KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no weźcie mi tu nie piszcie o alkoholu bo za mną od wielu dni chodzi jakiś słodki likier.. jajeczny czy jakiś taki mega słodki gęsty mmmmm....... :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to?
wyglada mi na niezlego powalacza
buziak - ja piwa niet, z piwa to Desperados z limonką
Dziewczyny możemy sproobować, hehe ja mam 0,7 bolsa (zeby nie bylo ze ja jakis alkoholik czy cos poprostu zostalo z ostatniej imprezy jak moj P byl w polsce jeszcze ;D ) w lodówce i cytryny ;P Zapraszam, tylko wybierzemy sie gdzies po np. blue bols'a ihihihihihi
buziak - pomarzyć dobra sprawa ;D
Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach mi to tylko na privie wychodzi taka choinka
gratule wygranej sprawy, a co tu ze ja i choinki, no mam jeszcze choinke w domu bo mi szkoda juz nie miec swiat noo:-)
wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle jeszcze tylko pol roku... calkiem niedlugo nie? w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku
Fantastycznie.
To teraz wyobraź sobie sytuacje - masz takiego jednego paskuda za oknem, dookoła noc, cisza i nagle zaczyna napieprzać! Żeby było ciekawiej z przerwami. A okna nie możesz zamknąć, bo upały.
I tak noc w noc...
no weźcie mi tu nie piszcie o alkoholu bo za mną od wielu dni chodzi jakiś słodki likier.. jajeczny czy jakiś taki mega słodki gęsty mmmmm....... :-):-)