, ale studia to masakra byla...malo co pamietam zajecia poranne:rofl2:
teraz marzy mi sie grill, karkoweczka plus piwko i malosolne do tego, no i smalczyk ale to o kazdej porze zawsze i wszedzie :D

dziewczyny chca pic we francji przy konikach polnych dla nastroju do lampki wina a my takie buraki dwa co puche w ręke z bro przy kawałku świni i ogóra do tego :-D:-D

macku,Lena dzieki za zrozumienie :)

blond gratuluje sukcesu na rozprawie

co do alkoholu to najbardziej po drodze mi z buziakiem, bo tez jestem piwoszem....z mocniejszych trunkow to czysta, zadnych likierow nalewek,whisky itp za winem nie przepadam....kocham tyskie i bardzo mi ono pachnie w czasie ciazy....

Jak poprzednim razem karmilam a chcialam wypic piwo to sciagalam dla malej mleko i pilam jeedno piwko, kolejne sciagniete wylewalam a nastepne trzezwe dawalam malej. Pozniej przeszlismy na sztuczne i w ten pierwszy wieczor raczylisy sie ţyskim i smakowalo nieziemsko

reklama
Podniosłam na chwilę głowę znad książek żeby do was zerknąć i to nie był dobry pomysł
Bardzo lubię piwko, piweczko w lecie takie zimne poezja
Porto to moja miłość, w domu na czas mojej abstynencji postanowili w ogóle go nie kupować żeby mi przykrości nie robić ale w czerwcu chyba zamówię sobie baniaczek 5l i będzie czekać aż skończę karmić a potem będę się rozpływać nad każdą lampką,
Czystej nie toleruje od czasu jednej szalonej młodzieńczej imprezy, na samą myśl mam ciary na rękach

Rozmarzyłam się a tu do książki trzeba wracać :-(

Blond gratuluję wygranej sprawy :-)

Do góry