zaza26
Fanka BB :)
ja również Tyskie, że chyba wolno zaszaleć to Grolscha poproszęok MAcku a dla Ciebie Tyskie kazda ma swoje przynajmniej sie nie pomysla ktos jeszcze???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja również Tyskie, że chyba wolno zaszaleć to Grolscha poproszęok MAcku a dla Ciebie Tyskie kazda ma swoje przynajmniej sie nie pomysla ktos jeszcze???
Fantastycznie.tak mi sie kojarza swierszcze
Fantastycznie.
To teraz wyobraź sobie sytuacje - masz takiego jednego paskuda za oknem, dookoła noc, cisza i nagle zaczyna napieprzać! Żeby było ciekawiej z przerwami. A okna nie możesz zamknąć, bo upały.
I tak noc w noc...
Też kiedyś lubiłama ja tam lubię i świerszcze, i rechot żab:-)
Tylko nadajnik można w każdej chwili wyłączyć, a tego skubańca w krzakach nie idzie znaleźćMacku, alez to takie romantico ;-)
Ja bym sobie takiego jednego z checia na tarasik przytaszczyla
Zaby tez sa fajowe
Ludzie placa kupe kasy za takie nadajniki imitujace naturalne odglosy dobrze spac a wy gratis macie
biedny swierszczyk napierdziela co wieczor ile sil w nozkach a Wy nie doceniacie ;-)
Zachód słonca zimny kieliszek w ręku, ja piekna, opalona i szczupła siedzę na górce i patrzę na winnicę, słyszę śpiew świerszczy hahahah
takie morze to ja robiłam w 3dni uwieeeeeeeeeeeeeelbiam piwo!!Co piję to zależy od sytuacji - czy to jest picie takie do siedzenia (może byc wódka z colą), czy to na baletach (wódka z Red Bullem) szybciej uderza i nogi same niosą.... czy tylko winko do jedzonka. Piwa nie lubię, choć w jedne wakacje dla zabicia czasu to wypiłam go morze... tzn. tak po 2 kufle dziennie, przez 10 dni (oczywiście z sokiem).
[video=youtube;LJyQrg1S5Qw]http://www.youtube.com/watch?v=LJyQrg1S5Qw&feature=related[/video]
tak mi sie kojarza swierszcze
tzn...cykady tato by mi dal popalic za tego swierszcza
Fantastycznie.
To teraz wyobraź sobie sytuacje - masz takiego jednego paskuda za oknem, dookoła noc, cisza i nagle zaczyna napieprzać! Żeby było ciekawiej z przerwami. A okna nie możesz zamknąć, bo upały.
I tak noc w noc...