reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

no weźcie mi tu nie piszcie o alkoholu bo za mną od wielu dni chodzi jakiś słodki likier.. jajeczny czy jakiś taki mega słodki gęsty mmmmm....... :-):wściekła/y::-):wściekła/y:

reklama
a co to? :eek:
wyglada mi na niezlego powalacza :sorry:

Powiem Ci tak: ze pije sie to normalnie w kieliszkach i sa 4 smaki ; strawberry (czerwony)blos, strawberry bols, sok z cytryny + rozkruszzony lod
melon (zielony) blos, bols melon, sok pomaraczowy i jak zwykle rozkruszony lod
blue bols (niebieski)-->blue bols (badz blue curacao) bols sok z cytrynki; ] plus rozkruszony lod oczywiscie
i słyszałam ze jest jeszcze jakis żółty ale nie wiem nigdy nie piłam tego żółtego

oooo AVO, Lena01- dzieki, nastepnym razem jak bede z mezem w jakims pubie to sobie zamowie kamikaze :tak: bowiem on mnie uwaza za zupelnego laika :no: Kiedys jak sobie zazyczylam malibu z mlekiem to byl oburzony...
Tzn nastepnym razem...kiedys tam w dalekiej przyszlosci :eek:

Sici ja kiedys mialam wstręt do wódki pod każda postacią i mnie właśnie na imprezie kumpela namówiła tylko ze my zamówiłyśmy 8szt, czyli po 4 na głowe, (w sensie wiesz wypic te 4 isc sie pobawic, potanczyc i znowu:tak:) powiem Ci że od tamtego momentu ubóstwiam to :-)

Dziewczyny możemy sproobować, hehe ja mam 0,7 bolsa (zeby nie bylo ze ja jakis alkoholik czy cos poprostu zostalo z ostatniej imprezy jak moj P byl w polsce jeszcze ;D ) w lodówce i cytryny ;P Zapraszam, tylko wybierzemy sie gdzies po np. blue bols'a ihihihihihi

Ostatnia edycja:
buziak - ja piwa niet, z piwa to Desperados z limonką

z cytrynka z cytrynka :tak::tak::tak:

Dziewczyny możemy sproobować, hehe ja mam 0,7 bolsa (zeby nie bylo ze ja jakis alkoholik czy cos poprostu zostalo z ostatniej imprezy jak moj P byl w polsce jeszcze ;D ) w lodówce i cytryny ;P Zapraszam, tylko wybierzemy sie gdzies po np. blue bols'a ihihihihihi

ładnie wszystkie bysmy wygladały takie podpite z brzuchami ;-)

uu ja uwielbiam whisky z cola, mojito i piwa pszeniczne
w ciazy pozwalam sobie czasami na male piwko bavaria pszeniczne 0,0 alk o takie: http://www.martinemeijburg.nl/wordpress/wp-content/uploads/2010/08/bavaria_00_witsplash01.jpg

bylam dzis kupic plaszcz bo mi sie zamek w kurtce rozwalil od wielkiego brzucha... i kupilam piekny plaszczyk w zarze a do tego dwie pary spodenek dla maluszka:) ale sie tak nabiegalam ogolnie dzisiaj ze az mnie brzuch boli. pierwszy raz.

josie- no mi pewnie niedlugo tez sie rozwali bo juz powoli ciasno w kurtce mi sie robi, nie ukrywam chcialabym chociaz tak do tego konca marca w niej pochodzic ale chyba sie nie uda. ;o tak samo na wiosne nnie wiem co ubiore ;(
buziak w sumie to ci zazdroszcze ze na sama mysl o alkoholu robi Ci sie slabo,bynajmiej zadnych zachcianek odnosnie tego nie masz :-D

reklama
Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

gratule wygranej sprawy, a co tu ze ja i choinki, no mam jeszcze choinke w domu :szok: bo mi szkoda juz nie miec swiat noo:-)

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku

zalozmy pod temat "ALKOHOLICZKI BRZUCHATKI" HYHYH

Fantastycznie.
To teraz wyobraź sobie sytuacje - masz takiego jednego paskuda za oknem, dookoła noc, cisza i nagle zaczyna napieprzać! Żeby było ciekawiej z przerwami. A okna nie możesz zamknąć, bo upały.
I tak noc w noc...:crazy:

ostatnio mialam panstwo pan i pani , nie potrafia wylaczyc alarmu w domu w nocy, wiec siedza a alarm wyje. Moj maz w koncu pojechal i mowi ludzie odlaczcie kable a oni popatrzyli wylaczyli, moj wrocil nie minelo pol godziny alarm wyje znowu, chyba to lubia a ja co niewyspana i wez tu nie badz czlowieku miej cierpliwosc

Co do wina, to ja tylko wytrawne i półwytrawne, wole białe latem, zimą czerwone:) lubie dobre wino. Mój M wiele lat pracował w knajpach- bardzo drogich knajpach i wielokrotnie tak było,że klient zamawial wino za 400=1000 zł wypijał kieliszek i zostawiał.
Mój M przynosił prwie pełne butelki do domu- dla studentów to był prawdziwy rarytas. Przez to jednak nie wypiję już każdego wina.....Z drinków uwielbiam Mochito:), gin z tonikeim i dużą, dużą zwartościa limonki. No i tequila.......w drinkach i kieliszkach..złot i srebrna:) z limonka pomarańcza i cytryną.AAAAAAAAAAAAAAA i papierosek do tego....wiem, wiem okropna jestem:)

Buziak,a wino pije wszędzie:)
[/QUOTE]

swoj czlowiek, moglybysmy razem pic bo lubisz to co ja , dlatego moj pies ma na imie mochito to sie nazywa szczyt alkoholizu

no weźcie mi tu nie piszcie o alkoholu bo za mną od wielu dni chodzi jakiś słodki likier.. jajeczny czy jakiś taki mega słodki gęsty mmmmm....... :-):wściekła/y::-):wściekła/y:

zrob sobie tak: adwokat zmieszaj z sokiem pomaranczowym i na to bita smietana , poprostu wypas w ustach, tak dobre ze az boli w srodku ze szczescia

baby jem ptasie mleczko i tyje .....moj bobik dzis sobie tance urzadza, a ja dzien jak co dzien.......ciagla walka z przeciwnosciami, co by miec piekny weekend to szef mnie z****l wiec poprostu super .....co dal mi moj bobik ze te szefowskie zjeby juz tak mnie nie dotykaja chyba mnie chroni lozysko hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry